Uranus în zodia Taur. Ce schimbări majore aduce în România

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Sâmbătă, 09 martie 2019, 14:14
Uranus, planeta marilor schimbări și a neprevăzutului, a intrat definitiv în zodia Taur pe data de 6 martie 2019. Cu toate că tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur a început în luna mai 2018, aceasta și-a petrecut foarte puțin timp aici, mai exact până în noiembrie 2018, atunci când s-a reîntors în zodia anterioară tranzitată, în Berbec. 

Uranus este una dintre planetele cu tranzite greoaie, de lungă durată. Acesta tranzitează o zodie timp de aproximativ 7-8 ani, ceea ce înseamnă că ceea ce noi trăim în prezent este unic pentru că s-a mai petrecut cu aproximativ 84 de ani în urmă și se va mai repeta peste aproximativ 84 de ani. Pentru cei născuți în zodia Taur este, fără îndoială, o perioadă extrem de importantă, o perioadă a evoluției și revoluției personale și le aduce o energie incomensurabilă. Tranzitul lui Uranus prin zodia Taur se va încheia în data de 26 aprilie 2026.

Uranus în zodia Taur nu va influența doar nativii Taur sau doar zodiile, ci va influența întreg contextul mondial, implicit România fiind afectată.

Cine este Uranus și de ce revoluționează lumea?

Uranus, din punct de vedere astronomic, este a șaptea planetă de la Soare și a treia cea mai mare din Sistemul Solar, după Jupiter și Saturn, fiind cea mai rece planetă, cu temperaturi de -216 grade Celsius. Uranus este prima planetă descoperită în timpuri moderne, mai exact a fost observată prima oară de astronomul William Herschel pe data de 13 martie 1781 și a fost denumită după zeul grec al cerurilor, având culoarea albastră. Punctăm că pe Uranus o zi durează 17 ore, iar o rotație completă în jurul Soarelui, ceea ce pe Pământ se petrece în 365 de zile, pe Uranus se petrece în 84 de ani.

Uranus, din punct de vedere astrologic, este planeta surprizelor, planeta evenimentelor neprevăzute și a răsturnărilor de situație, prin urmare este considerată a aduce schimbări radicale și transformări majore pentru poată lumea. Este o planetă revoluționară și cere independență și libertate, atât de gândire, cât și de mișcare.

Ce reprezintă zodia Taur?

Zodia Taur este o zodie caracterizată de stabilitate și statornicie, fiind semn fix, de pământ, extrem de ancorat în realitate. Taurul este guvernat de planeta Venus, planeta iubirii, a armoniei, dar și a beneficiilor materiale, prin urmare este lesne de înțeles că vom vorbi în cei 7 ani care urmează de schimbări legate de modul în care percepem frumusețea, feminitatea, senzualitatea, dar vor exista și schimbări legate de zona financiară, pentru că Taurul gestionează finanțele, sistemul bancar și proprietățile. Pe de altă parte, Taurul este considerat a fi gurmand, iar schimbările în acest domeniu al industriei alimentare nu vor întârzia să apară.

Uranus în zodia Taur aduce cutremure

Uranus poziționat în zodia Taur va aduce mai multe cataclisme naturale decât în anii precedenți, ba mai mult de atât, acestea vor fi mult mai agresive și mai surprinzătoare. Astfel, vom avea parte de cutremure dese, – unele majore, de inundații, erupții vulcanice și chiar furtuni însoțite de fulgere puternice. Punctăm că la ultimul tranzit al planetei Uranus prin zodia Taur, la noi în țară a avut loc primul mare cutremur din România contemporană și unul dintre cele mai devastatoare, alături de cel din 4 martie 1977, din ultimii 100 de ani. Mai exact, în 10 noiembrie 1940, a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 7,4 grade pe scara Richter, însă, având în vedere că la vremea respectivă, în contextul politic de atunci, datele reale și cifrele au fost cenzurate, numărul morților a fost, posibil, cu mult mai mare decât cel din 1977.

Ca o coincidență macabră, inclusiv cutremurul din 28 octombrie 2018 (lună în care Uranus se afla în zodia Taur), care a avut o magnitudine 5,8 grade pe scara Richter, s-a petrecut la aproximativ aceeași oră ca și cel din 1940. În plus, la o primă analiză, cutremurul devastator din 4 martie 1977 s-a petrecut când Uranus tranzita zodia Scorpion, zodie parteneră a Taurului la modul general, prin urmare axa Taur-Scorpion era activată.

Pentru că Taurul este o zodie de pământ, Uranus va cere folosirea resurselor naturale într-un mod cât mai eficient în această perioadă: apă, metale, petrol, gaze naturale, minerale şi resurse de lemn, păduri, toate vor deveni provocatoare pentru industrie și dezvoltare.

Uranus în zodia Taur, reforme financiare majore

Uranus în zodia Taur va fi, fără îndoială, responsabil de toate schimbările la nivel mondial care vor apărea în următorii 7 ani în plan financiar. Asta înseamnă că nu este exclus ca toate sisteme financiare actuale să se dizolve, să folosim exclusiv cardurile bancare și dispozitivele mobile pentru a face plăți, iar internet banking-ul să cunoască o ascensiune formidabilă. De asemenea, vom trăi o reformă în sistemul bancar și monetar global, iar piața bursieră va suferi transformări, însă și foarte multe destabilizări, căderi și reveniri spectaculoase. Nu este exclus ca moneda virtuală, bitcoinul, să domine tranzacțiile online, însă mare atenție la investițiile în acest segment, deoarece Uranus poate favoriza caderea definitivă a acestei piețe financiare. Punctăm că vom descoperi mijloace inedite, absolut neașteptate și negândite până acum, de a face bani, iar nativii Taur vor fi primii pe listă care-și vor îmbunătăți veniturile într-un mod surprinzător.

Uranus în zodia Taur și impactul în România

În România, Uranus în zodia Taur, cel mai probabil, va aduce trecerea la moneda Euro, iar leul românesc va dispărea treptat de pe piață în acești 7 ani. Bugetul tuturor țărilor va suferi modificări în această perioadă. Pe de altă parte, dacă până acum am luptat pentru a avea casa noastră și pământul nostru, o atitudine puternic înrădăcinată în gândirea românilor, de acum nu vom mai simți această legare puternică de glie, ci, din contră, vom prefera ca nimic să nu ne țină ancorați într-un loc, să fim liberi și independenți. De aici se poate deduce că piața imobiliară românească ar putea intra în declin, iar investițiile în terenuri, imobile nu vor mai fi avantajoase.

Uranus în zodia Taur, schimbări în alimentație

Uranus în tranzitul lui prin zodia Taur poate aduce inclusiv schimbari climatice majore, transformări în industria alimentară și dezvoltarea agriculturii. Astfel, agricultura eco și alimentația bazată pe produse ecologice poate lua amploare și ne putem schimba radical stilul alimentar. De asemenea, noi cercetări științifice despre nutriție pot revoluționa lumea și diete inedite vor fi în topul preferințelor viitoare, înlocuindu-le complet pe cele vechi.

Uranus în zodia Taur vorbește despre feminism

Feminismul va fi în continuă expansiune și nu este exclus ca femeile să domine cele mai puternice sisteme financiar-bancare din lume. Pe de altă parte, vom aprecia mai mult frumosul și arta, iar creativitatea va putea da naștere unor invenții cu adevărat ingenioase. Percepția asupra frumuseții se poate schimba radical și dacă anumite calități până acum le consideram de rang înalt, criteriile s-ar putea răsturna complet.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter