Uranus, planeta marilor schimbări, intră în retrogradare până în martie 2019

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 28 octombrie 2020, 13:04
Uranus, planeta marilor schimbări, a intrat în semnul Taur pe data de 15 mai 2018 și va sta aici aproximativ 8 ani, până pe 26 aprilie 2026, când va intra în zodia Gemeni. Începând din data de 7 august 2018, Uranus va retrograda în Taur până în noiembrie, iar apoi își va continua mersul înapoi prin zodia Berbec până pe data de 6 martie 2019, când va reintra în mers direct în zodia Taur.

În toată această perioadă de retrogradare Uranus va aduce reevaluări în sectoarele pe care le va tranzita la fiecare zodie în parte și îi va obliga nativi să învețe acele lecțiile pe care nu le-au învățat în mersul direct al său. La modul general, Uranus în Taur crează un complex tablou în antiteză, având în vedere că planeta în sine vorbește despre schimbare și despre trezire, iar semnul Taur pune amprenta pe stabilitate și siguranță. Uranus retrograd vine cu o mai mare emotivitate și ne forțează să facem schimbări la nivel interior Iată cum îți influențează zodia Uranus retrograd în zodia Taur!

Berbec

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Berbec reevaluări și lecții în tot ceea ce ține de sectorul financiar, iar nativii sunt sfătuiți să-și cheltuie banii cu prudență. De asemenea, aceștia pot deveni mai emotivi decât de obicei.

Taur

Uranus retrograd întocmai în semnul lor le va aduce acestor nativi mai multă emotivitate, sensibilitate, dar și o puternică nevoie de a-și reevalua principiile de viață și acțiunile, în special în ceea ce vizează cariera.

Gemeni

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Gemeni puternice stări de interiorizare și confuzie și le va cere reevaluarea unor principii care posibil să-i tragă înapoi. Nativii trebuie să aibă mai multă încerdere în forțele proprii.

Rac

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Rac reevaluari legate de prieteni și de planurile pe care nativii și le-au făcut pe termen lung. De asemenea, se cere revizuirea proiectelor demarate pe mersul său direct.

Citește și – Trei zodii care se despart în luna august 2018

Leu

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Leu reevaluări legate de sectorul profesional și de propria imagine. Nativii trebuie să-și revizuiască atitudinea față de carieră și să caute direcția corectă care să-i ajute în evoluție.

Fecioară

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Fecioară reevaluarea acțiunilor care vizează o călătorie. Posibil să impacteze puternic nativii care doresc să facă studii la distanță sau chiar în altă țară. De asemenea, se cere revizuirea principiilor de viață și a valorilor după care se lasă ghidați. Eliminarea unor tipare și prejudecăți este favorabilă pentru evoluție.

Balanță

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Balanță reevaluarea unor acțiuni și revizuirea unor atitudini vizavi de moșteniri, de investiții financiare făcute în ultimul timp, dar și de felul în care administrează banii, în special banii partenerului sau care provin dintro afacere comună cu acesta.

Scorpion

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Scorpion reevaluarea relațiilor cu cei din jur, în special cea cu partenerul de viață. De asemenea, se cere revizuirea unor parteneriate de afaceri sau colaborări.

Citește și – Cum îți influențează zodia Mercur retrograd în Leu din data de 26 iulie 2018

Săgetător

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Săgetător reevaluarea unor acțiuni care vizează sectorul profesional, în special locul de muncă, relațiile cu șefii și colegii, De asemenea, le cere revizuirea atitudinii pe care o au față de sănătate, în caz contrar vor deveni mult mai expuși îmbolnăvirilor.

Capricorn

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Capricorn reevaluări în sfera amoroasă, dar și în relația cu copiii. De asemenea, nativii vor trebui să-și revizuiască atitudinea în tot ceea ce este legat de creativitate și activități artistice. Nu este exclus ca aceștia să calce strâmb și să se lase pradă unei aventuri fulgerătoare care să le dea peste cap viața sentimentală.

Vărsător

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Vărsător situații bulversante și confuze, cu atât mai mult cu cât este guvernatorul lor. Nativii vor trebui să-și reevalueze atitudinea față de membrii familiei și să-și revizuiască acțiunile care implică locuința.

Pești

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Pești reevaluări în tot ceea ce ține de comunicare, iar nativii ar trebui să învețe să dialogheze mai bine cu cei din jur și să-și exprime mai clar și mai cursiv ideile, fără să altereze informația.

Citește și – Top 3 zodii care au noroc în dragoste în luna august 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter