Cum ne afectează Super Luna Căpșună din 14 iunie din punct de vedere astrologic

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 iunie 2022, 18:01

Dăm startul verii cu Super Luna Căpșună, vizibilă în această seară! Experții NASA susțin că denumirea „Strawberry Moon” i-a fost atribuită lunii deoarece apare în sezonul căpșunelor, nu pentru că le-ar purta culoarea.

Cum ne afectează Super Luna Căpșună din 14 iunie din punct de vedere astrologic

Pe 14 iunie Luna Plină va fi mai mare și mai strălucitoare decât de obicei. Super Luna apare în momentul în care o Luna Plină are poziția cea mai apropiată de Pământ, poziție definită drept perigeu de astrologul Richard Nolle, în 1979. 

În România, Luna Plină va atinge punctul maxim la ora 14:52 (ora României), conform datelor oferite de Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. Lumina Lunii Pline apare în momentul în care Pământul se regăsește între Soare și Lună.

Tradițional, Super Luna nu are valoare astrologică, însă Luna Plină da. În general, Luna Plină este momentul ideal în care să ne luăm la revedere de la ceea ce nu ne mai este de folos, un obicei, un obiect, o relație de iubire sau de prietenie, poate. Este totodată un moment perfect al revelațiilor aducătoare de bucurie.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Acestea sunt cele mai norocoase zodii. A ta se numără printre ele?

Ziua de 06.06.2022, blestem sau binecuvântare? Semnificația numărului 666

Zodiacul Chinezesc. Ce zodie chinezească ești în funcție de anul nașterii

Încă din Antichitate, în lipsa electricității, Luna Plină a servit drept „felinar”. În prezent însă, Luna Plină este momentul ideal pentru introspecții, pentru analiza în profunzime a cine suntem și a ceea ce ne dorim.

Cea mai bună cale de a folosi energia Lunii Pline în favoarea noastră este să lăsăm viața să curgă natural, să acceptăm necunoscutul și incertitudinea. Trăim într-o epocă a acțiunii, a faptelor și a realizărilor. Luna Plină în Săgetător va forma un triunghi șubred cu Marte (planeta acțiunii) și Jupiter (planeta dezvoltării), creând iluzia că este momentul să trecem la treabă. Trebuie să lăsăm acea energie să curgă, să nu ne fixăm obiective rigide, ci să lasă lucrurile să fie un pic neclare, poate incomplete.

Este un moment ideal pentru a medita, a crea și a experimenta. Tentația să te retragi într-un loc familiar va fi mare, însă recompensa acceptării incertitudinii va fi mai mare decât rezultatul refugiului.

Foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter