Top 3 zodii norocoase în luna martie. Se anunță o perioadă prosperă pe toate planurile pentru acești nativi

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 15 februarie 2023, 20:04

Top 3 zodii norocoase în luna martie. Va fi o perioadă pe care nativii nu o vor uita niciodată. Se deschid noi etape în viața lor, cu șanse unice și spectaculoase atât în viața sentimentală, cât și în plan profesional.

Din top 3 zodii norocoase în luna martie nu puteau să lipsească nativii Taur. Aceștia vor avea un motiv dublu de bucurie. Extrem de norocoși vor fi și nativii Balanță și Săgetător.

Zodia Taur

Luna martie vine cu succes pe toate planurile pentru nativii Taur. Astrele îi vor susține să facă progrese în sectorul profesional. Vor fi eficienți, determinați și îndrăzneți, calități care le poate aduce o promovare și recunoaștere în domeniul în care activează. Cei care își doresc o schimbare a locului de muncă, pot primi oferte de nerefuzat. Taurii se află în top zodii norocoase și la capitolul dragoste.

Martie va fi cu adevărat luna iubirii pentru ei. Aspectele astrologice vor favoriza acest sector de viață și vor trăi momente magice alături de persoana iubită. Șansa le va surâde și celor care nu au o relație de cuplu. Dragostea poate să apară acolo unde se așteaptă mai puțin. Este posibil să își fi întâlnit deja sufletul pereche, dar să nu știe încă.

Citește și: Top 6 cele mai populare zodii. Au toate șansele să devină vedete

Zodia Balanță

În luna martie, în top zodii norocoase este și Balanța. Nativii vor avea o perioadă minunată din punct de vedere sentimental. Fie că sunt într-un cuplu sau nu, dragostea va fi crezul lor în această lună. Vor avea o energie molipsitoare și vor fi dornici să iubească și să fie iubiți. Își vor manifesta sentimentele zgomotos, vor face declarații de dragoste și vor pune la cale surprize romantice. Se pot aștepta la același lucru și din partea partenerului de viață.

Se anunță o perioadă favorabilă pentru flirt, de care cei singuri pot profita din plin. Astrele le pot scoate în cale persoana potrivită, alături de care să trăiască o poveste de dragoste desprinsă parcă din basme. Totodată, este un context bun și pentru a învăța să se iubească mai mult pe ei înșiși.

Citește și: 4 zodii care sunt îngeri pe lume și te poți baza mereu pe ele. Ești norocos dacă ai acești nativi lângă tine!

Zodia Săgetător

Contextul astrologic le poate aduce șanse fabuloase și unice în ceea ce privește sectorul profesional. Se pot aștepta la oportunități legate de carieră la care nici nu au îndrăznit să viseze până acum. Vor avea ocazia să înceapă noi etape și să își atingă cele mai înalte țeluri profesionale. Se anunță o perioadă prosperă, cu noi proiecte și parteneriate.

Săgetătorii ar trebui să se pregătească să devină faimoși în domeniul lor de activitate. Din a doua jumătate a lunii se vor numără printre cele trei zodii norocoase și în sectorul sentimental. Vor simți nevoia unei conexiuni mai profunde cu persoana iubită. E o perioadă în care se vor bucura de romantism, pasiune, împăcări în relația de cuplu.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter