3 zodii care au noroc în dragoste în luna iulie 2018

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 03 iulie 2018, 16:08
Luna iulie aduce vești bune la capitolul sentimental, însă de oportunități în dragoste se vor bucura în special 3 zodii. În timp ce pentru unii nativi a sosit momentul să se așeze la casa lor și să spună un DA! ferm, pentru alte zodii este momentul să-și întâlnească marea dragoste.

Tranzitul planetei Venus, planeta Iubirii, prin zodia Fecioarei, însoțit de revenirea în mers direct a planetei Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, ambele din data de 10 iulie, vor aduce noroc în dragoste pentru trei zodii!

Taur

Venus, guvernatorul zodiei Taur, va tranzita întocmai casa iubirii, iar nativii singuri vor avea ocazia să cunoască o persoană alături de care să înceapă o poveste de dragoste. Pe de altă parte, cu Jupiter alături, cei născuți în zodia Taur vor reuși să-și reechilibreze și consolideze relațiile de dragoste. Nu este exclus să primească declarații de dragoste siropoase și chiar cereri în căsătorie. Nativii Taur vor avea un sex-appeal ieșit din comun și se vor bucura de o capacitate extraordinară de cucerire.

Gemeni

Venus, guvernatorul sectorului sentimental al zodiei Gemeni, împreună cu Jupiter, guvernatorul relațiilor la Gemeni, nu vor face altceva decât să aducă oportunități minunate pentru cei născuți în acest semn zodiacal. Nativii se vor bucura de o perioadă foarte bună în plan sentimental. Cei care se află într-o relație de lungă durată pot reuși să o consolideze și să readucă armonia în cuplu, iar cei care sunt singuri vor avea ocazii să cunoască persoane cu care să pună bazele unei relații de lungă durată.

Citește și – Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter