Soarele a intrat în semnul Scorpion. Iată cum îți influențează zodia!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 24 octombrie 2018, 10:40
Soarele își începe tranzitul prin semnul Scorpion în data de 23 octombrie 2018. Aspectul astral este, la modul general, unul benefic și va dura aproximativ o lună, ulterior întrând în zodia Săgetător.

Soarele reprezintă energia, iar atunci când intră în semnul Scorpion ne stimulează să ducem lucrurile la limită, pe principiul totul sau nimic, ne îndeamnă să luptăm pentru a deține puterea absolută și, totodată, ne îndeamnă la transformare. Soarele în Scorpion este precum Pasărea Phoenix care renaște din propria cenușă. Este un moment de impact în zona sexuală, financiară și a secretelor, informațiilor ascunse. Iată cum îți influențează zodia tranzitul Soarelui prin semnul Scorpion!

Berbec

Soarele va tranzita casa avantajelor materiale și a banilor deținuți împreună cu partenerul sau terți, prin urmare atenția și energia celor născuți în zodia Berbec se vor îndrepta către aceste sectoare. Nativii vor face eforturi pentru a intra în posesia unei sume de bani, indiferent că este vorba de un credit, de restituirea unei datorii sau de o remunerație care întârzie să apară. De asemenea, se pot lupta pentru o moștenire și nu sunt excluse evenimentele neprevăzute cu impact financiar.

Taur

Soarele va tranzita casa parteneriatelor și a relațiilor conjugale, prin urmare toată atenția și energia celor născuți în zodia Taur se vor concentra în această zonă. Nativii pot avea parte de experiențe sexuale impactante, de surprize din partea partenerului de cuplu, pot dinamiza relația de cuplu și o pot duce la alt nivel. Sunt sfătuiți să aibă grijă ce fel de parteneriate profesionale încheie și să nu se bazeze în totalitate pe ceea ce le transmit colaboratorii, ci să învestigheze ei înșiși.

Gemeni

Soarele va tranzita casa muncii și a sănătății, prin urmare toată atenția și energia celor născuți în zodia Berbec se vor îndrepta către aceste sectoare. Nativii trebuie să evite conflictele de la locul de muncă, să nu intre în probleme sau să-și asume responsabilități cărora să nu le poată facă față. De asemenea, pot apărea bârfe, intrigi și acuze din partea colegilor. Din punctul de vedere al sănătății ar trebui să fie mai prudenți, mai ales la acele afecțiuni cronice, deja instalate.

Rac

Soarele în tranzit prin Scorpion va dinamiza zona relațională, atât relația cu partenerul de cuplu, cât și cu copiii, dar va aduce nativilor și energia necesară pentru a crea, pentru manifestări artistice, distractive și relaxante. O serie de nativi vor fi tentați de aventuri și se vor implica în relații care să-i satisfacă emoțional pe moment.

Leu

Soarele va tranzita sectorul locuinței și al relației cu membrii familiei, în special cu părinții. Nativii pot avea parte de evenimente neașteptate legate de aceste zone, discuții cu rudele care nu întotdeauna se vor termina bine și sunt sfătuiți să încerce să rezolve problemele legate de locuință. Nu este exclus ca unii nativi să se mute de acasă.

Fecioară

Tranzitul Soarelui prin Scorpion le va aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a pleca în scurte deplasări, posibil chiar la cursuri sau seminarii de dezvoltare profesională sau personală. Nativii vor comunica excepțional cu cei din jur și se pot folosi de acest aspect pentru a-și atrage de partea lor oameni și situații favorabile. Sunt sfătuiți să fie atenți la informațiile care vin spre ei în această perioadă. Nu este exclus ca unele secrete să iasă la iveală acum.

Citește și – Mercur intră în zodia Scorpionului. Trei zodii vor avea noroc la bani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter