Trei zodii care încep o nouă relație în luna septembrie

De Mădălina Manole, pe
Din punct de vedere astrologic, luna septembrie vine cu vești bune pentru majoritatea zodiilor, mai ales că acum Saturn, planeta lecțiilor de viață sau Maleficul, așa cum este numit în astrologie, își revine în mers direct prin zodia pe care o guvernează, Capricorn.

În luna septembrie, Venus, Micul Benefic și planeta iubirii, își va începe tranzitul prin zodia Scorpion, iar aspectul va aduce posibilitatea unei noi povești de dragoste pentru anumiți nativi. Totodată, Luna Nouă, care se formează în semnul Fecioară, va aduce noi începuturi în relația sentimentală pentru anumite semne zodiacale. Iată care sunt cele trei zodii care au posibilitatea să înceapă o nouă relație în luna septembrie!

Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur, contextul astral al lunii septembrie aduce acțiune pe plan sentimental. Astfel, având în vedere că până pe 6 septembrie Mercur, planeta comunicării, este în casa aventurii și a flirturilor, iar Soarele, energia, le luminează casa sentimentală până pe 23 septembrie, nativii Taur vor avea toate șansele ca la Luna Nouă din data de 9 septembrie, care se formează întocmai în sectorul sentimental, să întâlnească un partener cu care să înceapă o frumoasă poveste de dragoste. În plus, încă din data de 6 septembrie sunt susținute aceste aspecte chiar de Venus, planeta iubirii și guvernatoruil lor, care își va începe mersul prin casa mariajului și a parteneriatelor.

Rac

Având în vedere contextul general, cu Saturn, planeta Învățător, revenit, din data de 6 septembrie, în mers direct pe casa parteneriatelor, casă care poate defini inclusiv relația cu partenerul de cuplu, și faptul că până 11 septembrie, Marte, planeta acțiunii, va stimula aceași casă a parteneriatelor, cei născuți în zodia Rac se pot aștepta la îmbunătățiri în zona sentimentală. Însă, aspectul care aduce o nouă relație se formează pe data de 9 septembrie și este reprezentat de intrarea lui Venus, planeta iubirii, întocmai în casa iubirii, dar și a aventurii. Nativii trebuie, însă, să fie foarte atenți cărei povești de dragoste îi dau curs, deoarece unii pretendenți vor fi dispuși doar să flirteze, să aibă o aventură și atât.

Citește și – Marte reintră în mers direct prin semnul Capricorn. Cum influențează zodiile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter