Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, intră în zodia Fecioarei. Cum influențează zodiile

De Mădălina Manole, pe
Pe data de 10 iulie 2018, planeta Venus va părăsi semnul Leu, unde se află de la începutul lui iunie, și va intra în zodia Fecioară pentru următoarea lună. Aspectul vine cu schimbări benefice și oportunități pentru toate zodiile, în funcție de sectorul astrologic pe care-l tranzitează!

Venus este planeta iubirii, a armoniei, a beneficiilor și a noroacelor, iar atunci când tranzitează zodia Fecioarei, zodie caracterizată de tandrețe, sensibilitate, dar și simț practic și cumpătare, aduce cu sine o mai mare compasiune față de tot ceea ce ne înconjoară, ne pasă mai mult de semenii noștri și suntem mai dispuși să-i ajutăm și să le fim alături. Iată cum îți influențează zodia tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioarei din data de 10 iulie!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de tranzitul planetei Venus în sectorul profesional și al sănătății. Astfel, nativii vor avea parte de oportunități la locul de muncă, își vor organiza impecabil sarcinile, vor avea spor în rezolvarea acestora și vor primi sprijinul colegilor. Nativii Berbec care s-au confruntat până acum cu probleme de sănătate vor simți o îmbunătățire a stării generale și vor avea mai multă energie.

Taur

Venus, întocmai guvernatorul zodiei Taur, va tranzita sectorul sentimental, iar nativii singuri vor deschiși către aventură, în timp ce nativii Taur care se află într-o relație vor avea parte de armonie în cuplu și înțelegere din partea partenerului. Pe de altă parte, cei născuți în zodia Taur vor fi orientați către activități recreative, vor petrece mai mult timp cu copiii, acolo unde este cazul, și este foarte probabil să plece într-o vacanță binemeritată.

Gemeni

Tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară activează sectorul familiei și le aduce celor născuți în zodia Gemeni armonie și înțelegere cu membrii familiei, iar relațiile tensionate pe care le-au avut până acum cu rudele se vor liniști. De asemenea, nativii pot avea parte de ocazii care să le favorizeze o renovare a locuinței, o mutare temporară sau chiar schimbare de domiciliu. Timp de o lună, Gemenii se vor preocupa de activitățile gospodărești.

Citește și – Chiron, Micul Înțelept și Vindecătorul, intră în retrogradar în Berbec. Cum îți influențează zodia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter