Pluto în Vărsător, din 23 martie 2023. Cum vor fi afectate zodiile. Ei sunt nativii care își vor schimba radical viața

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 06 martie 2023, 00:06

Cu Pluto în Vărsător vor urma schimbări profunde care își vor pune amprenta asupra tuturor zodiilor. Nativii se pot aștepta la transformări majore în viața lor, menite să îi ajute să evolueze.

Pluto în Vărsător va începe în data de 23 martie 2023. Acest tranzit va dura până pe 11 iunie 2023. Va urma o retrogradare de câteva luni în Capricorn, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024. Din 2024, Pluto va începe să tranziteze lent zodia Vărsător, până în 2043.

Tranzitul lui Pluto în Vărsător începe în 23 martie 2023

Pluto în Vărsător va fi un tranzit scurt, de aproximativ două luni, dar va fi resimțit intens de toate zodiile. Pluto este este planeta marilor transformări interioare, a schimbărilor profunde, a distrugerilor, a regenerării, a revoluției, dar și a morții, a renașterii și a voinței divine. Corespondentul lui în mitologia greacă este Hades, zeul infernului și al morții.

Pluto, guvernatorul Scorpionului, este cea mai lentă dintre planete și poate influența generații întregi. Acesta se va mai întoarce în Vărsător peste aproximativ 250 de ani. A tranzitat ultima oară această zodie între 1778 si 1798, atunci când a avut loc o serie de revoluții în diferite părți ale lumii.

În sectorul de viață în care acționează, Pluto aduce transformări majore, profunde. Pot fi lecții grele, dar care vor duce, în cele din urmă, la evoluție. Este planeta care poate schimba nu doar principii și credințe, ci cursul întregii vieți.

Vărsătorul, guvernat de Saturn și Uranus, este planeta tehnologiei, a invovației, a mediului online. Este responsabil cu independența, cu libertatea, cu noutatea, dar și cu altruismul și cu viața socială. Toate temele pe care le guvernează Vărsătorul vor experimenta tulburări în această perioadă: organizarea socială, internetul, umanitarismul, tehnologia, egalitatea și drepturile civile, socialismul, călătoriile și explorarea spațiului, potrivit kylethomasastrology.com.

Pluto în Vărsător. Zodia Berbec

Pluto îți va anima viața socială și va veni cu situații ce pot avea un impact emoțional puternic asupra ta în următorii douăzeci de ani. Oamenii care nu sunt meniți să fie în viața ta vor rămâne de domeniul trecutului. În schimb, vei atrage conexiuni noi puternice. De asemenea, obiectivele și aspirațiile tale pe termen lung pot suferi transformări majore, dar care te vor ajuta să mergi în direcția corectă.

Zodia Taur

Tranzitul lui Pluto în Vărsător se va petrece în sectorul carierei tale și poate veni cu transformări incredibile în plan profesional în următorii ani. Poți căpăta forțe noi și poți fi determinat să îți urmărești ambițiile actuale. Există însă și posibilitatea să ți se deschidă noi orizonturi, menite să te ajute să urci mai sus decât ai fost vreodată în ceea ce privește cariera și să te bucuri de un succes răsunător.

Zodia Gemeni

Pluto vine cu șanse de expansiune în următorii douăzeci de ani. S-ar putea să călătorești mai mult, să îți finalizezi studiile sau să începi noi formări în domeniul de activitate, să fii mai preocupat de zona de online, precum și de latura ta spirituală. Prin aceste experiențe îți poți descoperi sensul vieții. Pregătește-te pentru schimbare!

Pluto în Vărsător. Zodia Rac

Acest tranzit îți va impacta casa relațiilor, a intimității, încrederii, precum și a bunurilor materiale și a investițiilor. Va fi o perioadă care îți va dezvălui ce te așteaptă în următorii douăzeci de ani. Este posibil să treci prin anumite situații sau să interacționezi cu oameni care să îți declanșeze emoții puternice și să iasă la suprafață frici pe care vei avea ocazia să le vindeci. De asemenea, vei avea șansă să îți sporești averea în toată această perioadă.

Citește și: Trei zodii care vor avea o primăvară de vis. Acești nativi câștigă bani, întâlnesc iubirea și își îndeplinesc un mare vis

Zodia Leu

Pluto în Vărsător se va forma în casa parteneriatelor și poate duce la o transformare profundă a ta prin intermediul relațiilor. Unele legături vor evolua spre niveluri mult mai profunde, în timp ce alte se pot transforma în lupte pentru putere. De asemenea, poți atrage diverși oameni în viața ta, cu care ai relații de natură karmică. În urma acestor experiențe, viziunea ta asupra parteneriatelor și a uniunii cu cei din jur se va schimba complet.

Pluto în Vărsător. Zodia Fecioară

Cu tranzitul lui Pluto în Vărsător s-ar putea să te simți constrâns să faci anumite schimbări, dar de fapt vei descoperi în tine o forță de care nu te credeai în stare. Va urma o perioadă de transformări uluitoare legate de locul de muncă, sănătate, formă fizică și alimentație.

Zodia Balanță

Pluto va parcurge sectorul intimității și al pasiunii tale și îți poate aduce transformări radicale legate de dragoste, hobby-uri, dorințe, fertilitate și copii. Nu toate lecțiile vor fi plăcute, dar îți vor arăta ceea ce ai de făcut pentru a te simți fericit. Te poți confrunta cu legături de natură karmică, care îți vor scoate la suprafață nevoia de a iubi și de a fi iubit cu adevărat. Cu energia lui de „totul sau nimic”, Pluto poți decide dacă ești în relația de cuplu potrivită și vrei să continui sau alegi să te desparți.

Pluto în Vărsător. Zodia Scorpion

Tranzitul lui Pluto, guvernatorul tău, în Vărsător se va petrece în sectorul casei și al familiei. Acest aspect poate veni cu schimbări radicale legate de locuință, familie, bunuri materiale, proprietăți, precum și de stabilitatea emoțională. Vei avea ocazia să te eliberezi de traume și situații din trecut care te-au marcat. Pe de altă parte, poți avea parte de experiențe grele, dar menite să producă transformări profunde în interiorul tău, prin care să obții echilibrul emoțional.

Zodia Săgetător

Pluto va trece prin zona ta intelectuală. Este o perioadă care favorizează procesul de învățare, cercetarea și informarea. Poți avea parte de adevărate revelații și idei uimitoare. Călătoriile îți pot aduce, de asemenea, experiențe care îți vor schimba viața. Îți poți schimba inclusiv domeniul de activitate. Dacă ești implicat în sectorul comunicațiilor, pregătește-te pentru o perioadă de evoluție.

Pluto în Vărsător. Zodia Capricorn

Pluto în Vărsător va aduce transformări majore în modul în care te vezi pe tine însuți, precum și în ceea ce privește persoanele și lucrurile pe care le prețuiești – și de ce le prețuiești. Acest aspect va afecta cu siguranță și casa banilor. Fie te vei atașa mai mult de bogățiile tale, fie te vei detașa de ele și îți vei da seama că alte lucruri sunt mai importante.

Citește și: Tranzitul lui Saturn în Pești începe pe 7 martie 2023. Impact major asupra tuturor zodiilor

Zodia Vărsător

Pluto va tranzita semnul tău zodiacal și îți va da posibilitatea să te eliberezi de vechile tipare mentale, care îți împiedicau evoluția. Vei avea șansa să îți descoperi cu adevărat autenticitatea, înțelepciunea, bunătatea și forța interioară. Chiar dacă nu va fi o tranziție ușoară, vei trăi unele dintre cele mai interesante experiențe, pentru care vei ajunge să fii recunoscător mai târziu.

Pluto în Vărsător. Zodia Pești

Pluto în Vărsător va activa casa subconștientului, a trecutului și a relațiilor karmice. Va trebui să îți reevaluezi acțiunile și alegerile de până acum, astfel încât să nu mai repeți aceleași greșeli. Cheia pentru a beneficia de acest tranzit este de a nu lăsa trecutul sau temerile să te bântuie, ci să le transformi într-o sursă de putere. Inamici ascunși, nesiguranțe și un sentiment profund de singurătate pot apărea din când în când, dar în cele din urmă vei învăța să te conectezi cu intuiția ta, cu abilitățile psihice și spiritualitatea.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter