Venus, planeta iubirii, intră în semnul Pești. Ce zodii vor avea noroc în dragoste

De Mădălina Manole, pe
Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, va intra în seara de 26 martie 2019 în zodia Pești, zodie pe care o va tranzita până pe data de 20 aprilie 2019. Acest tranzit este deosebit de favorabil tuturor zodiilor, Venus aflându-se în exaltare în zodia Pești, cu alte cuvinte, toate caracteristicile planetei vor fi mult amplificate în această perioadă.

Planeta Venus în tranzit prin zodia Pești va aduce, la modul general, mai multă sensibilitate, mai mult romantism, mai multă empatie față de oameni și natură, dar și mai multă visare. Acum ne putem iluziona mai ușor cu privire la noii parteneri, însă șansele de a se lega noi povești de dragoste cresc, iar în cuplu se reașterne armonia. Vom fi atrași de parteneri sensibili, spirituali, bânzi, cu suflet bun, care să ne facă sufletul să vibreze, cu care să rezonăm energetic.

Planeta Venus, pe de altă parte, este și planeta beneficiilor materiale, denumită simbolic în astrologie Micul Benefic, prin urmare va urma o perioadă bună pentru a ne îmbunătăți situația financiară. Totodată, Venus este responsabilă cu creativitatea, iar ideile strălucite nu vor întârzia să apară acum, fiind îndeosebi favorizați cei care lucrează în domenii artistice, dar și cei care fac voluntariat, care se preocupă de bunăstarea celorlalți. În funcție de casa astrologică pe care o va activa tranzitul lui Venus prin Pești, iată ce zodii vor avea noroc în dragoste, dar și noroc la bani!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Venus prin semnul Pești în sectorul subconștientului. Pentru nativi va urma o perioadă de vindecare sufletească, de cicatrizare a rănilor rămase în urma unor despărțiri și deziluzii amoroase. Cei care au pierdut persoane dragi acum pot înțelege și accepta plecarea lor. Este un moment bun pentru reechilibrare energetică, pentru reîntoarcerea la spiritualitate, la divinitate și credință. Fiind activată și axa sănătății, Berbecii vor avea parte de o îmbunătățire a stării generale și nu este exclus ca afecțiuni cu care s-au confruntat în ultimul timp să se amelioreze.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul lui Venus prin semnul Pești în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung, activând, totodată, și axa relațională. Ei bine, planeta lor guvernatoare le poate aduce acestor nativi o poveste de dragoste care să se nască neașteptat, fie cu o persoană din anturajul apropiat pe care acum să o vadă cu alți ochi, fie cu o persoană cunoscută prin intermediul unui prieten. Totodată, armonia se va reașterne în relațiile de amiciție, iar cei care au fost certați cu cei apropiați acum se pot împăca.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul lui Venus prin semnul Pești în sectorul socio-profesional. Nativii vor avea șanse mari de a se face remarcați în carieră, de a avansa, de a se promova într-un mod inedit (artistic) și de a-și îmbunătăți imaginea la locul de muncă. Nu este exclus să primească un premiu consistent în această perioadă, o încununare a meritelor. Totodată, nativii vor observa că se va îmbunătăți comunicarea cu cei din jur și armonia se va reașterne în relațiile cu colegii și asociații, mai ales că aceștia au fost afectați în această zonă de tranzitul lui Mercur retrograd prin zodia Pești. Punctăm că Mercur este planeta lor guvernatoare și că în data de 28 martie aceasta își va relua mersul direct prin același sector al carierei, deci influențele lui Venus vor fi cu atât mai mult susținute.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de tranzitul lui Venus prin semnul Pești în sectorul sectorul studiilor, al călătoriilor, al străinătății și al principiilor de viață. Nativii vor avea ocazia să reia o legătură cu o persoană de peste hotare, chiar să plece în străinătate pentru a se reîntâlni cu aceasta sau, în unele cazuri, poate fi vorba de o legătură sentimentală care să ia naștere cu o persoană de altă cultură sau de altă religie, o persoană cunoscută într-o călătorie. În orice caz, nu este exclus ca în urma unei deplasări, nativii să aibă parte de experiențe extrasenzoriale, încărcate de spiritualitate, experiențe de natură să le armonizeze niște principii de viață, să le consolideze niște concepții, niște idei care le-au zbiciumat gândurile până acum. Pe de altă parte, Venus le poate înlesni înscrierea la niște cursuri de dezvoltare personală sau de perfecționare profesională. Cei care nu au avut bani să-și continuie studiile acum ar putea primi un ajutor financiar neașteptat.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de tranzitul lui Venus prin semnul Pești în sectorul sectorul financiar, mai exact al banilor deținuți împreună cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri. Pentru acești nativi va urma o perioadă favorabilă semnării contractelor avantajoase din punct de vedere financiar, rearmonizării relației cu asociații și nu este exclus ca o colaborare mai veche să se reia. În cuplu, tensiunile pe tema banilor vor dispărea, iar cei care au afaceri împreună cu persoana iubită pot avea parte de succes. Nu este exclus ca în această perioadă să li se returneze datorii mai vechi, să intre în posesia unei moșteniri și să aibă parte de fel și fel de avantaje materiale neașteptate. Unii nativi pot să achite un credit sau, din contră, să primească un împrumut solicitat. Pe de altă parte, casa sexualității și a intimității va fi activată acum, iar Leii vor reaprinde pasiunea în cuplu.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul lui Venus prin semnul Pești în sectorul mariajului și al parteneriatelor. Pentru nativi va urma o perioadă benefică în cuplu, dar și în afaceri. Cei care se află în relații solide și de lungă durată se pot aștepta la o cerere în căsătorie, la oficializarea relației. De asemenea, și cei singuri vor fi favorizați să întâlnească un posibil partener de viitor. În zona parteneriatelor de afaceri vor apărea oportunități remarcabile de asocieri și contractele semnate acum vor aduce o reală îmbunătățire a veniturilor.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de tranzitul lui Venus prin semnul Pești în sectorul sectorul muncii și al sănătății. Astfel, pentru nativii care s-au confruntat până acum cu probleme de sănătate va urma o perioadă benefică, o perioadă a vindecării și recuperării. Nativii se vor simți bine atât la nivel fizic, cât și psihic și vor avea ocazia de a descoperi tratamente, în special naturiste, homeopate, alternative mediciinii tradiționale, care vor avea efecte uimitoare. Pe de altă parte, cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja în perioada aceasta, iar cei care au fost în conflicte cu colegii, superiorii se pot împăca acum. Se întrevăd o serie de beneficii profesionale, iar nativii Balanață sunt sfătuiți să fie cu ochii-n patru.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul lui Venus prin semnul Pești în sectorul sentimental, al relației cu copiii și al activităților (re)creative, artistice, distractive și sportive. Este lesne de înțeles că nativii care lucrează în aceste domenii se vor bucura de succes, de oportunități de a se pune în valoare, și vor da tot ceea ce este mai bun din ei pentru a se afirma. Artiștii, interpreții vor fi dominați de o sensibilitate aparte și vor naște adevărate opere de artă prin munca lor. Pe de altă parte, va fi un moment al dezvăluirii celor mai profunde sentimente, iar declarațiile de dragoste nu se vor lăsa așteptate. Armonia se va reașterne în cupluri, iar acolo unde legătura este solidă și de lungă durată se poate aduce în discuție conceperea unui copil. De asemenea, cei singuri vor avea ocazia să înceapă o nouă relație.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de tranzitul lui Venus prin semnul Pești în sectorul familiei și al locuinței. Nativii care au fost până acum în conflict cu cei dragi vor reuși în această perioadă să se împace, să-și consolideze legăturile de sânge și să reaștearnă armonia în cămin. Este un moment favorabil pentru a se preocupa de familie mai mult, dar și de casă. Nu este exclus ca unii să simtă nevoia de a-și redecora locuința, de a face renovări, reamenajări cu scopul de a se simți mai bine, mai liniștiți și mai relaxați, mai în largul lor atunci când trec pragul ușii. O serie de nativi se pot muta cu/de la părinți sau vor face pasul cel mare și se vor muta sub același acoperiși cu persoana iubită. Cei care vor să vândă, să cumpere, să închirieze un bun imobiliar ar putea fi cu atât mai mult favorizați în tranzacții și investiții începând cu data de 28 martie 2019, adică imediat ce Mercur își va relua mersul direct prin același semn al Peștilor, implicit prin același domeniu al casei și familiei.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de tranzitul lui Venus prin semnul Pești în sectorul comunicării, al învățării și al deplasărilor pe distanțe scurte, dar și al fraților, vecinilor și colegilor de muncă. Este lesne de înțeles că nativii vor reuși să se împace cu cei apropiați și să revină la gânduri mai bune, să-i vadă cu alți ochi și să reaștearnă armonia în relații. Pe de altă parte, comunicarea le va aduce oportunități de a se pune în evidență atât profesional, cât și personal și efectele vor fi cu atât mai mult resimțite în momentul în care și Mercur, planeta comunicării, își va relua mersul direct prin același sector tranzitat de Venus, mai exact începând din data de 28 martie 2019. Tranzacțiile, negocierile vor fi punct forte în promovarea profesională, iar nativii vor fi susținuți de întregul context astrologic în discursurile publice, în ședințe, în conferințe, în interviuri, dar și în procesul de învățare. Nu este exclus să plece în scurte deplasări pentru a-și redescoperi sinele interior, pentru a-și clarifica, armoniza niște principii de viață.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de tranzitul lui Venus prin semnul Pești în sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. O serie de oportunități de îmbunătățire a veniturilor se vor contura în această perioadă, posibil noi asocieri și colaborări cu impact financiar pozitiv. De asemenea, nu este exclus ca unii nativi, mai norocoși, să primească o mărire de salariu. Totodată, odată cu reintrarea în mers direct a planetei Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, din data de 28 martie 2019, prin același semn al Peștilor, implicit prin același sector financiar, cei care nu sunt mulțumiți de salariu pot încerca o renegociere a acestuia, fiind șanse foarte mari de a obține un răspuns favorabil.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de tranzitul lui Venus întocmai prin semnul lor, cu impact pozitiv asupra personalității, asupra caracterului. Nativii se vor simți mult mai bine, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, vor fi mai liniștiți emoțional, vor scăpa de frământările interioare care i-au măcinat în ultima perioadă, vor interacționa mult mai bine cu cei din jur, dar și cu propriile gânduri pe care le vor canaliza într-un sens pozitiv. Acest aspect va fi susținut puternic și de Mercur, planeta comunicării, care din data de 28 martie 2019 își va relua mersul direct întocmai prin zodia Pești. Pe de altă parte, acest tranzit va activa axa relațională iar nativii vor reuși să se armonizeze mult mai bine cu persoana iubită. Cei care s-au despărțit relativ recent de partener s-ar putea împăca acum. Nativii singuri vor avea marea ocazie de a începe o relație cu o persoană cu care vor rezona puternic, mai ales din punct de vedere energetic și vibrațional, dar și sentimental, emoțional.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter