Soarele intră azi în semnul Săgetătorului. Cum îți influențează zodia acest aspect

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 22 noiembrie 2017, 15:52
Pe 22 noiembrie Soarele traversează semnul Săgetătorului, iar acest aspect impune o necesitate de maturizare și responsabilizare mai mare pentru fiecare zodie în parte, în funcție de domeniul afectat.

În zilele ce urmează toți nativii vor fi puși la încercări menite să vindece vulnerabilitățile existente și să favorizeze dezvoltarea fizică și evoluția psihică. Cu toate că este un aspect favorabil, în general, două zodii vor fi afectate mai puțin plăcut. De asemenea, comunicarea și socializarea vor fi un punct forte pe care Soarele în Săgetător îl va stimula. Iată, în continuare, cum îți influențează zodia tranzitul Soarelui prin semnul Săgetătorului care începe în data de 22 noiembrie!

Berbec

Cu Soarele în semnul Săgetătorului, nativii Berbec vor avea un interes aparte pentru călătorii, cu precădere în scopul dezvoltării personale și profesionale. Acest aspect îi încurajează și îi susține în toate demersurile pe care le fac în acest sens. Poate fi vorba de a studia în străinătate sau de a urma un curs de perfecționare peste hotare sau, poate, de a studia o limba străină sau o nouă cultură.

Taur

Soarele își începe tranzitul prin semnul Săgetătorului pe casa a opta a nativilor Taur, iar acest aspect îi favorizează din punct de vedere financiar. Vor intra în posesia unei sume de bani, a unei moșteniri sau cineva dintre apropiați le va favoriza obținerea unui contract avantajos care le va dubla venitul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter