Top 3 zodii care pot strica atmosfera la masa de Crăciun

De Ovidiu Cojocaru, pe

Top 3 zodii care pot strica atmosfera la masa de Crăciun. Despre această sărbătoare se spune că aduce cu sine bunătate, pace, înțelegere, echilibru și liniște. Rețeta perfectă pentru a ne bucura de o masă perfectă în familie sau cu cei mai apropiați prieteni. Însă cum la orice întâlnire există cineva care poate strica atmosfera asta se e posibil inclusiv la masa de Crăciun.

Fie că mâncarea nu a ieșit așa cum și-ar fi dorit, fie că intervine o situație neașteptată sau pur și simplu fac unele glume pe care poate nici nu le înțeleg, unele zodii au o atractie specială pentru probleme chiar în această perioadă.

Top 3 zodii care pot strica atmosfera la masa de Crăciun – Berbec

Nativii din zodia Berbec, o zodie de foc, prezintă un interes mare pentru acțiuni, dar uită de cele mai multe ori de consecințele acestora. Așa se face că în timp ce alți se pregătesc să se bucure de un pahar de vin și o bucată de cozonac, Berbecii intervin cu glume care nu sunt tocmai la locul lor.

Umor lor trece orice graniță și astfel cei din jur pot fi deranjați. Chiar dacă nimeni nu va spune acest lucru de față cu cel care a pornit tot haosul, cu siguranță că vor fi deranjați. Umorul Berbecului poate fi insultător, umilitor și uneori chiar enervant. Iar ceea ce umple paharul este celebra frază „Dacă nu-ți place, n-ai decât să pleci”

Tot nativii Berbec sunt cei care au de comentat la fiecare lucru pe care îl observă, astfel că dacă pentru unii masa de Crăciun arată impecabil, pentru unii dintre Berbeci categoric sunt probleme pe viațță și pe moarte.

Citește și: Horoscop 2023. Noul an vine cu experiențe magice, dar și cu multe provocări. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie

Top 3 zodii care pot strica atmosfera la masa de Crăciun – Fecioară

Ca să fie clar pentru toată lumea, Fecioara are cele mai curate intenții. Cu siguranță că acești nativi nu vor întârzia niciodată și vor ajunge în fața ușii și cu un cadou pentru gazdă.

În căutarea perfecțiunii, Fecioarele pot merge uneori prea departe. Este categoric zodia care se poate ocupa cel mai bine de organizarea unui eveniment, însă atunci când este invitată undeva Fecioara trebuie să fie sigură că totul se va ridica la șteptările ei.

Încă înainte de a pleca de acasă are o imagine clară a ceea ce va face la acest eveniment și puține lucruri îi sunt necunoscute. La masa de Crăciun are nevoie de decorațiuni atrăgătoare, arome îndrăznețe, și mai ales discuții interesante.

Când lucrurile încep să o ia ușor ușor într-o direcție nedoirită. Fecioara se va trezi să pune o întrebare care să aprindă și mai tare focul. Nu o face intenționat, uneori nici nu își dă seama, însă se străduiește ca totul să meargă bine și tocmai din această cauză riscă să iște probleme.

Citește și: Top 3 zodii care vor străluci în luna decembrie. Nativii care vor avea parte de noroc neașteptat

Top 3 zodii care pot strica atmosfera la masa de Crăciun – Vărsător

Vărsătorul este zodia care se gândește la orice și vrea ca toată lumea să fie mulțumită, mai ales el. De departe, fără să se apropie prea mult, Vărsătorul le atrage atenția celorlalți și îi avertizează că totul trebuie să fie în deplină liniște și pace.

Totul se schimbă la Vărsător atunci când cineva nu se poate abține și aduce vorba de politică. Din acel moment, nu mai poate sta deoparte, se transformă și erupe ca un vulcan.

Vărsătorul, semn de aer, va începe astfel un monolog în care va prezenta toate datele și teoriile sale pentru a fi cât mai convingator. E un monolog pentru că nimeni nu îndrăznește să-l contrazică.

Lucrurile revin însă repede la normal pentru că indiferent dacă a stricat întreaga atmosferă de sărbătoare, Vărsătorul va încheia cu „Așa, și… mai doreste cineva o prajitură?”

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter