Trei zodii, sub semnul ghinionului în primăvara lui 2023. Toate drumurile duc spre eșec pentru acești nativi

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 28 februarie 2023, 18:45

Trei zodii pot avea parte de experiențe mai puțin plăcute în primăvara acestui an. Unii nativi pot suferi dezamăgiri atât în relațiile cu cei din jur, cât și pe plan profesional. Se pot confrunta cu situații complicate, care le vor pune răbdarea la încercare.

Trei zodii se vor afla sub semnul ghinionului în primăvara lui 2023. Toate drumurile duc spre situații provocatoare, emoții puternice, dezamăgiri, blocaje și răsturnări de situație. Nativii vor fi nevoiți să își reevalueze anumite principii de viață, credințe, relații și obiective profesionale.

Trei zodii, sub semnul ghinionului în primăvara lui 2023

Contextul astrologic nu va fi deloc favorabil pentru aceste trei zodii. Taurii, Leii și Peștii se numără printre nativii mai puțini norocoși ai zodiacului în această primăvară. Vor avea de învățat lecții de viață dure pentru a reuși să evolueze.

Zodia Taur

Oricât de mult te-ai strădui să păstrezi armonia și stabilitatea în viața ta, lucrurile îți vor merge pe dos în această primăvară. Te poți confrunta cu apăsări emoționale puternice. Ai putea avea parte de o adevărată revoluție în ceea ce privește zona relațională. Vei fi nevoit să îți revizuiești viața socială și modul în care te raportezi la cei din anturaj. Este posibil ca unii prieteni să te dezamăgească atât de profund, încât să rupi definitiv legăturile cu ei, fără să mai aștepți vreo explicație.

Aceste experiențe pot veni cu dorința de a fi mai selectiv în ceea ce privește oamenii de care vrei să fii înconjurat și de a schimba regulile jocului. Nu vei mai acorda încrederea ta atât de ușor și nu te vei mai lăsa manipulat de nimeni. Nu o să îți mai dorești să îți pierzi timpul cu persoane care nu îți împărtășesc credințele și valorile. Viziunea ta asupra relațiilor, fie ele familiale, de prietenie sau de iubire s-ar putea să fie diferite de acum încolo.

Trei zodii sub semnul ghinionului în primăvara lui 2023
Nativii a trei zodii sunt sub semnul ghinionului în primăvara lui 2023

Citește și: Camelia Pătrășcanu, horoscopul iubirii pentru primăvara anului 2023. Zodiile care pot primi inelul de logodnă

Zodia Leu, printre cele trei zodii ghinioniste

Printre cele trei zodii care se vor afla sub semnul ghinionului în această primăvară se numără și zodia Leu. Contextul astrologic poate veni cu răsturnări de situație care să îți dea toate planurile peste cap. Poți simți o mare presiune pe umerii tăi pentru că nu reușești să mulțumești pe toată lumea, oricât te-ai strădui. Te poți confrunta cu situații conflictuale în plan profesional. Cei pe care te bazai să te ajute, pot da bir cu fugiții și este posibil să dai socoteală singur pentru eșecul unui proiect. Chiar dacă ai muncit din greu și așteptai să primești un bonus sau o promovare, s-ar putea să nu fie momentul.

De asemenea, pot apărea greutăți financiare din cauza unor cheltuieli neașteptate, dar urgente. S-ar putea să fii nevoit să ceri un credit, dar nu te aștepta să îl obții ușor. Nici cei apropiați nu vor sări în ajutorul tău atât de repede pe cât te așteptai. Acest lucru îți poate da planurile peste cap pentru o perioadă mai lungă de timp.

Citește și: Top 3 zodii norocoase în luna martie. Se anunță o perioadă prosperă pe toate planurile pentru acești nativi

Zodia Pești

Tot ceea ce credeai și simțeai până acum s-ar putea să capete brusc alte înțelesuri. Este o perioadă în care poți avea adevărate revelații cu privire la modul în care îți trăiești viața. Te poți lovi dintr-o dată de o realitate mult mai dură decât o percepeai tu, care să îți spulbere fanteziile și să te aducă cu picioarele pe pământ. Îți poți da seama că relația de cuplu nu este atât de perfectă precum voiai să crezi, că oamenii din jur nu sunt atât de buni precum îi vedeai tu sau că munca pe care o faci nu este cea mai potrivită pentru tine.

Te poți confrunta cu un tumult emoțional intens și poți fi pus în fața unor schimbări pentru care nu erai pregătit. De asemenea, evenimentele din viața ta te pot forța să iei decizii bruște. Contextul astrologic te va stimula să îți revizuiești relațiile, inclusiv pe cea cu tine însuți, modul în care iubești și comunici cu cei din jur. Totodată, este o perioadă de reevaluare a principiilor de viață și a credințelor, precum și a obiectivelor profesionale.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter