Soarele intră în semnul Săgetător. Aspecte pozitive și benefice pentru toate zodiile

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 05 decembrie 2018, 19:59
Soarele intră în zodia Săgetător pe data de 22 noiembrie 2018 și va parcurce acest semn timp de aproximativ o lună, după care va intra în zodia Capricorn. Față de alte tranzite solare, acesta va fi deosebit de important pentru toate zodiile, deoarece se petrece exact în semnul zodiacal în care se află Jupiter, planeta marilor beneficii, prin urmare va fi dublu susținut va avea un impact mult mai puternic.

Soarele reprezintă energia și, la modul general, tranzitul acestuia vine cu o influență pozitivă și benefică asupra tuturor semnelor zodiacale. Atunci când Soarele intră în Săgetător ne cere mai multă înțelepciune, mai multă profunzime și sinceritate, dar ne aduce și optimism și dorința de a călători, de a cunoaște domenii noi și de a ne dezvolta pe noi direcții. Iată cum îți influențează zodia tranzitul Soarelui prin semnul Săgetător!

Berbec

Soarele în Săgetător le va dinamiza puternic casa călătoriilor, a studiilor și a relației cu străinătatea, dar și a filosofiei și principiilor de viață, prin urmare cei născuți în zodia Berbec vor găsi optimismul necesar și vor fi sprijiniți de contextul astral pentru a întreprinde demersuri în aceste domenii. Astfel, nativii pot pleca în călătorii cu tentă spirituală, călătorii de dezvoltare personală, pot începe cursuri și pot studia noi domenii.

Taur

Soarele în Săgetător va tranzita casa avantajelor materiale, prin urmare cei născuți în zodia Taur trebuie să se aștepte ca timp de o lună să primească bani, cadouri, vouchere și bunuri de valoare. Totodată, se va activa și casa intimității, iar nativii Taur vor avea parte de dinamism și experiențe sexuale intense, numeroase.

Gemeni

Soarele în Săgetător va tranzita casa mariajului și a parteneriatelor, prin urmare cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de armonie și înțelegere în relația de cuplu, dar și numeroase ocazii de a semna parteneriate profesionale avantajoase. Relația cu colaboratorii și asociații se va îmbunătăți remarcabil. Pe de altă parte, cei care planificau o cerere în căsătorie, acum vor avea optimismul și avântul necesare pentru a face propunerea.

Rac

Soarele în Săgetător va tranzita casa muncii și a sănătății, prin urmare cei născuți în zodia Rac vor da dovadă de o energie remercabilă la locul de muncă și vor reuși să-și îndeplinească cu mare ușurință sarcinile și responsabilitățile avute. Pe de altă parte, în sectorul sănătății se anunță îmbunătățiri majore, iar nativii care până acum s-au confruntat cu probleme, vor observa o ameliorarea a acestora, afecțiunile minore fiind vindecate.

Leu

Soarele în Săgetător va tranzita casa sentimentală, prin urmare cei născuți în zodia Leu vor da dovadă de o mai mare pasiune, înflăcărare față de partenerul de cuplu și-și vor dori să petreacă cât mai mult timp alături de acesta. Nativii care sunt singuri (nu este o condiție) vor flirta și vor deveni cuceritori, fiind tentați să intre în aventuri romantice. De asemenea, se va dinamiza sectorul artistic și al creației, iar nativii se vor putea folosi de talentul lor pentru a ieși în evidență. Perioadă optimă pentru a începe antrenamentele fizice, pentru a merge la sală și a se dedica activităților sportive. Relația cu copiii se va îmbunătăți simțitor și nativii ar trebui să profite de această perioadă pentru a petrece mai mult timp alături de cei mici și astfel încât să-și consolideze legătura pe viitor.

Fecioară

Soarele în Săgetător va tranzita sectorul locativ și al familiei, prin urmare cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia în această perioadă să-și consolideze puternic legătura cu membrii familiei, dar și să-și îndeplinească un vis legat de casă, posibil legat de amenjarea locuinței sau, acolo unde dorește, de vânzarea, cumpărarea sau închirierea unui imobil sau unui teren. Nativii Fecioară vor avea optimismul și energia necesare pentru a-și petrece mai mult timp alături de cei dragi, în special alături de părinți și pot primi bunuri materiale din partea acestora.

Citește și – Mercur intră în retrogradare în Săgetător și va afecta toate zodiile. Află cum te influențează!

Balanță

Soarele în Săgetător va tranzita casa comunicării, a informațiilor și a deplasărilor pe distanțe scurte, prin urmare cei născuți în zodia Balanță își vor intensifica puternic activitatea intelectuală în această perioadă, vor susține proiecte, examene, se vor înscrie la cursuri și vor face drumuri dese pentru a-și îndeplini sarcinile și prioritățile.

Scorpion

Soarele în Săgetător va tranzita casa banilor obținuți din muncă proprie, prin urmare cei născuți în zodia Scorpion vor avea nenumărate șanse de a-și îmbunătăți veniturile în această perioadă și chiar este recomandat să înceapă o renegociere a condițiilor salariale, însă după data de 6 decembrie, atunci când Mercur, planeta negocierilor, își revine în mers direct. Se cere răbdare mai ales că Mercur le va tranzita întocmai semnul lor și apoi le va activa întocmai această casă tranzitată acum de Soare, deci șansele de creștere salarială sunt foarte mari pană la finele lunii decembrie 2018.

Săgetător

Soarele în tranzit întocmai prin semnul lor, pe casa personalității, le va aduce celor născuți în zodia Săgetător energia, dar și motivația de care au nevoie pentru a-și îndeplini visele și a-și duce la bun final planurile. Nativii Săgetător vor fi mult mai optimiști, mai determinați și mai activi decât de obicei. De asemenea, relațiile cu cei din jur pot cunoaște o îmbunătățire, inclusiv cea amoroasă.

Capricorn

Soarele în Săgetător va tranzita casa subconștientului, prin urmare cei născuți în zodia Capricorn se vor interioriza în perioada următoare și vor căuta să dea sens experiențelor trăite până acum. Nativii vor medita și vor trece printr-un aspru proces de introspecție, toată energia lor fiind astfel concentrată.

Vărsător

Soarele în Săgetător va tranzita casa prietenilor și a planurilor pe termen lung, prin urmare cei născuți în zodia Vărsător vor fi foarte energici în relația cu cei din anturaj, ba chiar se pot asocia cu cunoștințele pentru a demara proiecte noi, de viitor. Totodată, în această perioadă nativii Vărsător vor avea ocazia să-șă lărgească cercul de cunoștințe.

Pești

Soarele în Săgetător va tranzita sectorul profesional, prin urmare cei născuți în zodia Pești își vor concentra toată energia pentru îmbunătățirea carierei. Nativii vor avea succes la locul de muncă, pot fi promovați în funcție, își pot îmbunătăți imaginea și statutul profesional și chiar își pot schimba locul de muncă cu unul mai bun. Peștii sunt sfătuiți să nu intre în negocieri deocamdată, ci să aștepte până pe data de 6 decembrie, atunci când Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, își revine în mers direct.

Citește și – Marte, planeta acțiunii, intră în Pești. Iată cum va influența toate zodiile

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter