Tranzitul lui Saturn în Pești începe pe 7 martie 2023. Impact major asupra tuturor zodiilor

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 22 februarie 2023, 19:46

Tranzitul lui Saturn în zodia Pești, care începe pe 7 martie 2023, va dura până în 2025. Ne va aduce provocări, lecții karmice, schimbări majore care ne vor pune față în față cu realitatea.

Saturn, planeta limitărilor și a lecțiilor de viață, își începe tranzitul în zodia Pești în data de 7 martie 2023. Va rămâne acolo până pe 24 mai 2025. Apoi, va reveni din 1 septembrie 2025 până pe 13 februarie 2026, înainte de a-și lua rămas bun de la ultimul semn al zodiacului pentru următoarele câteva decenii. Urmează o perioadă de trei ani plină de provocări. Iată ce schimbări ne aduce, potrivit stylecaster.com.

Tranzitul lui Saturn în Pești. Cum ne influențează

Călătoria recentă a lui Saturn prin Vărsător a început în martie 2020 și a coincis în mod notabil cu începutul unei situatii de urgență de sănătate la nivel global. Intrarea sa în semnul spiritual al Peștilor marchează inevitabil o nouă eră. Energia acestei zodii este profund conectată cu domeniile emoțiilor, viselor și misticismului.

În următorii ani, Saturn ne va îndemna să ne confruntăm pe deplin cu sentimentele noastre, astfel încât să putem evolua. Această tranziție ne va încuraja să renunțăm la mecanismele de apărare și să găsim putere în vulnerabilitatea noastră. De asemenea, ne va ajuta să depășim superficialitatea și să intrăm în contact cu ceva mai profund.

Saturn intră în Pești va fi un tranzit provocator, dar care ne poate aduce și multe beneficii. Vine cu obstacole, limitări, restricții, întârzieri, dar ne învață să fim mai puternici și ne ajută să evoluăm. Aceste lecții de viață se vor manifesta în toate domeniile pe care zodia Pești le guvernează. Printre acestea se numără spiritualitate, creativitate, vindecare, sănătate mintală, inconștient.

Vom primi informații prețioase despre frică, anxietate și dependențe în perioada următoare. Va fi un moment bun pentru a ne elibera de lucrurile toxice din viața noastră, care ne blochează evoluția. Saturn în Pești ne trezește la realitate.

Iată cu te influențează acest tranzit important, în funcție de zodie.

Zodia Berbec

În următorii ani, Saturn în Pești își propune să te ajute să îți dezvolți intuiția prin îndreptarea atenției spre interior. Indiferent dacă îți dai seama conștient sau nu, finalizezi niște cicluri karmice majore și te cureți de bagajele emoționale. Aceasta este o muncă interioară profundă. S-ar putea să îți fie dificil să verbalizezi schimbările subtile pe care le vei simți în interiorul sufletului tău. Este important să lucrezi cu ele, fie pe cont propriu, fie cu ajutorul unui terapeut, pentru că îți pot da o forță nemaipomenită. Concentrează-te pe prioritizarea și protejarea liniștii tale interioare, chiar și atunci când viața se desfășoară la viteză maximă.

Zodia Taur

Tu deja ştii cât de valoros este timpul tău, dar este posibil să devii si mai selectiv în ceea ce priveşte planurile pe care le vei face şi persoanele cu care te vei înconjura. Saturn îţi activează casa prietenilor şi a comunităţii pentru următorii ani. Te va determina să-ţi reevaluezi viaţa socială şi să-ţi restrângi cercul de prieteni. Este important să stai lângă oameni care te inspiră să arăți cel mai bun sine al tău. Oameni care îți susţin dorinţele și îți împărtășesc convingerile. Acum este momentul să începi să construieşti o astfel de comunitate în viaţa ta, chiar dacă trebuie să o faci de la zero. Nu îţi pierde timpul cu persoane sau cauze care nu se potrivesc cu vibraţia ta.

Zodia Gemeni. Tranzitul lui Saturn în Pești va impacta sectorul profesional

Este timpul să te iei în serios și să lași sindromul impostorului la ușă. Saturn în Pești îți va impacta sectorul carierei și felul în care ești perceput de către lume. Următorii ani îți vor aduce bazele unei dezvoltări majore în viața ta profesională. Vei învăța să fii realist cu privire la realizările și neajunsurile tale, iar asta te va ajuta să te afirmi în rolul tău de autoritate. În timp ce energia ta îți oferă avantajul de a gândi rapid, adoptarea unui ritm mai lent in urmatoarea perioadă te poate ajuta să construiești o fundație mai puternică pentru următorii pași din cariera ta. Marele succes nu vine niciodată peste noapte! La sfârșitul acestui tranzit, te vei simți mult mai stabil și mult mai încrezător în forța ta de a ocupa un loc stabil în domeniul tău de activitate.

Zodia Rac

Pregătește-te să îți schimbi total convingerile de bază. Tranzitul lui Saturn în Pești se va petrece în casa ta filozofică în următorii ani, ceea ce ar putea declanșa niște schimbări majore de paradigmă. Să renunți la ideile vechi nu este ușor, mai ales pentru o persoană nostalgică așa cum ești tu, dar te va ajuta să dezvolți un viziune mai complexă și relevantă. Nu îți subestima propria înțelepciune! Ar putea fi, de asemenea, momentul să te concentrezi și să obții diploma sau certificatul profesional de care ai nevoie pentru a evolua în carieră. De asemenea, există posibilitatea să te angajezi într-un domeniu de activitate complet nou. Concentrează-te pe dezvoltarea educației sau dobândirea de experiență, făcând ceva semnificativ pentru tine. La sfârșitul acestui tranzit, te vei mișca prin lume într-un mod diferit.

Citește și: Camelia Pătrășcanu, horoscopul iubirii pentru primăvara anului 2023. Zodiile care pot primi inelul de logodnă

Zodia Leu

Este timpul să te ocupi de toate acele schelete care au fost ascunse în dulapul tău, pentru că ceea ce este ascuns de ochii lumii nu înseamnă neapărat că este absent din mintea ta. Saturn va lovi una dintre cele mai vulnerabile zone ale hărții tale astrologice, astfel încât vei fi extrem de conștient de situațiile din viața ta care te fac să te simți dependent sau lipsit de control. Aceasta ar putea implica o relație care te sugrumă emoțional sau o datorie financiară care îți afectează bunăstarea materială. Încurajează-te să abordezi aceste probleme sensibile în mod direct, indiferent cât de neconfortabil poate fi. Este momentul să fii sincer în legătură cu atașamentele și luptele tale pentru putere. Prin stabilirea unor limite clare, poți începe să te eliberezi de unele bagaje ascunse.

Zodia Fecioară. Saturn în Pești îți va afecta sectorul relațional

Următorii câțiva ani ar putea reprezenta o perioadă de consolidare sau de renunțare la relațiile tale, deci pregătește-te să fii sincer cu privire la dorințele tale și la dinamicile interpersonale. Este momentul să afli exact în cine și în ce vrei să investești, atât în domeniul profesional, cât în chestiuni ce țin de plăcere. Poate vei vrea să îți crești nivelul standardelor când vine vorba de alegerea partenerilor tăi sau să-ți asumi mai multă responsabilitate pentru propriile tale acțiuni. Dacă întâlnești pe cineva, probabil vei fi mai atent la alegerea modului în care vei aborda acea relatie și vei căuta mai multă stabilitate. Dacă ai deja o relație, nu te mira dacă vei duce lucrurile la un nivel mai profund de angajament în timpul acestui tranzit.

Zodia Balanță

Cu Saturi în Pești, este timpul să te organizezi mai bine și să îți revitalizezi corpul, mintea și spiritul. Prioritizarea conexiunii între acestea este acum esențială, având în vedere că Saturn intră în sectorul tău de sănătate. Găsirea echilibrului între un stil de viață sănătos și responsabilitățile zilnice va fi provocarea ta principală. Înveți cum să ai grijă mai bine de tine, de aceea este important să elimini orice stres și activități inutile din rutina ta. Acum nu ai timp pentru lucruri fără sens! Indiferent cât de ocupat ești, amintește-ți că sănătatea ta trebuie să fie întotdeauna pe primul loc. Bea suficientă apă, fă suficientă mișcare și mănâncă sănătos.

Zodia Scorpion

Ești o persoană cu un suflet creativ și Saturn se asigură că îți folosești talentul în mod util în următorii ani. Acum este momentul să fii mai disciplinat în ceea ce privește proiectele tale de suflet și să te debarasezi de orice teamă care îți inhibă capacitatea de a te exprima în mod autentic. Dacă vrei să dai viață la ceva nou și să strălucești cu adevărat în lume, este nevoie de mai mult decât o scânteie magică de inspirație. Este nevoie și de muncă grea, concentrare și de o voce puternică. Concentrează-te pe dezvoltarea încrederii în tine și renunță la sindromul impostorului care te împiedică să îți atingi adevăratul potențial. Depășirea acestor limitări poate fi provocatoare, dar pe partea cealaltă a acestui tranzit se află o mai mare libertate creativă.

Zodia Săgetător. Saturn în Pești poate aduce provocări legate de casă și familie

S-ar putea să trebuiască să reziști impulsului caracteristic Săgetătorilor de a fugi de probleme. Saturn se va instala în sectorul tău de casă și familie în următorii ani. Obligațiile domestice ar putea deveni o prioritate, determinându-te să fii acolo pentru a sprijini membrii familiei și să îți pui ordine în viața personală. În timpul acesta, ar putea să apară și atașamente adânci sau amintiri dificile din copilărie. S-ar putea să simți nevoia să ai un spațiu de locuit mai mic sau să adopți un stil de viață mai minimalist. Curățarea vechilor răni și înlăturarea unui exces de bagaj emoțional îți va oferi în cele din urmă libertatea pe care ți-o dorești.

Citește și: Top 3 zodii norocoase în luna martie. Se anunță o perioadă prosperă pe toate planurile pentru acești nativi

Zodia Capricorn

Saturn este planeta ta guvernatoare, deci ești mai obișnuit decât alți nativi cu energia sa severă și serioasă. Tranzitul lui prin zodia Pești îți va impacta sectorul de comunicare pentru următorii ani. Este posibil să ai parte de o critică suplimentară față de propriile idei sau să întâmpini dificultăți în exprimare. Nu lăsa acest disconfort să te încetinească! Astfel, îți vei dezvolta încet-încet propriul stil unic și vei interacționa cu lumea într-un mod mult mai însemnat. Vei avea mai multa grijă în ceea ce privește lucrurile pe care le rostești, cum le rostești și cui le împărtășești, iar asta îți va face mult bine. La sfârșitul acestui tranzit, vei putea vorbi cu mult mai multă autoritate și încredere.

Zodia Vărsător

Saturn este planeta care te guvernează și această planetă ultra-responsabilă a fost în semnul tău în decursul ultimilor ani, învățându-te să te iei mai în serios. Acum este însă timpul să te concentrezi asupra resurselor tale și să înveți unele lecții despre cum să profiți la maximum de ceea ce ai. Dacă ai fost iresponsabil în privința cheltuielilor, acesta este un moment important pentru a crea un buget și a începe să-ți planifici viitorul financiar. Securitatea va fi mai importantă pentru tine acum, așa că reconectează-te cu valorile tale de bază și află cum vrei să-ți petreci cu adevărat timpul, cum vrei să îți folosești banii și energia. Realizarea de investiții mai înțelepte în toate aceste domenii este cheia.

Zodia Pești. Saturn în Pești vine cu o experiență transformatoare

Saturn aduce cu sine o iubirea aspră, ceea ce nu este întotdeauna distractiv pentru cei ce iubesc fanteziile. Odată cu intrarea acestei planete în semnul tău, pentru prima dată după aproape trei decenii, va trebui să renunți la orice tentative de a cosmetiza realitatea din jur. În următorii ani, vei deveni mai realist cu tine însuți decât ai fost vreodată și va fi o experiență cu adevărat transformatoare. Fii pregătit să descoperi care sunt cu adevărat cele mai profunde straturi ale identității tale. Cu toate acestea, poate fi dezolant să treci prin o restructurare personală atât de profundă, având senzația că lași în urmă tot ceea ce te-a înconjurat până acum. Ai încredere în acest proces și amintește-ți că suferința pe care o pot aduce schimbările o să dispară cu timpul.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter