Trei zodii care vor pierde totul în prima jumătate a anului 2023. Ce necazuri îi așteaptă

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 07 aprilie 2023, 15:16

Vești proaste pentru trei semne zodiacale. În săptămânile ce urmează, contextul astrologic vine cu aspecte negative pe toate planurile pentru trei nativi.

Mai mulți nativi se vor confrunta cu pierderi semnificative și situații tensionate exact când credeau că totul merge așa cum și-au dorit. Este doar o perioadă nefastă care îi va pune la încercare. Dar care va trece. Important este să aibă tăria și răbdarea de a depăși acest hop din viețile lor.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Ca Berbec, ești cât se poate de competitiv și foarte ambițios. Ai o perspectivă optimistă asupra vieții și o energie incredibilă. Și de aceea îți este atât de greu să faci față unei pierderi. Nu accepți cu adevărat ideea că poți pierde, dar știi că nu te poți pune cu astrele.

Citeşte şi: Cea mai norocoasă zi a lunii aprilie, în funcție de zodie

Din păcate, se anunță o perioadă neagră pentru tine. Pe lângă bețele care ți se pun în roate la locul de muncă, ești și expus riscului de a pierde mai mult decât te aștepți pe plan financiar. Iar viața personală este influențată și ea în mod negativ, astfel încât în următoarele săptămâni s-ar putea ajunge la o despărțire. Acum, mai mult ca niciodată, este important să nu cedezi indiferent de cât de grele ți se par încercările prin care treci.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Firea ta analitică și mereu orientată spre detalii este, de fapt, de mare ajutor atunci când te lovești de un eșec. În loc să te plângi și să te văicărești, îți concentrezi atenția asupra lucrurilor care pot fi îmbunătățite.

Citeşte şi: Patru zodii care vor avea un sfârșit de lună spectaculos. Ce surprize îi așteaptă pe acești nativi

Dar, uneori, nimic nu pare să funcționeze și te epuizează lipsa controlului. Prima jumătate a acestui an se încheie exact cum nu ți-ai fi dorit, cu investiții eșuate din care nu mai poți scoate profit. Și nu pierzi doar bani, dar și oamenii cheie în afacerile tale.

Te simți trădat de persoanele pe care le considerai a fi de încredere, care îți întorc spatele chiar acum când aveai mai multă nevoie de ele. Capul sus și nu renunța! Ia o pauză și încearcă să gestionezi situația cu răbdare și calm.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sfârșitul primei jumătăți a lui 2023 este pentru tine ca un vis urât din care îți dorești să te trezești cât mai repede.

Citeşte şi: Top 5 zodii ghinioniste în luna aprilie. Urmează o perioadă îngrozitoare pentru acești nativi

Persoanele născute sub semnul Săgetător ar putea pierde un proces în perioada următoare sau să se trezească fără posibilitatea de a mai fi avansați la locul de muncă, din cauza unui sabotaj al colegilor.

Acasă, nimic nu pare să mai funcționeze, iar certurile din cuplu au depășit deja limita ta de anduranță. Mare atenție la actele importante, dar și la bunurile de valoare pe care le ai mereu asupra ta pentru că există posibilitatea să fi victima unui jaf sau să le pierzi fără să-ți dai seama.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter