Zodii lovite de ghinion în dragoste! Nativii care se despart în 2023 și suferă din iubire

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 noiembrie 2022, 16:20

Trei zodii vor fi lovite de ghinion în dragoste în 2023. Oricât s-ar strădui, contextul astrologic nu le va fi deloc favorabil și pot ajunge la despărțire. Nici cei singuri nu pot spera că își vor găsi sufletul pereche ușor.

Trei zodii vor avea parte de provocări în sectorul iubirii în 2023. Fie că e vorba de o amăgire în dragoste sau chiar de o despărțire, din punct de vedere sentimental acești nativi sunt puși la încercare anul viitor.

Trei zodii lovite de ghinion în dragoste. Capricornii, printre cei vizați

Zodia Capricorn se numără printre cele trei zodii lovite de ghinion în dragoste. Nativii născuți sub acest semn zodiacal au toate șansele să ajungă la o despărțire în 2023. În ciuda faptului că sunt familiști și implicați, Capricornilor le este foarte greu să se lase în voia pasiunii!

De cele mai multe ori își aleg partenerii mai degrabă după criterii obiective, nu după cum le dictează sufletul, iar asta se poate întoarce împotriva lor. Ar fi bine să încerce să iubească fără rezerve și să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală.

Citește și:  Horoscopul banilor pentru luna decembrie 2022. Nativii Săgetător și Pești sunt norocoșii zodiacului

4 zodii care încep anul 2023 cu dreptul. Taurii și Scorpionii, printre nativii care se vor bucura de protecție divină!

Zodia Berbec poate suferi din dragoste în 2023

Nativii zodiei Berbec pot avea parte de suferință în dragoste în 2023. Modul pasional în care iubesc poate fi un dezavantaj atunci când nu au lângă ei persoana potrivită. Berbecii sunt recunoscuți pentru faptul că nu prea știu să își aleagă partenerul de cuplu, iar asta se întâmplă pentru că se văd distorsionat pe ei înșiși și nu știu care sunt adevăratele lor nevoi emoționale.

Nativii cer totul de la partener, cum ar fi iubire profundă, creativitate, pasiune, admirație, experiențe inedite. Însă pretențiile prea mari pot îndepărta într-un final persoana iubită, potrivit yearly-horoscope.org. Pentru că cer prea mult, Berbecii pot deveni posesivi, agasanți, sâcâitori. Iar de aici la despărțire nu-i decât un pas.

Gemeni, una dintre cele mai ghinioniste zodii în dragoste

În 2023, zodia Gemeni este una dintre cele cinci zodii care vor avea noroc la bani, dar se află pe lista ghinioniștilor atunci când vine vorba despre dragoste. Generoși și implicați, acești nativi iubesc fără limite și dau tot ce au mai bun într-o relație. Din păcate, ajung de multe ori să se îndrăgostească de oamenii nepotriviți și să fie părăsiți din tot felul de motive. Pot suferi ușor dezamăgiri pentru că au încredere oarbă în persoana iubită.

În 2023, nativii Gemeni ar trebui să aibă mai multă grijă la modul în care comunică pentru că sunt destul de direcți, astfel că pot ajunge să-l rănească pe celălalt. Chiar dacă ei trec ușor peste un conflict, este posibil ca partenerul de cuplu să se saturne de firea lor impulsivă și să pună capăt relației.

În schimb, dacă aleg persoana potrivită, Gemenii pot fi fericiți și se pot bucura de o dragoste deplină toată viața.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter