Top 5 cele mai ghinioniste zodii în 2022

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 decembrie 2021, 15:20

Alegeri proaste, inimi frânte, probleme cu banii. Dacă faci parte din top 5 cele mai ghinioniste zodii în 2022, acestea sunt doar câteva probleme cu care te vei confrunta anul viitor. Ca să știi la ce să te aștepți, îți vom spune și care va fi cea mai grea lună din 2022.

Top 5 cele mai ghinioniste zodii în 2022. PEȘTI

Top 5 cele mai ghinioniste zodii în 2022 începe cu zodia Pești. Nativii se vor confrunta cu o serie de greșeli, piedici sau alegeri proaste, iar lunile ce vor urma nu vor fi deloc ușoare. Cel mai greu va fi în luna octombrie, când totul se va complica. Vor pierde șirul ghinioanelor și se vor simți puțin pierduți, dar vor lupta să rămână pozitivi.

Există însă și o parte bună. Când Jupiter va tranzita Soarele lor natal, atunci vor putea să facă unele schimbări benefice pentru ei. Vor putea renunța la relațiile toxice și vor da mai multă atenție pasiunilor lor. Vor apărea noi oportunități în carieră, cum ar fi schimbarea locului de muncă sau colaborări avantajoase. Nu este exclus nici să se mute în alt oraș sau în străinătate pentru o ofertă profitabilă.

Top 5 cele mai ghinioniste zodii în 2022. VĂRSĂTOR

O altă zodie va avea de tras din cauza aspectelor astrologice în 2022. Viața amoroasă a nativilor din zodia Vărsător va fi serios zguduită anul viitor. Nici pe plan profesional nu vor fi feriți de ghinioane. Luna iulie va fi una cu scântei pe plan amoros. În timp ce unii nativi vor simți nevoia de o pauză, alții se vor lăsa ghidați de pasiune în relații cu parteneri total nepotriviți pentru ei. Ar fi bine să se fie sinceri cu ei și cu sentimentele lor, altfel riscă să-i rănească pe cei dragi și să regrete toată viață deciziile luate.

Vărsătorii fac parte dintre zodiile ghinioniste și atunci când vine vorba de viața profesională. N-ar fi indicat să facă schimbări în carieră, pentru că aspectele astrologice nu-i vor ajuta. Ar putea să apară nemulțumiri legate de locul de muncă, dar ar fi bine să-și stăpânească impulsurile de moment, altfel riscă un conflict cu colegii sau cu superiorii.

Top 5 cele mai ghinioniste zodii în 2022. CAPRICORN

Va fi un an plin de provocări pentru nativii zodiei Capricorn. Aceștia se pot aștepta la vești proaste, pierderea locului de muncă, cheltuieli neașteptate. Dacă la mijloc nu sunt sentimente puternice, Jupiter în cuadruatură cu Berbecul, între mai și octombrie, ar putea duce la destărmarea relației de cuplu. Deși ar putea fi încărcate de suferință, aceste experiențe îi vor ajuta să devină mai puternici.

Luna Martie va fi una destul de complicată în zona comunicării, din cauza lui Mercur Retrograd. Chiar dacă de obicei știi exact cum să-ți impui punctul de vedere, îți va fi greu să spui ce gândești și ce vrei, iar asta te va bulversa, cu siguranță.

Citește și: Zodii care strică cheful de sărbători

Zodii care s-au născut să fie dive

Cele mai incompatibile zodii. Niciodată nu vor rezista relațiile dintre acești nativi

Cinci zodii care nu știu să iubească

Top 5 cele mai ghinioniste zodii în 2022. RAC

În top 5 cele mai ghinioniste zodii în 2022 se află și zodia Rac. Vor avea parte de ghinioane mai ales în zona profesională. Chiar și mai buni pot întâmpina probleme în demararea sau susținerea proiectelor. Va fi un an care le va testa limitele și vor avea nevoie de multă forță să facă față provocărilor. Trebuie să fie atenți cui acordă încrederea lor, dacă nu vor să fie dezamăgiți.

Mercur Retrograd în zodia Pești le va îngreuna comunicarea, iar de aici problemele se pot ține lanț în luna martie. Ar trebui să fie foarte atenți și la viața sentimentală, pentru că pot apărea surprize neplăcute. Cei care nu sunt într-o relație, nici nu ar trebui să înceapă una sub influența acestui aspect astrologic.

Top 5 cele mai ghinioniste zodii în 2022. GEMENI

Cei născuți sub semnul zodiei Gemeni nu vor începe prea bine anul 2022. Luna ianuarie va fi una destul de dificilă, când nimic nu pare să meargă bine în sectorul familial din cauza lui Jupiter cuadratură cu Soarele lor natal. Cei care aveau planuri să-și schimbe locuința probabil vor fi nevoiți să mai aștepte.

De asemenea, pot apărea tensiuni în relația cu membrii familiei. Din fericire, vor avea suportul lui Saturn din Vărsător, care îi vor ajuta să analizeze cu atenție problemele nerezolvate. Până spre finalul anului, între noiembrie și decembrie mai ales, cu siguranță vor găsi soluțiile potrivite pentru a schimba ceva în bine în viața lor.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter