Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 12 decembrie 2018, 15:39
Luna mai este o lună importantă din punct de vedere astrologic, având în vedere fenomenele de amploare care se petrec acum, dintre care, cel mai amplu și complex este tranzitul lui Uranus prin zodia Taur, tranzit petrecut ultima oară în urmă cu peste 80 de ani.

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în semnul Taur, începând cu data de 15 mai 2018, și va sta aici 8 ani, până pe 26 aprilie 2026, când va intra în zodia Gemeni. În toată această perioadă Uranus va revoluționa domeniile pe care le va tranzita și va influența în mod particular fiecare zodie. Uranus în Taur crează un complex tablou în antiteză, având în vedere că planeta în sine vorbește despre schimbare și despre trezire, iar semnul Taur pune amprenta pe stabilitate și siguranță. Fiecare în parte se va lupta pentru a-și menține puterea, motiv pentru care urmează o perioadă plină de provocări pentru toată lumea. Iată cum îți influențează zodia tranzitul lui Uranus prin semnul Taur!

Berbec

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taurului va dinamiza casa financiară a nativilor Berbec, iar aceștia trebuie să se aștepte la schimbări majore cu privire la venituri. Cei născuți sub semnul Berbec își pot schimba locul de muncă sau chiar direcția în carieră pentru a câștiga venituri mai mari sau pot apela la modalități inedite de a câștiga bani. Trebuie să fie foarte atenți la oportunitățile financiare care se ivesc în jurul lor și să nu rateze nimic.

Taur

Cu Uranus tranzitându-le semnul pe casa personalității, nativii Taur vor trece printr-o perioadă de mari schimbări, în general cu impact pozitiv. Aceștia vor deveni mult mai deschiși la ceea ce se petrece în jurul lor, își vor activa spiritul întreprinzător, vor avea idei originale și revoluționare și se vor etala în toată splendoarea lor, în special în domeniul profesional, unde vor simți nevoia să facă altceva, ceva surprinzător, și vor dori să impresioneze pe toată lumea.

Gemeni

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va influența casa subconștientului și îi va ajuta pe nativii Gemeni să aibă mai multă încredere în propriile forțe și în intuiția lor. Cei născuți sub semnul Gemenilor vor avea tendința să se desprindă de obiceiurile vechi și nefolositoare și să urmeze calea ascensiunii, a evoluției, indiferent de natura sa. În subconștient vor avea parte de trăiri puternice de natură să le răscolească mintea și sufletul, dar astfel vor fi mai înclinați în a-și urma destinul.

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Rac

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va traversa casa prietenilor, a planurilor și a proiectelor pe termen lung, fapt ce-i va stimula pe nativii Rac să-și reformuleze prioritățile în ceea ce privește aceste domenii. Cei născuți sub semnul Racului își vor lărgi cercul de prieteni și cunoștințe, vor deveni mult mai sociabili și se vor face mai ușor remarcați în societate. Totodată, se vor bucura de sprijin venit din partea celor din jur care le susțin ideile revoluționare.

Leu

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va dinamiza sectorul carierei și va aduce schimbări remarcabile în sectorul profesional. Nativii Leu vor fi tentați să-și schimbe locul de muncă, vor avea parte de surprize în carieră și vor da dovadă de idei originale și revoluționare.

Fecioară

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va dinamiza sectorul învățării, al cursurilor de perfecționare, al călătoriilor și al principiilor și valorilor de viață. Nativii Fecioară vor fi înclinați către deschiderea orizonturilor, către acumularea de noi cunoștințe, vor participa mai mult la evenimente și vor socializa peste măsură. De asemenea, nu sunt excluse mutarea în străinătate, călătoriile în interes de serviciu, dar și răsturnările de situație legate de concepțiile, prejudecățile și credințele celor născuți sub semnul Fecioarei.

Citește și – Chiron intră în semnul Berbecului pentru următorii 7 ani. Cum te influențează acest aspect

Balanță

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va dinamiza casa resurselor în comun cu partenerul, casa avantajelor materiale și a moștenirilor și investițiilor financiare. Pentru nativii Balanță, următorii 8 ani vor veni cu schimbări majore în aceste domenii, cu surprize, dar și cu fluctuații financiare și evenimente neașteptate legate de moșteniri și investiții.

Scorpion

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va afecta casa mariajului și a relațiilor profesionale, prin urmare nativii Scorpion vor avea parte de schimbări și răsturnări de situație la aceste capitole. Surprizele și evenimentele neașteptate nu vor lipsi, aspect care se traduce prin dorința bruscă de schimbare a direcției în relația de cuplu sau în căsătorie, dar și în relațiile profesionale. Nativii Scorpion vor dori dintr-o dată să-și schimbe partenerul, sau să aibă o relație liberă, fără obligații, iar căsătoriile bruște sau rupturile de relație și divorțurile nu sunt excluse, cu precădere în cuplurile unde situația nu mai funcționează de ceva ani.

Săgetător

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va dinamiza casa muncii și a sănătății, iar nativii Săgetător sunt predispuși schimbărilor și răsturnărilor de situație la aceste două capitole. Cei născuți sub semnul Săgetător vor avea parte de transformări în sfera profesională, își pot reorienta interesul către alte domenii de activitate, vor fi originali și plini de imaginație. De asemenea, vor fi invitați să-și schimbe stilul de viață, să devină mai organizați și să aibă mai multă grijă de ei.

Citește și – Trei zodii care au noroc în dragoste în luna mai

Capricorn

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va influența sectorul sentimental, al aventurii, al relației cu copiii și al activitaților artistice și de creativitate. Nativii Capricorn vor avea parte de răsturnări de situație în aceste sectoare. Posibil să aibă loc despărțiri bruște, împăcări neașteptate, schimbări de statut matrimonial, dar și aventuri transformate în relații sau căsătorii. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor da dovadă de idei ingenioase, originale și vor surprinde prin creativitate.

Vărsător

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va dinamiza puternic nativii Vărsător, având în vedere că Uranus este guvernatorul lor. Influența puternică va fi pe casa locuinței și a familiei, unde cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de surprize și răsturnări de situație. Este posibil să se mute în altă casă, să devină mai independenți sau mai casnici, să dorească să-și formeze o familie sau, din contră, să se îndepărteze de cea actuală.

Pești

Tranzitul planetei Uranus prin semnul Taur va dinamiza casa comunicării și a învățării, iar nativii Pești  își vor schimba brusc atitudinea față de tot ceea ce înseamnă aceste două capitole. Își vor exprima ideile în mod liber și cu curaj, mesajele lor vor fi nonconformiste și originale, vor fi atrași de activitățile de PR și nu este exclus să-și dorească să reprezinte firme, instituții și proiecte.

Citește și – Cum iți influențează zodia Luna Nouă din 15 mai 2018

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter