Solstițiul de vară 2019. Soarele intră în Rac. Cum va influența zodiile

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 21 iunie 2019, 18:27
Pe data de 21 iunie va avea loc solstițiul de vară, momentul din an când ziua este cea mai lungă (15 ore și 30 de minute) și, totodată, este marcat începutul verii astronomice.

Din punct de vedere astrologic, solstițiul de vară marchează intrarea Soarelui în zodia Rac și aspectele create acum vor influența toate zodiile pe o perioadă de trei luni, până la echinocțiul de toamnă, însă și mai puternică se va resimți această influență pe durata tranzitului prin Rac, adică până pe data de 23 iulie, atunci când Soarele va păși în zodia sa de domiciliu, în Leu.

Soarele în tranzit prin zodia Rac activează una dintre cele mai importante teme ale vieții, familia, și odată cu ea și rădăcinile, strămoșii, tradițiile și copilăria, prin urmare, trecutul. În toată această perioadă putem fi mai sensibili, mai emoționali, mai sentimentali și mai iubitori cu cei din jur, dar și mai visători, uneori confuzi, pentru că planeta iluziilor, Neptun, tocmai și-a început mersul retrograd prin domiciliu său, prin mistica și emotiva zodie Pești, care guvernează chiar sectorul familiei acum. În plus, Nodul Nord, aspect care vorbește despre karmă și despre sensul vieții, despre ceea ce ne interesează (ne preocupă) în acest moment, se aflăîntocmai în zodia Rac, într-o casă karmică. Ei bine, aceste aspecte majore de natură karmică, activează în plus interesul pentru familie, rădăcini, moșteniri, și odată cu acesta va crește și interesul pentru latura intimă și profundă, inclusiv pentru sexualitate.

De asemenea, punctez că relaționarea cu cei din jur, asocierea, relația cu partenerul de viață vor fi alte zone infierbântate de Soare în tranzit prin Rac pentru că la momentul ingresului acesta se va afla în casa parteneriatelor și a căsătoriei, tot acolo unde să găsește și Venus, planeta iubirii, care tranzitează încă zodia Gemeni.

Solstitiu de vara 2019: aspecte generale pentru toate zodiile

În momentul petrecerii solstițiului de vară (ora 18:55 – București), Ascendentul este în Săgetător, zodie în care retrogradează întocmai guvernatorul său și Marele Benefic al zodiacului, planeta Jupiter. Ei bine, acest aspect ne face să fim foarte optimiști, să depășim limitele entuziasmului în acțiunile noastre, să fim generoși cu noi înșine și cu cei din jur, dar și dornici de expansiune. Cu toate astea, nu trebuie să ne așteptăm la foarte multe reușite, chiar dacă ni le dorim și emoțiile noastre ne încurajează să înaintăm, vom întâmpina obstacole. Jupiter se află într-o opoziție cu Venus, planeta iubirii, aflată în casa a parteneriatelor, prin urmare nu tot ce ne dorim în dragoste se va îndeplini acum, iar faptul că formează un alt aspect tensionat cu Neptun ne spune că tindem să ne amăgim în zadar, să visăm, dar să visăm frumos. În plus, pot apărea probleme de natură juridică, ceea ce, limitând mult, poate vorbi despre divorț.

Soarele în Rac. Cum va influența fiecare zodie

Dacă vă cunoașteți ascendentul zodiacal, vă sfătuiesc să citiți atât previziunile pentru zodie, cât și previziunile pentru ascendent!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o perioadă în care interesul pentru familie și locuință va crește considerabil. Nativii vor avea parte de discuții cu cei dragi legate de avere, de moșteniri, de acte, de banii la comun cu aceștia. Posibil ca în următoarea săptămână să fie mai conflictuali cu persoana iubită și totul să aibă legătură cu un partaj sau cu planificarea unei căsătorii, sau cu dorința lor de libertate prost înțeleasă de celălat, însă va fi o situație trecătoare. Berbecii se pot preocupa cu mult entuziasm de reamenajarea, renovarea locuinței, însă și petrecerile, distracțiile, întâlnirile cu prietenii pot deveni de interes acum.

Taur

Cei născuți în zodia Taur se preocupă de zona de cunoaștere, de studiu și comunicarea nativilor în această perioadă va fi pe culmi înalte. Pot pleca în deplasări, în scurte călătorii, fie pentru a participa la un seminar, fie în interes de serviciu, însă și excursiile cu scop relaxant și distractiv pot fi pe lista de interese. Pe de altă parte, locul de muncă va reprezenta o zonă de interes, în sensul că își vor da silința să-ți îndeplinească la timp sarcinile și responsabilitățile. Trebuie să fie mai atenți la capitolul sănătate, să se odihnească mai mult și să nu lase emoțiile să-i impacteze prea mult.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa în această perioadă să-și îmbunătățească situația financiară și probabilitatea de a semna contracte de colaborare și asociere este mare, însă și cu obstacole, obstacole pe care mai degrabă și le impun nativii și nu altcineva. Un interes aparte este manifestat și în zona iubirii, unde nativii își pot manifesta emoțiile mai ușor față de partenerul de viață. Posibile dialoguri pe tema moștenirilor și a banilor deținuți împreună cu partenerul de viață.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de acest tranzit fierbinte întocmai în semnul lor, cu influență directă asupra personalității. Nativii vor avea parte de energie, bună dispoziție și chiar protecție astrală și se pot pune în valoare mult mai ușor. Acțiunile lor vor fi îndreptate către sectorul financiar, pot exista dialoguri legate de o moștenire, de un partaj, de o bun comun, cel mai probabil cu partenerul de viață. De asemenea, pot demara procedurile necesare pentru a obține un credit, un împrumut. Este o perioadă în care pot reaprinde pasiunea în cuplu, pot discuta despre căsnicie, despre nuntă, despre problemele din relație și li se cere multă înțelepciune în abordare. Atenție la secretele care pot ieși la suprafață în această perioadă.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor traversa o perioadă de introspecție și meditație, cu profund impact asupra subconștientului și filozofiilor de viață. În acest timp, nativii pot avea parte de o serie de evenimente care să le dea peste cap niște principii de viață, să le schimbe niște concepții. De altfel, este posibil ca ei înșiși, din nevoia de a se liniști, de a se înțelege mai bine, să caute explicații urmând cursuri de dezvoltare personală, participând la seminarii, plecând în călătorii spirituale. Este posibil ca trecutul (karma), indiferent că este vorba de persoane sau de amintiri, să le revină în prezent. Ceea ce punctez este că Leii vor avea înțelepciunea de a vindeca, atât la nivel emoțional, cât și psihic și fizic. Sfatul este să-și ia o vacanță și să viziteze o țară îndepărtată, o țară exotică de preferat sau, dacă resursele sunt limitate, să înțele o limbă străină.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi interesați de două sectoare de viață în această perioadă: cariera și prietenii, însă mai mult vedem să fie în căutări de persoane pe care să le integreze în anturaj cu scopul de a face bani, de a-și atinge aspirații înalte și țeluri și mai puțin în scop recreativ, zonă care nu prezintă interes în această perioadă. Vor dori să iasă în față, se vor lupta să se afirme, să se facă remarcați într-un cerc anume și să-și îmbunătățească situația financiară și nu este exclus să aibă parte de o surpriză plăcută, chiar dacă nu neapărat va fi ceea ce ei au visat

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor fi interesați în acaestă perioadă să se pună mai mult în valoare, să se afirme profesional, să iasă în evidență și să demonstreze ce calități au. Perioadă bună pentru reabilitarea imaginii, mai ales că aspirațiile vor fi înalte. Nu este exclus ca cei care au contact cu zona artistică să se bucure de succes acum. Pe de altă parte, nativii vor fi cu chef de distracție și vor alege să-și petreacă mare parte din timp alături de prieteni. Posibile flirturi, cuceriri și aventuri în această perioadă.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi stimulați puternic de acest tranzit să călătorească, să plece în vacanțe în străinătate, însă, dincolo de relaxare, va fi vorba de o perioadă de schimbare a unor tipare de gândire, a unor filozofii de viață care le-au amprentat existența, motiv pentru care acestea s-ar putea petrece în urma unei astfel de aventuri. Persoane din trecut, situații mai vechi pot reapărea în viața nativilor pentru a fi reeditate și nu este exclus să se aducă în discuție o sumă de bani, avere, moștenire.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt unii dintre cei mai fericiți și norocoși nativi ai acestei perioade. Aceștia se vor bucura din plin de tranzitul Soarelui care le va lumina personalitatea, gândurile, principiile și le va aduce idei revoluționare, dar și înțelepciunea necesară de care vor avea nevoie în acțiuni și dialog. Un aspect important de punctat este faptul că acești nativi vor avea parte de vindecare în această perioadă, de vindecare a trecutului și nu numai din punct de vedere emoțional și psihic, ci și fizic. Vor fi generoși și vor primi generozitate. Totodată, interesul de a-și îmbunătăți veniturile va crește și li se va potrivi din plin vorba le-au căzut bani cer cer.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi luminați de Soare în sectorul parteneriatelor și al căsătoriei, însă vedem ca interesul nativilor să cadă îndeosebi pe zona asocierilor, a colaborărilor din care să obțină bani. Sectorul financiar va căpăta o deosebită importanță și vor acționa cu îndrăzneală în acest sens, însă ceea ce li se cere acum este răbdare. Va fi o perioadă cu multe încercări pentru acești nativi și nu trebuie să-și piardă cumpătul, mai ales că o serie de situații din trecut pot reveni acum în actualitate și pot aduce transformări. Nu este recomandat să ia decizii radicale, mai ales dacă au la bază un vis, o iluzie.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o perioadă favorabilă la modul general. Dcaă la locul de muncă vor avea parte de energia necesară să-ți îndeplinească obiectivele și să-și rezolve sarcinile, în zona sănătății vor simți o reală ameliorare a problemelor. În plus, faptul că la momentul ingresului Soarelui în Rac, Luna va fi întocmai în semnul lor zodiacal, în aspecte foarte bune, vedem să aibă parte de o gândire înțeleaptă, acțiuni inspirate și echilibru emoțional. Nativii vor fi foarte înțelegători cu cei din jur, vor comunica excelent și vor avea porțile deschise să-și îndeplinească țelurile, mai ales dacă sunt de natură profesională. Se întrevăd inclusiv ajutoare de la persoanele din jur.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de o perioadă în care vor fi preocupați de îmbunătățirea zonei sentimentale, dar și de distracții și satisfacerea micilor plăceri și este foarte probabil să se lase furați de val într-o aventură romantică. Șansele de a se transforma în ceva serios sunt, însă, foarte mici. Pe de altă parte, relația cu membrii familiei va fi una caldă, apropiată, bazată pe înțelegere, motiv pentru care vor alege să petreacă timp cu aceștia. Posibile dialoguri pe teme financiare, legate de regimul unei locuințe, de o moștenire.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter