Zodii care atrag ghinion la începutul lunii mai. Sunt urmărite de necazuri și probleme

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 14:35

Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni au noroc cu carul pe plan profesional și personal, iar alții trebuie să muncească din greu pentru orice lucru mărunt din viața lor? Ei bine, experții în astrologie dau vina pe astre pentru ghinionul sau norocul din viața cuiva.

Se spune că fiecare planetă are un semn zodiacal sau două în care „nu-i îi place să petreacă prea mult timp”. Și așa apar influențele negative asupra unor nativi peste care dă ghinionul exact atunci când se așteaptă mai puțin. Mai ales în săptămânile care vin.

Haideți să descoperim care ce zodii vor fi urmărite de ghinion și necazuri la începutul lunii mai.

Berbec

Energia intensă a nativilor din Berbec îi plasează adesea în roluri de conducere. Dar acest lucru are mai mult de-a face cu încrederea și independența lor și nicidecum cu norocul. De fapt, se știe că sunt puțin impulsivi și își ies repede din pepeni. Acest semn de foc este condus de Marte, care caută acțiune mai mult decât orice altceva și se complică de fiecare dată când dă piept cu obstacolele vieții. Mare grijă la accidentările de tot felul la începutul lunii viitoare.

Citeşte şi: Minerva, previziuni astrologice pentru perioada următoare. Surprize pentru mai mulți nativi! Ele sunt zodiile norocoase

Balanță

Balanța este asociată cu dreptatea și corectitudinea. Dacă în viața personală se vor bucura de o surpriză plăcută din partea partenerului, pe plan profesional vor avea mult de tras din cauza ghinioanelor care se țin lanț. Nimic nu le iese la locul de muncă și parcă tot universul s-a întors împotriva lor scoțându-le în cale necazuri peste necazuri. Păstrați-vă calmul, este doar o perioadă pe care o veți depăși, în cele din urmă, cu bine.

Scorpion

Aceste semn de apă pune chiar totul la inimă și se simte, în mod constant, disprețuit sau neîndreptățit de cei din jur, ca și cum tot ghinionul din lume a dat peste el.  Suprasensibilitatea nativilor din Scorpion este cea care interpretează situațiile obișnuite ca fiind ghinioniste. Urmează o perioadă delicată pentru ei, când lipsa încrederii în ceilalți îi va face să se aștepte la tot ce este mai rău de la viață.

Capricorn

Acest semn de pământ este guvernat de Saturn, așa că prețuiește înțelepciunea mai presus ca orice altceva. Dacă nativii din Capricorn câștigă ceva, este pentru că au muncit mult pentru acel lucru, nu pentru că a dat norocul peste ei. Dar în perioada cere urmează astrele le pun bețe în roate și se lovesc de tot felul de obstacole în traseul lor. Vor sau nu să recunoască, trec printr-un episod extrem de ghinionist al vieții.

Citeşte şi: Trei zodii rămân singure după Paște. Ei sunt nativii cu cele mai mari probleme în cuplu și vor ajunge la despărțire

Pești

Zodia care stă cel mai prost la capitolul noroc se dovedește a fi Pești. Cei din această zodie sunt destul de sensibili și au impresia că toată lumea este împotriva lor. Ca să nu mai vorbim despre cât de mult dramatizează orice lucru mărunt. Urmează o perioadă cu ghinion, așa că ar face bine să se pregătească pentru ce e mai rău și să încerce să depășească hopurile cu luciditate și calm.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter