Pluto retrograd intră în Vărsător pe 1 mai. Ce se va întâmpla cu nativii din horoscop în următoarea perioadă

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 14:25

Pe 1 mai 2023, Pluto va intra în mișcare retrogradă în semnul Vărsătorului, la 0 grade, unde va staționa până pe 11 iunie, iar acest aspect astrologic nu trebuie trecut cu vederea.

În general, Pluto retrograd reprezintă un moment de reflecție asupra problemelor legate de putere și control din viețile noastre. În această perioadă vorbim despre o energie planetară intensă, pură, care ne îndeamnă să ieșim din zona de confort și să ne gândim la schimbarea perspectivelor ca la o normalitate. Dar și despre o perioadă extraordinară pentru autodescoperire, pentru recâștigarea controlului în situațiile autodistructive. Unii dintre nativii zodiacului vor simți această perioadă ca pe o descătușare, o eliberare a presiunilor care i-au împovărat multă vreme.

Haideți să vedem ce-i așteaptă pe nativii din zodiac în această perioadă.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pluto nu îi sperie pe acești nativi. Dar în context retrograd, le pot fi afectate  planurile personale. Dacă te gândeai să începi proiectul pe care l-ai tot amânat de câteva luni, mai așteaptă puțin.  Lăsa-i pe alții să-și facă griji cu privire la necesitatea de a începe ceva nou acum, căci pentru tine nu este un moment oportun.

Citeşte şi: Neti Sandu, previziuni astrologice pentru prima parte a lunii mai. „Trebuie să fim pe fază, să profităm!”

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Fiind o planetă a transformărilor și schimbărilor, Pluto te trage în afara zonei tale de confort. Dar ție nu-ți plac schimbările. Și pentru că te indispune lucru acesta s-ar putea să te trezești dintr-o dată mai letargic, mai puțin interesat să-ți continui creșterea personală și mai dornic să intri într-un con umbră, să nu te vadă nimeni. Grijă mare și la excesele culinare, pentru că s-ar putea să apară probleme la nivelul aparatului digestiv.  

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Nativii din Gemeni sunt mereu gata să se schimbe, să se transforme, mereu în mijlocul metamorfozei. Așa că acest Pluto retrograd te va face să te simți mai bine ca nicicând. Atenție, însă, la călătorii și la activitățile sociale. S-ar putea să fie anulări de ultim moment ale petrecerilor, evenimentelor publice sau anulări de zboruri.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ție îți place să fii înconjurat de familie, prieteni, de oameni dragi, dar apar problemele când pe cer are loc o mișcare retrogradă atât de influentă. Schimbarea dinamicii interne a celorlalți va fi stresantă pentru tine. Amintește-ți că fiecare trebuie să treacă prin propriile provocări și acordă prioritate odihnei și îngrijirii propriei persoane.

Leu (23 iulie – 22 august)

Nu-ți surâde perioada acesta. Preferi modalitățile mai clare și mai directe pentru a comunica cu cei din jur, dar Pluto retrograd îți dă toate planurile peste cap. Nu-ți pică bine să vezi că toți din jurul tău se schimbă și evoluează, iar tu te bați pasul pe loc. Pur și simplu nu ești interesat de observațiile critice chiar dacă sunt constructive.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii din Fecioară urăsc schimbările. Ție îți place să fii previzibil, îți place rutina, să ai un plan. Dar dacă viața este mereu imprevizibilă, iar în perioada aceasta, Pluto retrograd te va scoate din rutina bine stabilită. Cel puțin la locul de muncă, unde vor apărea situații noi, neașteptate, care te vor pune la încercare. Pe plan personal, vei avea parte numai de vești bune din partea familiei.

Citeşte şi: Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru prima jumătate a lunii mai. Zodiile, afectate de Mercur retrograd și Luna plină

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru tine, schimbările sunt mereu o provocare și le aștepți cu nerăbdare indiferent de consecințe. Ești un semn zodiacal foarte pașnic. Dar în adâncul tău, adori să te reinventezi și iubești adrenalina. Se anunță o perioadă plină cu obstacole la locul de muncă, așa că pregătește-te de ce e mai rău. Partea bună este că, după ce le vei depăși, ți se va da oportunitatea unei schimbări notabile pe plan profesional.  

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pluto este planeta care îți guvernează semnul tău. Iar Pluto retrograd în Vărsător te va face să te redescoperi, să privești viața dintr-o nouă perspectivă, să renunți la obiceiurile toxice care te țin pe loc de atâția ani. Acum este momentul să găsești curajul să te eliberezi de acei oameni care au avut și au o influență negativă asupra ta sau care te manipulează/controlează.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Tu te simți excelent în perioada aceasta. Chiar și cele mai provocatoare tranziții astrologice, chiar și cele mai complicate sau agitate situații în care ajungi sunt, fără îndoială, distractive pentru tine. Pluto retrograd îți cere să schimbi ceva despre tine – abordarea, atitudine, stilul, pe toate planurile. Dar nu e nici o problemă! Schimbările sunt condimentele vieții tale, așa că te bucuri din plin de situație.

Capricorn  (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se anunță o perioadă delicată pe plan financiar. Pot apărea cheltuieli neprevăzute, pierderi de bani sau întârzieri în primirea veniturilor. Te vei simți neîndreptățit în această perioadă și trădat/mințit de persoanele în care credeai că ai cea mai mare încredere. Capul sus și mergi înainte, căci norul negru de deasupra ta va dispărea în curând.   

Citeşte şi: Zodii care vor da lovitura pe plan profesional în mai. Ei vor primi măririle de salarii mult așteptate

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pluto retrograd te îndeamnă să deschizi cufărul prăfuit cu amintiri și să-ți concentrezi atenția asupra lucrurilor din trecut mai puțin plăcute, asupra propriilor umbre. Trebuie să faci pace cu trecutul ca să poți să-ți vezi mai departe de viitor. Este posibil să primești o veste mare de la un prieten vechi. Sau să te reîntâlnești cu cineva drag pe care nu l-ai mai văzut din copilărie.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Este momentul să spui lucrurilor pe nume și să-ți descarci sufletul. Aștepți o schimbare pe plan personal, dar aceasta va avea loc după ce Pluto iese din Vărsător, așadar trebuie să ai răbdare. La locul de muncă, totul merge așa cum ți-ai propus și te așteaptă o mărire de salariu.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter