Saturn, Marele Învățător, își începe mersul retrograd. Iată cum îți influențează zodia!

De Mădălina Manole, pe
Saturn, considerat în astrologie Marele Învățător sau Marele Malefic, își începe mersul retrograd din data de 17 aprilie 2018. Atunci când retrogradează, o planetă se întoarce pentru a rezolva ceea ce nu s-a rezolvat în mersul său direct, iar în cazul lui Saturn va fi vorba de lecții pe care acesta ne va forța să le învățăm.

Saturn aduce obstacole, întârzieri, pierderi, eșecuri și restricții foarte mari în sectorul astrologic pe care-l influențează, însă rolul său este de a ne ajuta să învățăm o lecție, lecție care poate fi mai dificilă sau mai ușoară, în funcție de fiecare persoană în parte și de trăsăturile semnului sub care s-a născut. Iată cum îți influențează zodia Saturn retrograd!

Berbec

Nativii Berbec vor avea de traversat o perioadă în care se cere reevaluarea tuturor acțiunilor și deciziilor legate de planul profesional și, implicit, de locul de muncă.

Taur

Nativii Taur vor traversa o perioadă de reevaluare a relațiilor cu persoane aflate în străinătate sau a situațiilor care implică străinătatea și persoanele aflate dincolo de granițele țării.

Gemeni

Nativii Gemeni vor fi nevoiți să treacă printr-o perioadă de renegociere și reevaluare a tuturor situațiilor și deciziilor luate pe plan financiar, tot ce are legătură cu partea materială a vieții.

Rac

Nativii Rac vor traversa o perioadă destul de importantă, aceștia fiind nevoiți să reevalueze relațiile, indiferent de natura lor,  și să ia decizii cu privire la cei din jur.

Citește și – Ce tatuaj-totem să-ți faci în funcție de zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter