Patru zodii care se vor despărți până la sfârșitul lunii aprilie

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 04 aprilie 2023, 15:57

Luna aprilie vine cu o mulțime de surprize din punct de vedere astrologic, dar nu toate sunt plăcute. Nativii mai multor zodii vor fi loviți de ghinion pe plan sentimental.

Există anumiți nativi a căror viață se va schimba radical în următoarea perioadă. Deciziile pe care le iau le vor influența viața amoroasă și se anunță destrămări de relații.

Zodii ghinioniste în dragoste în luna aprilie 2023

Citeşte şi: Cea mai norocoasă zi a lunii aprilie, în funcție de zodie

Ca oricare alt lucru, nici dragostea nu poate dura o veșnicie, dar asta nu înseamnă că experiența petrecută cu partenerul/a a fost inutilă. În aceste săptămâni vor avea loc o serie de schimbări notabile pe plan personal pentru unele zodii. Oare te afli printre ele?

Patru zodii care se vor despărți până la sfârșitul lunii aprilie

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Patru zodii care se vor despărți până la sfârșitul lunii aprilie

Este presiune mare pe plan personal pentru cei născuți sub acest semn. Ies la iveală, mai mult ca oricând, imperfecțiunile vieții amoroase și tensiunile din cuplu sunt pe cale să atingă punctul critic. În ultima săptămână a lunii situația din cuplu se precipită atât de rău, încât nativii Taur vor răbufni și vor lua decizia de a pune punct relației. Dacă te afli într-o căsnicie, în mod inevitabil, se va pune problema separării de partener.  

Leu (23 iulie – 22 august)

Patru zodii care se vor despărți până la sfârșitul lunii aprilie

Nativii zodiei Leu se întreabă, probabil, de ce sunt menționați în materialul de față, când relația lor merge brici. Ei bine, lucrurile nu sunt atât de roz pe cât ați crede. În perioada următoare, nativii Leu vor trece printr-o despărțire dureroasă și iremediabilă. Surprizele neplăcute vin din partea partenerului/partenerei care decid brusc să pună capăt relației fără prea multe argumente. La mijloc poate fi vorba de o infidelitate care are loc de ceva vreme fără ca persoanele din zodia Leu să știe.

Citeşte şi: Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii aprilie: „Luna guvernează emoțiile”

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Patru zodii care se vor despărți până la sfârșitul lunii aprilie

Gradul de toxicitate la care s-a ajuns în relația ta depășește limita suportabilității. Luna aceasta, nativii Scorpion vor face primul pas în destrămarea relației de cuplu, punând punct neînțelegerilor și certurilor infernale care se petrec de săptămâni bune. Tot răul spre bine, oricum era de mult timp nevoie de o schimbare în viața ta. Chiar dacă acum doare, vindecarea se va face mai rapid decât te aștepți.

Citeşte şi: Luna Roz, de pe 6 aprilie, vine cu schimbări importante pentru toate zodiile. Vezi ce surprize îți rezervă

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Te afli într-o perioadă foarte delicată din punct de vedere amoros. Saturn, planeta Karmei și a angajamentului, te va influența să îți tratezi viața personală cu mai multă maturitate. Gata cu joaca de-a iubiții, relația voastră nu mai poate continua cât timp între voi nu există încredere. În plus, gelozia partenerului/partenerei este de mult un semnal că finalul legăturii voastre este aproape.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter