Mercur retrograd intră în Taur pe 21 aprilie. Cum vor fi afectate zodiile

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 20 aprilie 2023, 10:31

Pe 21 aprilie 2023, Mercur își începe parcursul retrograd și se va afla în semnul zodiacal Taur.

Acest lucru înseamnă că toate zodiile vor fi influențate, în mod diferit, de mișcarea astrală.

Iată care sunt predicțiile pentru cele 12 semne zodiacale legate de intrarea lui Mercur retrograd în Taur.

Mercur retrograd intră în Taur pe 21 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Este nevoie să faci o revizuire a bugetului, a veniturilor și, mai ales, a cheltuielilor. Doar așa vei putea avea o viziune clară asupra situației financiare și nu va mai exista predispoziția cheltuielilor inutile. Nu este memomentul oportun pentru investiții sau achiziții importante. Poate ar fi mai bine să deschizi un cont de economii și să te asiguri că ești cu facturile la zi.

Citeşte şi: Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii aprilie: „Luna guvernează emoțiile”

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Mercur retrograd se află în casa I-a în Taur, o casă dedicată imaginii de sine și a modului în care ceilalți te percept. Este momentul pentru noi începuturi. Pune de o parte trecutul și axează-te către noile orizonturi care îți vor ieși în cale. Poți începe cu o schimbare de look, a modului de alimentație și cu găsirea unor noi activități pentru timpul liber. Acum este clipa oportună pentru a te reinventa.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Te lovești de probleme financiare în această perioadă, dar nu trebuie să privești situația ca fiind un capăt de lume, deoarece ele se vor rezolva cu timpul. Nu intra în panică și încearcă nu mai mai lași regretele să-ți perturbe liniștea sufletească. Până la urmă, banii vin și pleacă și cel mai important este ca tu să fii bine cu tine însuți.

Citeşte şi: Patru zodii care se vor despărți până la sfârșitul lunii aprilie

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Mercur retrograd își va face resimțită prezența în casa a XI-a, așadar urmează tensiuni pe plan social, în cercul de prieteni. Evită să mai pleci urechea la cuvintele aruncate în vânt. În această perioadă nu este exclus să apară o ruptură într-o relație de prietenie mai veche. Nu uita că această experiență trebuie luată ca o lecție de viață.

Leu (23 iulie – 22 august)

Surprize, surprize pe plan profesional. În sfârșit, te vei bucura de recunoașterea pe care o meritai de atâta amar de vreme. Comunicarea la locul de muncă este foarte importantă, pentru nu se ajunge la neînțelegeri și confuzii. Analizează atent propunerile de promovare care ți se vor face și nu uita că este esențial ca obiectivele tale să avanseze pe termen lung.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu este momentul oportun să pleci în vacanță. Mercur retrograd poziționat în casa a IX-a îți va pune bețe în roate și te vei lovi de amânări de zboruri, blocaje rutiere sau pierderea bagajelor. Mai bine recurgi la alte metode pentru a-ți încărca bateriile. Perioada aceasta este prielnică pentru meditație, introspecție și regăsirea liniștii interioare.

Citeşte şi: Luna Roz, de pe 6 aprilie, vine cu schimbări importante pentru toate zodiile. Vezi ce surprize îți rezervă

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Mercur retrograd influențează viața amoroasă pentru cei din zodiac Balanță. Dacă sunt problem în cuplu, acum este timpul să le rezolvi, astrele sunt de partea ta. Iar dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea, așteaptă-te la o mare surpriză.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Poate apărea un dezechilibru în relația de cuplu. Frustrările și nemulțumirile acumulate de-a lungul timpului ies acum la iveală și periclitează legătura dintre tine și partener/ă. Poate ar fi mai bine să analizezi serios situația pentru a stabili dacă se mai poate salva ceva. Vreți, nu vreți, va trebui să fiți predispuși la compromisuri dacă vă doriți să rămâneți împreună.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu este momentul optim pentru intervenții chirurgicale sau tratamente complicate. Este indicat să cereți și o a doua părere din partea medicilor dacă ați primit un diagnostic. Rezultatele analizelor făcute în această perioadă ar putea fi neconcludente sau s-ar putea strecura erori în schemele de medicație.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Citeşte şi: Cea mai norocoasă zi a lunii aprilie, în funcție de zodie

Energia ta creativă este la cote minime. Trebuie să ai mai multă încredere în forțele proprii și să nu te mai compari cu ceilalți. Ești un individ unic și trebuie să-ți recunoști valoarea și abilitățile. Iar acum este momentul să faci asta. Lucrurile nu stau bine nici pe plan amoros, unde vor apărea conflicte, tensiuni sau chiar despărțiri temporare.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cei din Vărsător sunt prinși acum în tot ceea ce ține de cămin. Simți nevoia de reamenajarea spațiului interior, poate chiar de o schimbare notabilă de design. Aruncă obiectele vechi ce te țin legat de trecut și fă pace cu tot ce a fost.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Cei din Pești au mari probleme de comunicare în această perioadă. Mare grijă la felul în care le transmiteți celorlalți diverse lucruri, deoarece pot apărea confuzii, neînțelegeri. Dacă trebuie să purtați o discuție importantă, este recomandat să amânați momentul până când Mercur nu va mai fi retrograd.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter