Neti Sandu, avertisment pentru toți nativii din horoscop. „Saturn ne-o coace! Nu a mai fost de 30 de ani așa!” / Exclusiv

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 18:08

2023 se anunță a fi un an plin de surprize, potrivit astrelor, pe toate planurile.

Celebrul și îndrăgitul astrolog de la Pro TV, Neti Sandu a explicat, în exclusivitate pentru Unica, la ce ar trebui să se aștepte zodiile în perioada următoare, la ce să fie atente și căror lucruri este recomandat să le acorde mai multă importanță.

Neti Sandu, avertisment pentru toți nativii zodiilor în 2023

Cum se vede anul 2023 din punct de vedere astrologic?

Neti Sandu: Se vede împărțit în două tranșe, să zic așa. Avem continuarea lui Jupiter în zodia Berbecului, de anul trecut, care se va încheia în mai. Și, din mai, până la sfârșitul anului o să tot avem Jupiter în Taur care înseamnă cu totul altă mâncare de pește și care aduce ceva nou în plan financiar, ar trebui, pentru toată lumea, fiecare să-și învețe lecția pentru că banii pot veni dacă tu ai atitudinea corectă față de ei – asta e recomandarea mea.

Citeşte şi: 5 zodii care atrag bani și reușite pe toate planurile în luna mai. Ce noroc pe ele!

„După aceea, pot fi probleme în zonele de nas, gât urechi – ORL-ul este al Taurului, probleme cu pielea, că patroană este planeta Venus și Luna, cu emoții, sensibilitate, este patronul nocturn al Taurului și, atunci, vor fi pe acolo niște răscoliri sufletești, mai ales că va retrograda și Venus – patroana Taurului – din 23 iulie până pe 04 septembrie în zodia Leului și trebuie să reconsiderăm iubirea, să fie pe primul loc, să fim empatici cu ființa iubită, ca să nu ne înstrăinăm.

După aceea, avem Saturn în zodia Peștilor, care nu a mai fost de 30 de ani în situația asta – și Saturn îi va disciplina într-un fel în care ei nu pot bănui, atât de profund va fi totul. Nici Peștii nu cred că-și aduc aminte cât de greu a fost cu Saturn și, acum, el va și retrograda și va continua anul viitor cu periplul lui de trei ani, pentru că, până acum, a stat în Vărsător și le-a dat niște lecții celor din Vărsător.

Citeşte şi: Mercur retrograd intră în Taur pe 21 aprilie. Cum vor fi afectate zodiile

Fiecare dintre noi avem și Taurul într-un sector de viață, și Peștii într-un sector – deci toată lumea va încasa aceste Planete în câte o casă astrologică, deși pare că ele fac un singur lucru, pentru fiecare dintre noi fac lucruri diferite pentru că noi avem lecții diferite de viață.

Neti Sandu: Atenție la sănătate!

La ce ar trebui să fim atenți anul acesta – de ce să ne ferim și căror lucruri să le acordăm mai multă importanță?

Neti Sandu: Sănătatea ar fi importantă pentru că Jupiter aici, în zodia Taurului, aduce foarte mult bun, să zicem la capitolele bani, frumusețe, stare de bine, dar el dă un apetit mare pentru mâncare și, atunci, trebuie operat puțin cu dietă – dacă se poate.

El va retrograda și va fi o degringoladă în zona aceasta, a kilogramelor și, atunci, cel mai bine ar fi să fim mai circumspecți și selectivi cu mâncarea. Probabil că va trebui să alegem alte alimente în dieta noastră zilnică, de întreținere.

Citeşte şi: Minerva, previziuni astrologice pentru perioada următoare. Surprize pentru mai mulți nativi! Ele sunt zodiile norocoase

Poate ar trebui să facem ceva cu mișcarea pentru că Saturn în zodia Peștilor se referă la picioare și vine din zodia Vărsătorului, unde oricum afecta gambele, iar partea de mai jos reprezintă zodia Peștilor așa că noi ar trebui să facem ceva cu circulația corporală, niște mișcare: îți iei un stepper acasă, mergi pe stradă două stații, mergi prin parc – asta ar prinde foarte bine, ca să nu apucăm înțepeneala pe care ne-o pregătește Saturn, că ne-o coace de vreo trei ani și vom avea încă trei de dificultate de deplasare. La asta ar trebui să fim atenți.

Au existat semnale astrologice care să indice, în vreun fel, apariția calamităților produse șa începutul anului (cutremurele din Turcia, cele din Gorj)?

Neti Sandu: Da, a fost cuadratură severă tot anul trecut. Saturn a stat în Vărsător și a făcut cuadratură cu Uranus non-stop. Noi să zicem mersi că nu ne-am îmbolnăvit mai rău pentru că au mai existat luni în care a fost mai detensionată și, atunci, ne-am fofilat, ca să zic așa, dar ea era o cuadratură fixă.

În `99 a mai fost tot așa, arăta că e prăpăd și acum a fost între Saturn și Vărsător – care tocmai s-a încheiat, dar efectele rămân încă vreo 6 luni după aceea și Uranus de aici, din Taur – deci aveam toate indiciile.

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter