Minerva, previziuni astrologice pentru perioada următoare. Surprize pentru mai mulți nativi! Ele sunt zodiile norocoase

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 14:31

Minerva a făcut o serie de dezvăluiri interesante despre ce le așteaptă pe cele 12 semne zodiacale în următoarea perioadă.

Astrologul a vorbit în podcastul moderat de Jorge, “Vorba lu’ Jorge” despre previziunile astrale pentru lunile care urmează. Minerva spune că nu este indicat să facem achiziții importante în viitorul apropiat, deoarece Venus va fi retrograd toată vara.

Horoscop. Minerva, previziuni pentru toate zodiile

Citeşte şi: Cum să sărbătorești Paștele în funcție de zodie. Berbecii ar trebui să înceapă un nou proiect

“Venus va retrograda toată vara. Atenție la relațiile de cuplu și la cum vă bugetați banii, în ce îi investiți. Nu cumpărați obiecte de valoare. Nu cumpărați case și terenuri.” – a explicat Minerva înainte de a face previziunile pentru fiecare zodie.

Haideți să vedem ce surprize le rezervă astrele celor 12 semne zodiacale, potrivit Minervei.

Berbec

Va avea loc ceva care le va duce la sporirea reputației. Au idei, aplică strategii. Ceea ce nu mai fac ei, ca niciodată, nu mai sunt impulsivi, au răbdare să ia lucrurile așa cum sunt. Această perioadă va fi deosebit de favorabilă pentru ei.

Cei necăsătoriți, ar putea ca anul acesta să facă pasul cel mare.

Taur

Anul se prefigurează ca unul de mijloc, cu realizări medii. Nativii vor depune eforturi susținute în ceea ce privește cariera. Este un an plin de provocări, dar eforturile vor fi răsplătite. La mijlocul anului, cei din Taur au șansa să călătorească în străinătate, unde ar putea să-și găsească un loc de muncă. Alții, să se căsătorească sau să-și deschidă ceva pe cont propriu.

Citeşte şi: 5 zodii care vor avea noroc la bani după Paște. Ei sunt nativii care dau lovitura în următoarea perioadă

Gemeni

Pluto va fi în conjuncție cu Venus în casa a opta, așadar vor fi probleme pe plan fizic, dar și financiar. Marte retrograd de la începutul anului le-a creat multe probleme de sănătate. Vor apărea probleme de comunicare cu cei din familie. Se închide o perioadă de stres pentru ei, ceea ce este o veste bună.

Horoscop Minerva. Balanța și Capricorn, printre zodiile norocoase pe plan financiar

Rac

Nativii din Rac au ocazia să învețe și să înțeleagă ce fel de schimbări au loc în jurul lor și în viața lor. Se vor bucura de cea mai bună stare financiară. Pot câștiga comisioane neașteptate dacă lucrează în domeniul imobiliar. Foarte important pentru ei este că familia le va fi alături în tot ceea ce fac.

Leu

Nativii din Leu au așteptat cu sufletul la gură anul 2023. Soarele este în casa a șasea, casa relațiilor cu colegii de muncă, a animalelor mici (poate își cumpără un câine, o pisică). Dar este și casa obiectelor găsite. Cei din Leu au “marele” dar de a-și face dușmani din cauza felului lor tranșant de a fi. Vor apărea oportunități în carieră. În toamnă, starea financiară va exploda pentru ei.

Citeşte şi: Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru a doua jumătate a lunii aprilie. „Mercur retrograd pe Taur!”

Fecioară

E un semn care de câțiva ani a fost într-un con de umbră astral. Nativii acestei zodii trebuie să fie atenți la problemele de sănătate, să conștientizeze că au probleme și să nu amâne vizitele la medic. Cei care au afaceri, vor avea șanse de progres. Spre sfârșitul verii se pot confrunta cu probleme de sănătate.

Balanță

Au ocazia să achiziționeze o locuință sau autoturismul pe care și-l doresc. Starea lor financiară va crește și vor depune mult efort în domeniul de activitate. Pot apărea greșeli în timpul aplicări unor terapii. Sau trădări din partea unor avocați, dacă au vreun proces. Luna viitoare vor veni bani din surse necunoscute. Există posibilitatea să primească o moștenire.

Scorpion

Revin relațiile de înțelegere cu colegii de la locul de muncă. În viața profesională vor experimenta tot felul de blocaje și probleme. S-ar putea să-și schimbe locația, să se mute, lucru ce le va plăcea. Nativii Scorpion trebuie să aibă în vedere accidentele de orice natură, de mașină, casnice etc.

Citeşte şi: Top 5 zodii ghinioniste în luna aprilie. Urmează o perioadă îngrozitoare pentru acești nativi

Săgetător

Este un an extraordinar pentru acest semn. Dar trebuie să fie precauți în relațiile romantice. Pot apărea relații tensionate dacă există copii. Nativii din Săgetător trebuie să fie foarte atenți la alimentație.

Capricorn

Este un an care ar trebui să le aducă rezultate bune. Vor lucra mai bine în colectiv. Volumul de muncă va crește, dar vor fi și recompense financiare serioase și chiar măriri salariale.

Vărsător

Pentru ei, se anunță un an amețitor. Vor avea mult de muncă, dar vor câștiga pe măsură. Nu o să le vină să creadă cât de bine le va fi plătită munca. Prioritară, pentru cei din Vărsător, va fi stabilitatea relației pe care o au sau pe care o vor iniția. Vor fi mai calmi și vor încerca să construiască noi lucruri cu partenerul/partenera.

Pești

Dialogurile de la locul de muncă trezește în ei noi planuri, strategii, care se vor dovedi fertile pentru viitor. Pot deveni mai autoritari și mai puțin sociabili, iar amplificarea acestei laturi a personalității lor crește și teama celor din jur. Din cauza stresului, unii nativi se vor confrunta cu pierderi vizibile de greutate, spune Minerva.

Foto – captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter