Patru zodii care vor avea un final de ianuarie grozav! Ce surprize îi așteaptă pe nativi

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 ianuarie 2023, 17:00

Cele patru zodii se vor bucura la finalul lunii ianuarie de un context astrologic favorabil, odată cu ieșirea din retrogradare a planetelor Marte și Mercur. Lucurile vor începe să se așeze pentru acești nativi, vor avea parte de claritate în gândire și vor putea să ia decizii înțelepte.

Bucurie mare pentru patru zodii în perioada următoare, după ce Marte și Mercur își vor încheia retrogradarea în data de 12 ianuarie, respectiv 18 ianuarie. Nativii au fost extrem de afectați de cele două aspecte astrologice, dar acum vor avea parte de îmbunătățiri pe toate planurile.

Patru zodii care vor avea șansa să își schimbe viața

Cel patru zodii pentru care contextul astrologic vine cu vești bune la final de lună sunt Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Pentru nativii care s-au născut sub aceste semne zodiacale ultimele luni nu au fost cele mai bune din cauza retrogradării lui Marte, planeta comunicării, în zodia Gemeni, care a avut loc în data de 31 octombrie 2022. Aceștia au avut parte de multe situații tensionate, încurcături, stres, conflicte, confuzii, informații eronate.

Nativilor le-a fost greu să comunice, să se exprime, au trecut prin momente dificile, au suferit dezechilibre emoțional, s-au confruntat cu probleme în relațiile lor și probabil au acumulat destul de multă furie în această perioadă. Lucrurile însă se vor schimba odată cu încheierea acestei retrogradări și se vor putea bucura, în sfârșit, de o perioadă benefică.

Citește și: Horoscop săptămânal, 9-15 ianuarie. Zile pline de energie și evenimente norocoase pentru nativii din Taur

Gemeni, printre cele 4 zodii norocoase la final de ianuarie

Dat fiind că Marte revine în mers direct în zodia lor, nativii Gemeni pot răsufla ușurați. Vor avea mult mai multă energie decât în ultimele luni, vor fi mai optimiști, vor putea lua decizii bune, vor avea ocazia să își îmbunătățească relațiile cu oamenii apropiați, să cunoască oameni noi, să se îndrăgostească. Vor fi motivați să lupte pentru lucrurile în care cred și pentru a-și atinge obiectivele. Contextul astrologic îi va ajuta să se echilibreze și din punct de vedere emoțional, să vorbească despre nemulțumirile lor și să se elibereze de furie într-un mod sănătos. Își vor recăpăta curajul și stima de sine.

Zodia Fecioară va avea parte de succes profesional

Dacă până acum au avut parte de provocări serioase în sectorul profesional, nativii zodiei Fecioară vor avea ocazia să își rezolve problemele într-un mod favorabil. Vor avea parte de curaj, determinare, motivație să se facă remarcați. Își vor stabili obiectivele și vor ști exact care este direcția profesională cea mai potrivită pentru ei și vor pune la bătaie toate armele lor secrete pentru a reuși să ajungă acolo unde își doresc. Nu vor întâmpina mari obstacole, dat fiind că blocajele în sectorul comunicării, cu care s-au confruntat până acum, se vor dizolva. De asemenea, vor avea parte de îmbunătățiri și în ceea ce privește relațiile parteneriale.

Citește și: Horoscopul Minervei pentru anul 2023. Previziuni astrale pentru cele 12 zodii în parte

Săgetătorii pot lua decizii majore

A fost o perioadă în care nativii Săgetător au fost nevoiți să își revizuiască legăturile amoroase, cu cei apropiați, precum și pe cele profesionale. Acum vor putea să își dea seama ce au de făcut pentru a-și îmbunătăți viața. Este posibil să fie nevoie să încheie unele relații, să ia deciza să se despartă de persoana iubită sau să divorțeze, sau poate să schimbe locul de muncă, să renunțe la anumite colaborări și să înceapă noi etape din punct de vedere al carierei. Indiferent de ce vor alege să facă, nativii vor ști că asta e calea pe care vor să meargă. Vor avea curajul necesar să facă ce e cel mai bine pentru ei.

Citește și: Previziunile lui Neti Sandu, la început de 2023, pentru fiecare zodie: „Va fi un an altfel”

Pești, una dintre cele patru zodii care vor avea un final de ianuarie excelent

Și nativii zodiei Pești se numără printre cei care vor lua decizii majore în perioada următoare, dar de bun augur. Viața lor se poate schimba semnificativ, dar nu vor regreta nicio decizie, dat fiind că în ultimii luni au cântărit cu atenție fiecare situație și analizat fiecare detaliu. Vor putea găsi, în sfârșit echilibrul interior, pot avea parte de adevărate revelații legate de relațiile cu cei dragi, pot găsi o cale de împăcare și soluții pentru a comunica eficient. Vor putea privi dincolo de furie și resentimente și se vor putea vindeca de anumite traume. În această perioadă vor avea parte de mai multă iubire și armonie în viețile lor. Totodată, vor avea șansa de a-și întâlni marea dragoste.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter