Top 4 zodii ghinioniste în luna martie 2023. Gemenii și Leii, printre nativii cu probleme

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 16 februarie 2023, 14:46

Top 4 zodii ghinioniste în luna martie 2023. Nativii vor simți că le fuge pământul de sub picioare și că toată lumea s-a întors împotriva lor. Aceștia se pot confrunta cu o serie de probleme care le vor testa limitele.

4 zodii ghinioniste ar putea simți că au ajuns la capătul puterii în luna martie. Va fi o perioadă cu multe provocări, conflicte, decizii drastice, răsturnări de situație.

Top 4 zodii ghinioniste în luna martie 2023

De la dezamăgiri în plan sentimental, la tensiuni în plan profesional și probleme de sănătate, nativii celor 4 zodii ghinioniste vor avea parte de lecții de viață dure. Aceste experiențe vor veni însă și cu unele soluții favorabile pe termen lung, dacă vor ști să gestioneze corect situațiile.

Zodia Gemeni

Aspectele astrologice te clasează în top 4 zodii ghinioniste în luna martie. Îți pot impacta atât viața sentimentală, cât și sectorul profesional. De asemenea pot apărea provocări legate de finanțe. Te poți aștepta la o perioadă cu schimbări bruște de situație, care îți vor da peste cap liniștea și echilibrul.

Va fi o lună agitată în plan amoros. Sunt posibile certuri care să scoată la iveală secrete, răutăți, reproșuri, frustrări. Vei putea avea o perspectivă mai clară asupra legăturii pe care o ai cu partenerul de viață. Conflictele te pot determina să o decizie neașteptată. Ar fi bine să cântărești cu atenție situația pentru a nu avea regrete mai târziu.

Schimbări bruște pot apărea și în plan profesional. Unele nemulțumiri pot atinge apogeul și s-ar putea să îți trântești demisia pe masa șefilor. Atenție mare la stres și presiune, pentru că îți pot crea și probleme de sănătate. Nici din punct de vedere financiar nu va fi o lună grozavă. S-ar putea să îți dai toate economiile și chiar să faci un împrumut pentru unele cheltuieli neașteptate, dar urgente.

Citește și: Top 3 zodii norocoase în luna martie. Se anunță o perioadă prosperă pe toate planurile pentru acești nativi

Zodia Leu

Ar trebui să te pregătești pentru o perioadă plină de tensiuni și probleme. Te numeri printre cele 4 zodii ghinioniste ale lunii martie. Contextul astrologic îți poate aduce o serie de încercări în plan profesional, precum și în viața amoroasă. De asemenea, unele aspecte legate de sănătate pot fi supărătoare.

Începutul lunii martie îți poate aduce conflicte la locul de muncă. Tensiunile pot zdruncina relațiile cu colegii, cu șefii sau cu partenerii de afaceri. Este posibil să afli adevăruri care să te dezamăgească profund și să îți dorești să închei unele colaborări. Dacă vrei să privești partea bună a lucrurilor, vei afla cine este de partea ta și cine a încercat să te manipuleze și să te mintă. Tot în această perioadă te poți confrunta cu neplăceri legate de bani. S-ar putea să apară cheltuieli mai mari decât te aștepta, iar anumite sume care te-ar fi putut ajuta să fie blocate.

Cum o problemă nu vine niciodată singură, neînțelegerile din relația de cuplu se pot accentua. Comunicarea nu va fi favorizată în această perioadă și s-ar putea să fie greu să ajungi la un numitor comun cu persoana iubită.

Citește și: Camelia Pătrășcanu, horoscopul iubirii pentru primăvara anului 2023. Zodiile care pot primi inelul de logodnă

Zodia Vărsător, printre cele 4 zodii ghinioniste

Faci parte dintre nativii pe care norocul s-ar putea să îi ocolească în luna martie. Poți fi pus în fața unor situații destul de complicate în plan sentimental. De asemenea, din punct de vedere profesional te poți confrunta cu un moment de cotitură.

Contextul astrologic ar putea avea un impact negativ asupra vieții tale amoroase. Va trebui să faci un mare efort să ajungi la o înțelegere cu partenerul de cuplu. Vrei mai multă independență și nu mai pari dispus să tolerezi nimic din ce nu îți convine. Această atitudine ar putea genera o serie de discuții aprinse. S-ar putea să fii dintr-o dată mai pretențios, mai arățăgos și mai pregătit să taxezi orice mică greșeală. Există și posibilitatea ca relația ta de cuplu să se încheie furtunos.

O atitudine similară poți avea și când vine vorba de planul profesional. Vei arăta că nu mai ești dispus să treci peste ceea ce tu consideri a fi o nedreptate. S-ar putea să îți spui nemulțumirile pe un ton înalt și impunător. Atenție însă cum gestionezi situația, dacă nu vrei să rămâi fără loc de muncă.

Zodia Pești

Una dintre cele 4 zodii ghinioniste în luna martie este zodia Pești. Te poți aștepta la o perioadă cu multe provocări, atât în plan personal, cât și în plan profesional. S-ar putea să fie nevoie să iei unele decizii radicale. În plus, contextul astrologic ar putea accentua unele afecțiuni medicale mai vechi. Mare atenție la problemele legate de sistemul imunitar.

Aspectele astrale din martie pot aduce conflicte în viața sentimentală, mai ales în a doua parte a lunii. Este posibil să te distanțezi de partenerul de cuplu din cauza unor conflicte mai vechi, care se reactivează în această perioadă. Dacă atunci ai băgat sub preș unele nemulțimiri și ai acumulat frustrări, acum s-ar putea să arunci cu reproșuri.

O etapă stresantă poți traversa și în plan profesional. Prea multă muncă și un nivel ridicat de oboseală te-ar putea determina să iei o decizie drastică. În plus, pot apărea conflicte cu colegii sau șefii.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter