Trei zodii care au noroc în dragoste în luna mai

De Mădălina Manole, pe
Luna mai se anunță benefică pentru majoritatea zodiilor, aspectele astrologice care se formează în această perioadă fiind, la modul general și indiferent de domeniul influențat, favorabile tuturor nativilor.

Fiecare zodie va fi favorizată într-un anume plan astrologic, însă trei dintre nativi se vor bucura de succes în sectorul sentimental, de armonie și dorințe împlinite, iar șansele pentru cei singuri de a-și întâlni jumătatea, în special după prima jumătate a lunii, vor creștefoarte mult. Iată care sunt zodiile care au noroc în dragoste în luna mai!

Taur

Nativii Taur vor avea o perioadă minunată în plan relațional, indiferent că vorbim de relația de cuplu, de relația cu prietenii sau de relațiile profesionale. Va fi un moment important pentru cei născuți sub acest semn, vor avea succes pe majoritatea planurilor care implică relaționarea, se vor dovedi intuitivi și cu inițiativă și vor avea ocazia să-și pună în valoare calitățile personale.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt îndemnați de către astre să se concentreze pe relația de iubire și pe partener. Nativii singuri vor avea ocazia să-și întâlnească sufletul pereche, aspect conturat cu precădere începând cu jumătatea lunii mai, iar cei care se află deja într-o relație serioasă vor fi tentați să facă pasul următor, să treacă la următorul nivel, inclusiv să-și schimbe statutul, fapt ce se poate traduce chiar printr-o cerere încăsătorie. Va fi un nou început în plan amoros pentru toți cei născuți sub semnul Scorpionului și va depinde de fiecare în parte cum va beneficia de acest aspect.

Capricorn

După mult chin în plan amoros, după multe dezamăgiri și așteptări, nativii Capricorn au sprijinul astral pentru a rezolva problemele legate de relațiile sentimentale. Sunt favorizate planurile pe termen lung și este momentul unui nou început fie alături de partener, fie, din contră, fără acesta, însă nu în singurătate, căci șansele de a-și întâlni marea dragoste cresc cu cât se apropie mai mult de jumătatea lunii mai.

Vezi aici horoscopul complet pentru luna mai!

Citește și – Cum păcătuiești în funcție de zodia ta

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter