Venus intră în zodia Pești. Care sunt cele mai norocoase zodii

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 26 ianuarie 2023, 14:18

Venus intră în zodia Pești în data de 27 de ianuarie 2023 și va rămâne acolo până în data de 20 februarie. Acest aspect astrologic ne aduce mai mult romantism, optimism, sensibilitate, armonie în relații. Vom fi mai visători, mai dornici să ne manifestăm iubirea.

Venus intră în zodia Pești, iar acest tranzit va dura între 27 ianuarie și 20 februarie. Este un moment bun să ne consolidăm relațiile, să readucem armonia în viețile noastre, să ne exprimă cu sinceritate emoțiile, să dăruim și să primim iubire.

Venus intră în zodia Pești. Cum influențează zodiile

Venus intră în zodia Pești și aduce dragoste necondiționată, o viziune romantică asupra lumii, tandrețe, altruism, dăruire, stabilitate, armonie în relațiile cu cei din jur.

Este un tranzit extrem de benefic, dar atenție, prea mult entuziasm ne poate determina să luăm decizii greșite, să încălcăm limitele, să ne îndrăgostim de cine nu trebuie.

Citește și: 4 zodii care sunt îngeri pe lume și te poți baza mereu pe ele. Ești norocos dacă ai acești nativi lângă tine!

Venus este planeta iubirii, a armoniei, a creativității, dar și a beneficiilor materiale. Prin urmare, vom simți efectele ei benefice și în alte sectoare de viață, nu doar în cel al relațiilor. Ne poate aduce progrese în carieră, precum și avantaje financiare.

Care sunt cele mai norocoase zodii

Cu Venus în tranzit prin zodia Pești, nativii Gemeni vor avea o perioadă extrem de benefică din punct de vedere profesional. Se pot face remarcați, pot obține un loc de muncă mai bun sau o promovare într-o poziție superioară. Totodată, au șansa să își schimbe direcția profesională. Cei care au propriile afaceri vor avea ocazia să se extindă și să obțină un profit mai mare, potrivit

Și nativii Fecioară se numără printre norocoșii perioadei. Venus va tranzita sectorul relațiilor lor și îi va ajuta să își îmbunătățească relația cu persoana iubită, să își manifeste dragostea, să readucă armonia în familie. De asemenea, cuplurile necăsătorite pot lua decizia de a se logodi. Și pentru cei singuri poate fi o perioadă benefică, în care se pot îndrăgosti nebunește și își pot întâlni sufletul pereche. Și din punct de vedere profesional se pot aștepta la surprize plăcute. Pot obține noi colaborări.

Citește și: Zodii ghinioniste în dragoste în luna februarie! Patru nativi se pot despărți înainte de Ziua Îndrăgostiților

Faptul că Venus intră în zodia Pești va fi un motiv de bucurie pentru toate zodiile, dar mai ales pentru nativii Balanță. În tranzit prin sectorul sănătății, Micul Benefic îi va ajuta să-și îmbunătățească considerabil starea de sănătatea. Totodată, le va aduce beneficii în sectorul profesional, precum și o nouă sursă de venit neașteptată. Vor fi mai creativi, mai energici și mai determinați să avanseze în carieră, lucru care le poate aduce și o promovare. Nu este exclus ca unii nativi să înceapă o poveste de dragoste cu cineva de la locul de muncă.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter