Venus, planeta iubirii, intră în semnul Taur. Ce zodii vor avea noroc în dragoste

De Mădălina Manole, pe
Pe data de 15 mai 2019, planeta Venus își va începe tranzitul prin zodia Taur, zodia sa de domiciliu nocturn, prin urmare influența sa va fi nu doar pozitivă, ci și puternică. Tranzitul va dura până în data de 9 iunie 2019.

Venus este planeta iubirii, a armoniei, dar și a micilor beneficii, iar atunci când ajunge acasă, adică în zodia Taur, toate caracteristicile sale vor fi mult amplificate. Prin urmare, în perioada următoare vom vorbi despre iubire, dar și despre beneficii materiale și calități artistice, cu atât mai mult că încă se resimt înfluențele de la Luna Nouă din zodia Taur.

Planeta Venus în tranzit prin zodia Taur favorizează relațiile sentimentale, aspect care poate aduce noi povești de dragoste,  relații stabile, pentru că vorbește despre iubirea statornică și de lungă durată, dar și consolidarea și armonizarea relațiilor deja existente. Pe de altă parte, Venus în zodia Taur aduce oportunități financiare remarcabile de a ne îmbunătăți veniturile și ne oferă ocazia de a ne pune în valoare talentele artistice. Iată cum influențează Venus în tranzit prin zodia Taur fiecare zodie în parte!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi printre cei mai favorizați nativi ai zodiacului din punct de vedere financiar deoarece Venus le va susține întocmai acest sector și-i va ajuta să-și îmbunătățească veniturile. Pot primi sume de bani, unele chiar neașteptate, pot primi creșteri salariale sau vor găsi soluții financiare avantajoase pentru a-și stabiliza bugetul.

Taur

Nativii Taur sunt norocoșii zodiacului în această perioadă în care guvernatorul lor, Venus, le tranzitează zodia, alături de Soare și de planeta Mercur, dar și de surprinzătorul Uranus. Planeta iubirii și a beneficiilor le poate aduce nativilor singuri noi povești de iubire, povești care se doresc stabile și de lungă durată, iar celor care deja sunt într-o relație le poate aduce posibilitatea de a o consolida și chiar de a trece la alt nivel. Venus vorbește despre momente romantice, despre stabilitate, statornicie și sensibilitate, despre emoție și pasiune. Totodată, fiind activat sectorul personalității, nativii vor fi susținuți puternic în tot ceea ce doresc să îmbunătățească din punct de vedere al principiilor de viață, al concepțiilor și comportamentului, caracterului. Nu putem să nu amintim și de micile beneficii materiale care vor fi favorizate în această perioadă.

Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni va urma o perioadă benefică pentru sufletul lor, pentru conștiința lor, pentru reechilibrare sufletească. Venus va tranzita casa subconștientului, dar și a relațiilor karmice și le poate aduce o reactualizare a unei povești de dragoste din trecut. Pentru unii poate fi vorba de continuarea unei astfel de relații, iar pentru alții poate fi vorba doar de vindecare sufletească. Este vorba, de asemenea, și de vindecarea fizică, de ameliorarea unor simptome cu care se confruntă de multă vreme, chiar simptomele unor boli cronice.

Rac

Celor născuți în zodia Rac, planeta Venus le poate aduce îmbunătățirea relațiilor de prietenie, noi cunoștințe, iar ceea ce leagă în această perioadă se va dovedi stabil și de lungă durată. Nativii se pot împăca cu cei cu care au fost în conflicte până acum și pot reașterne armonia. De asemenea, nu este exclus să înceapă o relație cu o persoană cunoscută prin intermediul anturajului sau chiar o relație de prietenie să se transforme într-o poveste de dragoste.

Leu

Nativii din zodia Leu se vor bucura de tranzitul lui Venus prin sectorul socio-profesional. Acest aspect le va aduce oportunități remarcabile de a se face remarcați la locul de muncă, de a avansa în carieră, iar modul de relaționare cu colegii, superiorii, asociații și colaboratorii se va îmbunătăți remarcabil. Fiind vorba de planeta iubirii, nu este exclus să înceapă o poveste de dragoste cu o persoană cunoscută într-un context profesional.

Fecioară

Venus în tranzit prin sectorul studiilor, al călătoriilor, al străinătății și al principiilor de viață va susține tot ceea ce este legat de aceste domenii. Astfel, poate fi vorba de o continuare a unor studii, de o plecare la cursuri peste graniță, de reluarea unei legături cu o persoană din altă țară sau de altă cultură, iar unii nativi pot avea ocazia de a pleca într-o călătorie mult visată. Nu este exclus ca într-o călătorie să cunoască o persoană cu care să înceapă o relație. În zona principiilor de viață vedem să se stabilizeze niște concepții, să se așeze niște idei și gânduri, să se vindece o rană veche.

Balanță

Cu Venus, întocmai guvernatorul lor, în sectorul moștenirilor și al banilor deținuți împreună cu alte persoane este lesne de înțeles că nativii vor avea parte de oportunități remarcabile de a-și consolida veniturile și chiar pot intra în posesia unei sume de bani provenită dintr-o moștenire. De asemenea, se pot semna noi contracte avantajoase financiar, se pot aproba credite, iar cei care au afaceri cu persoana iubită vor observa o creștere a bugetului comun. Casa intimității este activată și nativii pot avea parte de foarte multă senzualitate și pasiune în cuplu. Nu este exclus ca în urma unei aventuri sexuale să ia naștere o relație de lungă durată.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Venus în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Micul benefic va aduce șanse remarcabile de a semna contracte avantajoase și astefl de a-și îmbunătăți veniturile. Pe de altă parte, fiind vorba de planeta iubirii, cei singuri pot cunoaște un partener cu care să lege o relație solidă și de lungă durată, în timp ce nativii care sunt deja în relațiistabile se pot aștepta la o cerere în căsătorie. În orice caz, tranzitul acesta susține consolidarea și armonizarea căsătoriilor.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Venus în sectorul muncii și al sănătății. Nativii care s-au confruntat până acum cu probleme de sănătate vor observa o ameliorare a acestora, ba mai mult, întreaga perioadă va fi favorabilă vindecării și recuperării organice. În zona muncii, va fi vorba de o îmbunătățire a unor condiții legate de job, de rearmonizarea relațiilor colegiale, dar și de mici beneficii legate de activitățile zilnice, posibil chiar remunerații neașteptate pentru performanțe. Nu este exclus ca cei singuri să se îndrăgostească de un coleg de muncă.

Capricorn

Nativii Capricorn au parte de tranzitul lui Venus în sectorul sentimental, al copiilor și al activităților artistice și creative. Nativii sunt printre norocoșii zodiacului din punct de vedere amoros. Cei singuri pot începe o poveste de dragoste, în timp ce aceia dintre ei care deja formează un cuplu pot afla vestea că vor deveni părinți. Capricornii care s-au aflat în aventuri sentimentale până acum vor avea șansa de a le transforma în relații stabile și de lungă durată. Venus în zodia Taur susține și favorizează activitățile artistice și de creație și poate contribui la transformarea acestora în surse de venit suplimentar.

Vărsător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Venus în sectorul familiei și al locuinței. Planeta beneficiilor poate înlesni cumpărarea/vânzarea/reamenajarea sau renovarea casei, însă poate favoriza și schimbarea domiciliului. Nu este exclus ca mulți nativi Vărsător să considere de cuvință să se întoarcă în casa părintească sau să se mute cu noua familie. Relațiile cu cei dragi se vor îmbunătăți, iar armonia se va așterne în familie. Cei care au fost certați cu rudele, acum se pot împăca.

Pești

Cu Venus în tranzit prin sectorul comunicării, al învățării și al deplasărilor pe distanțe scurte, pe de o parte nativii vor reuși să se împace cu cei apropiați și să revină la gânduri mai bune, să-i vadă cu alți ochi și să reaștearnă armonia în relații, iar pe de altă parte, vor reuși să se concentreze mult mai bine pe studiu. Cei care susțin examene, teste, interviuri în această peroiadă vor avea șanse mari de izbândă. Nu este exclus ca într-o deplasare, chiar în interes de serviciu, Peștii să cunoască o persoană care să le trezească interesul și cu care să înceapă o poveste de dragoste.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter