Patru zodii bătute de soartă. Ei sunt nativii care vor încheia luna mai în lacrimi

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 14:36

Sfârșitul lunii mai vine cu o serie de vești proaste pentru unii nativi din zodiac. Dacă până acum, lucrurile au mers așa cum și-au dorit, în următoarea perioadă traseul vieții li se va schimba considerabil și vor apărea obstacole și situații tensionate, dificile.

Vorbim despre conflicte cu superiorul sau colegii de la locul de muncă, despărțiri în relațiile de cuplu și chiar pierderea unor persoane dragi. De asemenea, cei mai ghinioniști dintre nativi vor suferi simțitor și pe plan financiar.

Iată care sunt nativi loviți de soartă din zodiac, care vor încheia luna mai în lacrimi.

Taur

Au strălucit la începutul lunii, dar acum toate necazurile se abat asupra lor. Urmează o perioadă neagră pentru nativii din Taur. Și cum nu le place să iasă din zona lor de confort și urăsc orice schimbările, cei din Taur vor cădea într-o depresie serioasă, vor avea o criză de anxietate așa cum nu au mai avut niciodată. Au nevoie doar de liniște acum.

Citeşte şi: Jupiter intră în Taur. Camelia Pătrășcanu: „Deranjează toate domeniile vieții noastre!” Ce îi așteaptă pe nativii din horoscop

Fecioară

Astrele spun că nativii din Fecioară sunt cei mai ghinioniști dintre toate semnele zodiacale în următoarea perioadă. Ei se tem de micile “întorsături” ale destinului și ratează multe oportunități de a se relansa pe plan profesional. Sfârșitul de lună îi găsește complet debusolați și fără idei concrete de a ieși din impasul în care se află.

Vor avea loc trădări din partea unor persoane apropiate, lucru care îi va propulsa într-o stare de angoasă din care greu vor ieși. Ei înțeleg acum că nu se pot baza decât pe ei înșiși și duc la extrem situația, renunțând la unele relații, de teama de a nu fi din nou victime ale infidelității.

Balanță

Cei din acest semn zodiacal se apropie de un moment de cotitură din viețile lor. Este posibil să fie nevoiți să renunțe la o persoană foarte dragă, de care sunt foarte atașați, dar care nu le mai fac bine. Acest lucru atrage după sine foarte multă suferință. Și apar procesele de conștiință care îi macină mai tare ca orice. Încercând să uite de problemele personale, nativii din Balanță își vor relua obiceiurile vicioase de care cu greu au reușit să scape. Se anunță un final de lună dramatic.

Citeşte şi: 5 zodii care își găsesc jumătatea în vara lui 2023

Săgetător

Nu sunt vești bune nici pentru nativii din Săgetător. Cei căsătoriți sau implicați în relații vor avea parte de probleme mai și certuri violente cu partenerul/a. Toate pleacă de la crizele de gelozie care au început să aibă loc din ce în ce mai des în ultima vreme, crize nejustificate.

Citeşte şi: Eclipsă de Lună în Scorpion, pe 5 mai 2023. Patru semne zodiacale în viața cărora apar schimbări importante

Cei din Săgetător simt că nu își mai pot găsi liniștea în cuplu și își doresc să ia o pauză, așa că vor pune, temporar, punct relației. Urmează o perioadă de cumpănă și din punctul de vedere al sănătății. Atenție mare la accidentările de tot felul.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter