Neptun retrograd în Pești. Află cum îți influențează zodia!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 26 octombrie 2020, 17:15
În data de 19 iunie 2018 planeta Neptun își va începe mersul retrograd prin zodia Pești până în luna noiembrie a acestui an. Aspectul va influența toate zodiile, în funcție de sectorul astrologic pe care se formează.

Neptun este planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, iar retrogradarea în semnul Pești, întocmai zodia pe care o guvernează, vine cu un puternic impact asupra acestor nativi, dar și asupra celorlalte semne zodiacale. Neptun în Pești ne îndeamnă către misticism, să ne ascultăm mai mult intuiția, sentimentele, să ne punem în practică imaginația, să ne explorăm fanteziile, iar retrogradarea sa ne cere să ne confruntăm cu realitatea, să nu ne lăsăm furați de vise, ne aduce cu piciorele pe pământ și ne pune față în față cu fricile și anxietățile noastre. Este o perioadă în care secretele și adevărurile ascunse pot ieși la iveală. Iată cum influențează fiecare zodie în parte Neptul retrograd în Pești!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia ca pe durata retrogradării planetei Neptun în Pești să se confrunte cu situații inedite, să aibă parte de evenimente neprevăzute, ciudate, de natură să le pună la îndoială credințele și principiile de viață.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia pe durata retrogradării planetei Neptun în Pești să se confrunte cu situații deosebite, karmice, situații care să-i pună fața în față cu trecutul sau cu persoane din trecut. Este posibil să afle că au fost mințiți sau înșelați, iar nativii să fie foarte dezamăgiți de cei dragi.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se pot confrunta cu amânări pe parte profesională, iar la capitolul relație de cuplu li se va cere o reevaluare a sentimentelor, a statutului. Nativii trebuie să aibă curajul să-și exprime și să-și recunoască adevăratele emoții.

Rac

Retrogradarea planetei Neptun prin zodia Pești le va aduce celor născuți în zodia Rac gânduri și frământări cu privire la parteneri. Li se cere reevaluarea relațiilor și dacă-și vor învăța lecția pot avea parte de o nouă poveste de dragoste.

Citește și – Cum îți influențează zodia Luna Nouă din semnul Gemeni

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter