Zodii care pierd bani în luna aprilie 2019

De Mădălina Manole, pe
În luna aprilie vom avea parte de multe evenimente astrologice impactante, iar acestea își vor manifesta influența, fără îndoială, și asupra zonei financiare. Dacă am aflat care sunt zodiile care au noroc în dragoste în luna aprilie 2019, dar și zodiile care au ghinion la capitolul sentimental, a venit vremea să aflăm și zodiile care pot pierde bani în luna aprilie 2019!

Pe data de 10 aprilie, Jupiter, planeta expansiunii și a marilor beneficii, își începe mersul retrograd prin zodia pe care o guvernează, Săgetător, zodie în care, de altfel, a și intrat în noiembrie anul trecut și pe care o va tranzita până în decembrie 2019. Dincolo de acest aspect, Mercur, planeta responsabilă nu doar cu comunicarea, ci și cu tranzacțiile și negocierile, tranzitează până la mijlocul acestei luni zodia Pești, zodie în care planeta se află în exil, cu alte cuvinte nu numai că nu se simte bine, dar își va manifesta și atributele mai puțin plăcute ale sale. Cam același lucru îl putem afirma și despre Venus, planeta micilor beneficii, care va intra în zodia Berbec și, aflată tot în exil, nu-și va manifesta calitățile la adevărata lor valoare. Iată care sunt zodiile care pierd bani în luna aprilie 2019!

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de retrogradarea planetei Jupiter întocmai în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu partenerii de afaceri. Astfel, acești nativi s-ar putea să întâmpine o serie de obstacole în recuperarea unor sume de bani proveniți din parteneriate sau moșteniri. De asemenea, cei care nu mai sunt mulțumiți de o asociere, de o remunerație primită dintr-o colaborare s-ar putea să-și reanalizeze situația și ia acum decizia să pună punct contextului, însă, atenție, banii investiți ar putea fi pierduți sau foarte greu de recuperat.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de retrogradarea planetei Jupiter întocmai în sectorul financiar al banilor obținuți din muncă proprie. Acești nativi s-ar putea să întâmpine probleme în primirea salariului, în recuperarea banilor cuveniți pentru ore suplimentare sau, în cele mai ghinioniste cazuri, remunerația lunară va fi ajustată. Pentru că nici din partea lui Mercur și Venus nu se poate vorbi de prea mare susținere, nativii Scorpion care nu sunt mulțumiți de salariu nici nu-l vor putea renegocia în această perioadă și nici nu vedem să apară prea multe și avantajoase modalități de îmbunătățire a veniturilor. Poate este momentul să fie reanalizată și reevaluată situația financiară în ansamblu.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au traversat o perioadă de constrângeri financiare, de cheltuieli neprevăzute și reevaluări salariale, însă nici revenirea în mers direct a lui Mercur prin zodia Pești nu putem spune că le-a adus multe beneficii. Prin urmare, până la jumătatea lunii se întrevăd încă nemulțumiri financiare și o serie de renunțări la micile plăceri, la poftele pe care și le puteau permite din acest punct de vedere. Posibil ca planuri de călătorie, în special dacă este vorba de destinații din străinătate, să fie amânate din cauza lipsurilor financiare.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter