Zodii care încep 2023 în lacrimi. Nativii Capricorn vor da de greu și va fi doar vina lor!

De Oana Dinu, pe

În timp ce unele zodii încep anul 2023 cu dreptul și se bucură de protecție divină, altele nu sunt atât de norocoase. Nativii mai multor zodii vor traversa o perioadă destul de agitată și se vor confrunta cu o serie de provocări. Trecerea de la un an la altul poate veni cu surprize neplăcute, situații tensionate, probleme de sănătate.

Marte și Mercur, cele două planete care se vor afla în perioada de retrogradare la început anului 2023, pot aduce o serie de probleme pentru unii nativi. Trei zodii vor simți că le fuge lumea de sub picioare, mai ales că cel mai afectat sector va fi cel relațional.

Nativii Rac pot avea parte de surprize neplăcute

Printre cele trei zodii care pot întâmpina probleme chiar în prima perioadă a anului 2023 se numără zodia Rac. Nativii pot experimenta situații tensionate în relațiile cu cei din jur, ca urmare a retrogradării lui Mercur de la finalul lui 2022. Aceștia se pot confrunta cu certuri, reproșuri, critici care să îi tulbure emoțional. Unele relații, fie ele de cuplu, de prietenie sau cu un partener de afaceri, se pot încheia. Totodată, persoanele născute în acest semn zodiacal se pot întâlni cu un fost partener de viață, iar această revedere să le redeschidă răni mai vechi. Astrele îi sfătuiesc să nu ia decizii majore și să nu se grăbească să tragă concluzii.

Citește și: Horoscop 2023. Noul an vine cu experiențe magice, dar și cu multe provocări. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie

4 zodii care încep anul 2023 cu dreptul. Taurii și Scorpionii, printre nativii care se vor bucura de protecție divină!

Zodiile care vor avea noroc în dragoste în 2023. Nativii care pot primi o cerere în căsătorie

Zodiile care vor cheltui cei mai mulți bani la începutul lui 2023. Pe cine ia pe nepregătite noul an

Zodia Săgetător nu va avea un început de an prea bun

Zodia Săgetător poate începe 2023 în lacrimi, dat fiind că sectorul iubirii nu este prea bine aspectat și pot apărea situații tensionate în viața amoroasă. Problemele dintre nativi și partenerii lor de viață ar putea izbucni chiar în noaptea dintre ani. Se pot confrunta cu reproșuri, furie, frică, iar asta poate duce la deteriorarea relațiilor. La nervi se pot spune multe lucruri dureroase și vor trebui să dea dovadă de răbdare și de tact pentru a putea depăși aceste momente dificile. Relațiile mai puțin solide se pot încheia definitiv.

Totodată, nativii Săgetător se pot confrunta cu provocări în sectorul financiar. Unele decizii greșite legate de buget le pot crea probleme destul de serioase la început de an, dat fiind faptul că pot apărea cheltuieli neprevăzute, dar necesare.

Capricorn, printre cele mai ghinioniste zodii la începutul anului 2023

Cu Mercur retrograd chiar în zodia lor, dar și cu Marte retrograd în zodia Gemeni, nativii Capricorn nu vor avea un început de an prea bun. Aceștia se pot confrunta cu probleme de sănătate ce nu mai pot fi ignorate. Oboseala acumulată își va spune cuvântul și ar fi bine ca persoanele născute în acest semn zodiacal să profite de zilele libere pentru a se odihni și pentru a-și recăpăta energia. Este un moment bun să își revizuiască stilul de viață, programul, modul în care se raportează la ei înșiși. De asemenea, ar trebui să caute metode prin care să se echilibreze din punct de vedere emoțional.

Aceste aspecte astrologice pot avea un impact puternic și asupra sectorului profesional. Nativii vor fi nevoiți să încetinească ritmul, să renunțe la perfecționism și să nu mai pună atât de multă presiune pe ei. Trebuie să îți eficientizeze munca, astfel încât să aibă un program mai flexibil.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter