Soarele intră în zodia Rac pe 21 iunie 2018. Cum vor fi influențate zodiile de acest aspect

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 20 iunie 2019, 11:11
Soarele intră în zodia Rac pe data de 21 iunie 2018, și va tranzita semnul până în 22 iulie, atunci când se va muta în semnul Leu. Este un aspect favorabil pentru toate zodiile, care va aduce energie și bună dispoziție, în special în relațiile cu familia și în ceea ce ține de locuință.

Soarele în tranzit prin zodia Rac vorbește despre întoarcerea la tradiții, la strămoși, chiar și la copilărie și vorbește despre relații karmice, evidențiind sentimente puternice, trăiri deosebite și decizii bazate mai mult pe emoții și mai puțin pe gândire rațională. Iată cum influențează tranzitul Soarelui prin Rac fiecare zodie în parte, în funcție de sectorul astrologic pe care se formează!

Berbec

Soarele va tranzita sectorul locativ și al relației cu membrii familiei, iar cei născuți în zodia Berbec își vor concentra atenția către rezolvarea și detensionarea situațiilor care privesc aceste domenii. Vor fi mai sentimentali, mai înclinați spre a-și ajuta rudele și vor dori să reamenajeze locuința.

Taur

Soarela va tranzita sectorul comunicării și al deplasărilor pe distanțe scurte, iar nativii Taur vor fi înclinați să plece într-o călătorie, vor demara acțiuni în acest sens și vor avea capacitatea de a dialoga la nivel înalt cu cei din jur. Nu sunt excluse deplasările în interes de serviciu, iar unii nativi pot începe un curs de perfecționare.

Gemeni

Soarele va tranzita sectorul banilor obținuți din muncă proprie, iar cei născuți în zodia Gemeni își vor canaliza toată energia pentru obținerea unor beneficii financiare, posibil chiar la locul de muncă unde au ocazia să demareze un dialog cu șefii în această privință.

Rac

Soarele va tranzita casa personalității, iar cei născuți în zodia Rac se bucură de energie și protecție astrală. Aspectul va dinamiza și axa relațională, iar nativii vor căuta să pună ordine în relații. Pe de altă parte, vor avea oportunități să se pună în valoare și să se facă remarcați.

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Leu

Soarele va tranzita casa subconștientului, iar cei născuți în zodia Leu vor trece printr-o perioadă în care se vor interioriza și vor medita asupra ultimelor decizii luate. Se activează axa sănătății, iar nativii sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să evite suprasolicitarea la locul de muncă. Pe ed altă parte, este o perioadă în care pot ieși la iveală secrete sau pot afla secrete.

Fecioară

Pentru cei născuți în zodia Fecioară urmează o perioadă în care își vor concentra atenția pe prieteni și planuri pe termen lung. Soarele le va aduce ocazia să se reîntâlnească cu oameni dragi, să pună la cale proiecte care să le aducă beneficii financiare și vor avea ocazia să întâlnească oameni noi care să-i susțină în proiectele demarate.

Balanță

Soarele le va tranzita sectorul socio-profesional, iar cei născuți în zodia Balanță vor avea oportunitatea să-și consolideze statutul personal, să-și reabiliteze imaginea și să iasă în evidență, să se facă remarcați, în special la locul de muncă. Aspectul le poate aduce noi proiecte și colaborări.

Scorpion

Cu Soarele alături, cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia să călătorească, li se vor deschide oportunități la drum, poate fi vorba de cursuri de perfecționare sau studii la distanță. Pot avea ocazia să trăiască experiențe menite să le schimbe niște principii și valori de viață.

Citește și – Venus, planeta iubirii, intră în semnul Leu. Cum îți influențează zodia acest aspect

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de energia Soarelui care, timp de o lună, le va aduce beneficii în sectorul material. Unii nativi pot intra în posesia unei moșteniri, în timp ce alții pot demara sau chiar obține aprobarea pentru un credit. De asemenea, pot primi bani din surse neașteptate.

Capricorn

Soarele va activa casa relațiilor și parteneriatelor, iar cei născuți în zodia Capricorn își vor concentra toată atenția asupra acestor aspecte. Vor avea ocazia să semneze sau negocieze contracte și să-și pună ordine în relația de cuplu, însă nu trebuie să se aștepte la mari succese în aceste domenii.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător își vor canaliza toată energia asupra muncii și sănătății, sectoare în care este recomandat să nu se suprasolicite. Se pot ivi oportunități pentru a-și îmbunătăți statutul la job, iar nativii care au probleme de sănătate sunt sfătuiți să facă o vizită la medic pentru tratament.

Pești

Cu Soarele alături în sectorul sentimental, cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia să-și petreacă mai mult timp cu partenerul, își vor concentra atenția pe activități comune și vor fi mult mai emotivi și mai deschiși către dialog în cuplu.

Citește și – Neptun retrograd în Pești. Află cum îți influențează zodia!

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter