Trei zodii care-și întâlnesc marea dragoste în luna iunie 2018

De Mădălina Manole, pe
Luna iunie vine cu vești bune pentru mai multe zodii, însă trei dintre acestea se bucură de oportunități majore pe plan sentimental.

Pentru trei zodii, Luna Nouă formată în semnul Gemeni din data de 13 iunie și planeta Venus, în tranzit prin semnul Leu, la doar o zi distanță, vor aduce bucurii, noroc și fericire în dragoste. Nativii care sunt singuri au ocazia să-și întâlnească marea dragoste, iar cei care se află deja într-o relație vor avea parte de armonie și echilibru în cuplu. De asemenea, în relațiile închegate este foarte probabil să se treacă la nivelul următor și la un alt statut, ceea ce poate însemna o cerere în căsătorie sau o sarcină. Luna Nouă reprezintă momentul unui nou început, iar Venus este planeta Iubirii și Micul Benefic al zodiacului. Atunci când acestea tranzitează casa relațiilor, a cuplului și a mariajului, nativii sunt favorizați în plan amoros. Iată care sunt cele trei zodii care se bucură de noroc în dragoste în luna iunie 2018!

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au șanse încă de la începutul lunii să-și întâlnească marea dragoste. Aspectele create le pot aduce un partener prin intermediul unei călătorii, șansă avută până în data de 14 iunie, când aspectele le pot scoate în cale dragostea prin intermediul locului de muncă. Poate fi vorba de o persoană cunoscută la birou sau la un eveniment legat de job, de o persoană cu care să înceapă o colaborare sau o cunoștință a unui coleg de serviciu.

Săgetător

Aspectele astrologice formate vorbesc despre un nou început în cuplu și, în general, în parteneriate. Astfel, cei născuți în zodia Săgetător, care sunt singuri, sunt sfătuiți să iasă mai mult și să socializeze mai mult deoarece șansele de a-și întâlni sufletul pereche sunt extrem de mari. De asemenea, cei care formează deja un cuplu vor trece printr-o nouă etapă cu persoana iubită și își vor face planuri solide de viitor.

Citește și – Chiron intră în semnul Berbecului pentru următorii 7 ani. Cum te influențează acest aspect

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter