Top 3 zodii care au noroc în dragoste în luna august 2018

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 03 august 2018, 16:53
Luna august vine cu surprize plăcute în plan sentimental pentru trei dintre zodii. Nativii favorizați vor avea ocazia, fie să-și consolideze relația de cuplu, fie să-și întâlnească marea iubire, fie să facă mult așteptatul pas către altar.

Pentru a ști care zodii sunt favorizate la capitolul amoros vom analiza întrega configurație astrală a lunii august, îndeosebi tranzitul planetei Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, care începând din data de 7 august va intra în zodia Balanță, și efectul Lunii Pline formată în zodia Pești din data de 26 august.

Luna Nouă în Leu din data de 11 august va fi un aspect mai puțin favorabil zodiilor, inclusiv din punct de vedere amoros, deoarece este însoțit de eclipsa parțială de Soare și poate veni cu surprize neașteptate și răsturnări de situație în toate planurile, cel sentimental nefiind exclus. Asta se poate traduce și prin despărțire și destrămarea relațiilor, iar trei zodii vor fi mai afectate decât celelalte.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia încă de la începutul lunii, din data de 7 august, să se bucure de șanse și oportunități în sectorul sentimental, aspecte favorizate de prezența lui Venus, planeta iubirii întocmai în această zonă (a cuplului). Nativii vor reuși să reinstaleze armonia în cuplu, iar cei care se află în relații de lungă durată își vor consolida poziția vizavi de partener, ceea ce poate traduce o cerere în căsătorie, o logodnă sau chiar stabilirea datei când va avea loc nunta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter