Venus, Planeta Iubirii, intra în semnul Gemeni. Iată cum îți influențează zodia acest aspect

De Mădălina Manole, pe
Venus, Planeta Iubirii, a Armoniei sau Micul Benefic, așa cum este denumită în astrologie, va intra pe data de 24 aprilie în zodia Gemeni. Acest aspect astrologic este, la modul general, benefic tuturor zodiilor, însă influența sa este diferită în funcție de sectorul astrologic pe care acesta îl tranzitează.

Venus în Gemeni transformă iubirea în prietenie și prietenia în iubire și îmbunătățește comunicarea în cuplu și în orice tip de relații. De asemenea ne oferă o înclinație deosebită către activitățile intelectuale, cititul și studiatul devenind prioritare. Iată cum ne influențează zodia tranzitul planetei Venus prin semnul Gemeni!

Citește și – Cum păcătuiești în funcție de zodia ta

Berbec

Planeta Venus aduce beneficii în aria comunicării și a învățării, iar nativii Berbec se pot bucura de succes la examene sau la interviuri, însă vor avea și oportunități apărute în deplasări pe distanțe scurte.

Taur

Planeta Venus va aduce beneficii in sectorul banilor obținuți prin muncă proprie, iar nativii Taur se pot aștepta la o mărire de salariu sau la obținerea unor venituri suplimentare din colaborări. Posibil să fie vorba de semnarea unui contract avantajos.

Gemeni

Intrarea planetei Venus în zodia lor va îmbunătăți remarcabil toate aspectele care țin de personalitatea nativilor Gemeni. Aceștia vor avea parte de energia necesară demarării și finalizării tuturor proiectelor și planurilor pe care și le-au propus. De asemenea, vor fi mult mai atenți la imaginea lor, la look-ul lor și vor emana sex-appeal prin toți porii.

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter