Uranus, planeta transformărilor, se întoarce în Berbec. Iată cum afectează fiecare zodie în parte

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 28 octombrie 2020, 13:04
Uranus, planeta marilor transformări, se întoarce în semnul Berbec începând din data de 6 noiembrie 2018, semn pe care-l va tranzita până în martie 2019. Acest tranzit va avea un impact deosebit de important pentru fiecare zodie în parte și ar trebui analizat cu atenție de fiecare nativ.

Uranus a părăsit semnul Berbec și a intrat în zodia Taur în luna mai 2018, zodie pe care o tranzitează timp de aproximativ 8 ani. Ei bine, începând din luna august, Uranus a intrat în retrogradare în Taur și acum se întoarce în semnul Berbec pentru o perioadă de aproximativ 4 luni, pentru a rezolva ceea ce a lăsat nerezolvat pe tranzitul său direct. Reamintim că Uranus a mai traversat zodia Taur în urmă cu peste 80 de ani, prin urmare tot ceea ce se petrece acum, am putea spună că se poate experimenta o dată în viață. Iată cum va influența fiecare zodie în parte tranzitul lui Uranus prin semnul Berbec!

Berbec

Tranzitul lui Uranus întocmai prin semnul lor, pe casa personalității, le cere celor născuți în zodia Berbec să-și reevalueze atitudinea față de ei înșiși și față de relațiile cu cei din jur, în special cu partenerul de cuplu. Este momentul să facă schimbări în modul de gândire și de interacționare și să renunțe la tiparele care nu-i ajută în evoluție și nu-i mai reprezintă.

Taur

Tranzitul lui Uranus aduce transformări majore în sectorul muncii și al sănătății, iar cei născuți în zodia Taur sunt forțați să facă schimbări, reorganizări legate de sarcinile, responsabilitățile și prioritățile de la locul de muncă sau care au legătură cu proiecte și colaborări extra. Fiind vizat și sectorul sănătății, nativilor li se cere mai multă atenție și prudență, dar și rezolvarea afecțiunilor existente și al căror tratament a fost amânat sau chiar ignorat până acum.

Gemeni

Tranzitul lui Uranus aduce transformări majore în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor, iar cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să-și reevalueze relațiile cu cei din anturaj și să reanalizeze niște planuri făcute pe mersul direct al planetei. Este posibil să pună punct unor colaborări care nu mai sunt eficiente, avantajoase și mulțumitoare.

Rac

Tranzitul lui Uranus aduce transformări majore în sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să-și reanalizeze și reevalueze situația profesională. Nu este exclus să-și schimbe locul de muncă sau chiar domeniul de activitate.

Leu

Tranzitul lui Uranus aduce transformări majore în sectorul călătoriilor, al studiilor și al relațiilor cu persoane aflate în străinătate, iar cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să-și reanalizeze niște planuri legate de aceste domenii. Este posibil ca nativii să plece în călătorii în urma cărora să-și schimbe niște concepții sau să cunoască persoane care-și vor pune amprenta asupra lor. Pe de altă parte, este momenbtul să reia niște studii abandonate sau nefinalizate cu diplomă.

Fecioară

Tranzitul lui Uranus aduce transformări majore în sectorul avantajelor materiale, al moștenirilor, al banilor deținuți în comun cu partenerul de cuplu sau cu alti terți, prin urmare cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să-și reevalueze și reanalizeze niște planuri legate de aceste domenii și chiar să demareze noi direcții în acest sens.

Citește și – Chiron, Vindecătorul zodiacului, își revine în mers direct. Iată cum va influența toate zodiile!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter