Ziua de 06.06.2022, blestem sau binecuvântare? Semnificația numărului 666

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 iunie 2022, 16:26

Ziua de 06.06.2022 ar fi trezit energia numărului angelic 666. Așa cum binele și răul coexistă, însă avem libertatea de a alege între cele două, în aceeași măsură putem folosi energia numărului 666 în favoarea sau în defavoarea noastră.

Ziua de 06.06.2022, blestem sau binecuvântare? Semnificația numărului 666

Numerele angelice reprezintă un set de cifre secvențiale sau repetitive care sunt percepute drept mesaje semnificative din punct de vedere spiritual (Ex.: 1111, 2222, 1234, etc.). Cifra 6 poartă vibrația divinității concentrată pe iubire, familie, armonie, empatie, compasiune, responsabilitate, creativitate, dar și succes. Astfel, 666 triplează oportunitățile de dezvoltare. Totodată, acest număr angelic ar deschide portalul către puterile paranormale ale fiecăruia în parte.

În numerologie, 666 încurajează transformarea, schimbarea și analizarea în profunzime. Orice alegere va provoca o formă mai mare sau mai mică de suferință, presupunând renunțarea fie la binele personal în favoarea binelui colectiv, fie la o parte din tine în scopul cultivării alteia sau a unei evoluții per total.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Horoscop chinezesc 2022: care sunt cele mai norocoase zodii din anul Tigrului de Apă

În Biblie, 666 este „numărul fiarei”. Această fiară are drept caracteristică esențială opoziția față de Hristos-Dumnezeu și încercarea de substituire a Lui. Așadar, 666 ar fi simbolul unui sistem ideologic în care omul se opune lui Hristos, dorind să-i ia locul.

Numărul 666 apare în cartea Apocalipsa din Noul Testament, scrisă de Sfântul Ioan în timp ce era exilat în Insula Patmos, într-o perioadă în care creștinismul trecea prin cumplite prigoniri, sub domnia împăratului roman Domițian. 

Anul acesta, așadar, în special în luna iunie, dar și în ultima parte a anului, ne bucurăm de puterea lui 6, alături de puterea lui Jupiter în Berbec. Avem puterea de a ne transforma pe noi înșine din punct de vedere spiritual, dar și fizic, pentru a crea o nouă lume. Focusează-te pe imaginea de ansamblu, nu pe micile detalii, pe scopul divin al sufletului, și mai puțin pe aspecte pământești, materiale.

Foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter