Zodii care au noroc în dragoste în luna noiembrie 2019

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 05 noiembrie 2019, 13:16
Luna noiembrie este destul de ofertantă la capitolul sentimental. Venus, planeta iubirii și a armoniei, părăsește zodia Scorpion, zodie în care energia sa a fost inhibată și calitățile sale au negativ manifestate, prin urmare, din start, avem un plus în dragoste.

Venus intră încă din prima zi a lunii noiembrie în zodia Săgetător, o zodie caracterizată de entuziasm și optimism, de vitalitate, poftă de viață și dorință de libertate. Ei bine, Venus în tranzit prin Săgetător ne determină, la modul general, să devenim mai cuceritori, să fim mai deschiși către flirt și aventură și, implicit, către noi povești de iubire. De asemenea, vom lăsa deoparte inhibițiile în amor și prejudecățile legate de iubire și vom căuta să ne manifestăm mai liber în cuplu.

Venus în tranzit prin zodia Săgetător susține relațiile la distanță, ne favorizează cunoașterea de noi parteneri prin intermediul călătoriilor și favorizează legarea relațiilor cu persoane care ne împărtășesc aceleași convingeri, credințe și filozofii de viață.

Venus, Micul Benefic, va tranzita zodia Săgetător până pe data de 26 noiembrie 2019, iar pe data de 24 noiembrie se va întâlni într-o conjuncție (un aspect benefic) întocmai cu Jupiter, Marele Benefic, de asemenea, aflat în Săgetător. Ei bine, în preajma acestei zile, șansele de a avea noroc în dragoste (dar și la bani) vor crește considerabil și ar trebui să profităm din plin deoarece ne vom mai întâlni cu acest aspect peste aproximativ 12 ani.

Zodii care au noroc în dragoste în noiembrie 2019

Persoanele care s-au născut sub aceste zodii sau au ascendentul în aceste zodii vor avea noroc în dragoste în luna noiembrie 2019!

Gemeni

Gemenii sunt, poate, cei mai norocoși în plan sentimental în noiembrie 2019, cu toate că Mercur, guvernatorul lor, retrogradează acum și le aduce confuzii și tensiuni cu cei din jur. Dacă nativii vor ști să le domine și să-și păstreze calmul și rațiunea, zona sentimentală ar trebui să le aliat. Venus este planeta care le guvernează iubirea și, în plus, în tranzitul său prin Săgetător le va activa întocmai sectorul parteneriatelor și al căsătoriei. Ei bine, acești nativi au toate șansele fie să primească o cerere în căsătorie, fie să se îndrăgostească și să înceapă o nouă relație sau, de ce nu, să-și consolideze relația prin statutul de părinți.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Venus întocmai pe casa iubirii și a creativității. Dincolo de faptul că acești nativi vor da dovadă de o mare capacitate de a crea, de a face artă din orice, vor deveni foarte seducători și pot cuceri foarte ușor. Este posibil ca unii nativi să înceapă cu o aventură și să ajungă la o mare iubire, iar alții să înceapă o relație cu o persoană cunoscută prin intermediul unor hobby-uri și pasiuni comune. Cei care sunt în relații de lungă durată vor avea șansa de a deveni părinți sau cel puțin vor discuta pe această temă.

Săgetător

Pentru că Venus, planeta iubirii, va intra în zodia lor, este lesne de înțeles că SăgetătoriI vor trage lozul cel mare. Dincolo de protecția pe care o vor primi acum, nativii vor deveni șarmanți, seducători și cuceritoti și vor reuși să tragă în viața lor exact ceea ce-și doresc. Dacă cei care au deja o relație se bucură de ocazia de a o consolida, cei care sunt singuri au șanse de a da naștere unei noi povești de iubire. Nu este exclus ca persoana să fie întâlnită prin intermediul cercului de prieteni, în cadrul unei călătorii sau în cadrul unui eveniment caritabil, social.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter