Mercur retrograd în Capricorn, pe 29 decembrie 2022. Rac și Gemeni, printre cele mai afectate zodii

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 29 decembrie 2022, 16:04

Mercur retrograd în Capricorn va influența toate zodiile, în diferite sectoare de viață. Planeta comunicării își va începe, pentru ultima oară în acest an, mersul aparent retrograd în data de 29 decembrie 2022. Acest tranzit va dura până în data de 18 ianuarie 2023.

Cu Mercur retrograd în zodia Capricorn va urma o perioadă destul de confuză, cu multe provocări. Acest tranzit poate aduce blocaje în comunicare, frustrări, răsturnări de situație, iar lucrurile vor progresa mai lent. Nativii sunt sfătuiți să nu ia decizii importante și să nu tragă concluzii pripite. Pe de altă parte, este o perioadă de reflecție și revizuire a celor mai importante sectoare de viață. Zodiile vor avea șansa să lase în urmă anumite tipare mentale, relații sau situații toxice.

Mercur retrograd în Capricorn. Care vor fi cele mai afectate zodii

Retrogradarea lui Mercur va avea loc în Capricorn și va impacta în special sectorul carierei, ceea ce poate duce la obstacole în îndeplinirea obiectivelor profesionale și obținerea succesului. Pentru a combate efectele negative ale acestui tranzit, nativii ar trebui să țină cont de modul de funcționare al Capriconului: să fie disciplinați, eficienți, să-și asume responsabilitatea acțiunilor lor, să își respecte promisiunile și să fie serioși în tot ceea ce fac, potrivit stylecaster.com.

Cele mai afectate zodii de retrogradarea lui Mercur vor fi Rac, Gemeni, Fecioară și Capricorn.

Citește și: Horoscop 2023. Noul an vine cu experiențe magice, dar și cu multe provocări. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie

4 zodii care încep anul 2023 cu dreptul. Taurii și Scorpionii, printre nativii care se vor bucura de protecție divină!

Zodiile care vor avea noroc în dragoste în 2023. Nativii care pot primi o cerere în căsătorie

Zodiile care vor cheltui cei mai mulți bani la începutul lui 2023. Pe cine ia pe nepregătite noul an

Mercur retrograd în Capricorn. Zodia Rac

Cu Mercur retrograd în casa relațiilor parteneriale, nativii zodiei Rac vor trebui să se uite mai atent la oamenii cu care au ales să își împartă viața. Aceștia se pot confrunta cu neînțelegeri care să dea naștere unor adevărate conflicte, mai ales dacă există traume nerezolvate în urma unor relații din trecut.

Totodată, acest tranzit aceasta poate readuce în viața lor un fost partener. Este o perioadă în care ar fi bine să facă o reevaluare a relațiilor lor, dar sunt sfătuiți să nu ia o decizie pe retrogradare.

Mercur retrograd în Capricorn. Zodia Gemeni

Retrogradările lui Mercur, una dintre planetele care le guvernează zodia, au întotdeauna un efect puternic asupra nativilor din zodia Gemeni. Acest tranzit se va petrece în casa intimității lor, ceea ce poate aduce provocări în viața amoroasă a nativilor. Astrele îi încurajează să reevalueze modul în care se exprimă și modul în care își permit să se îndrăgostească. Este posibil ca un vechi iubit din trecut să reapară în viața nativilor Gemeni și să le ofere șansa de a închide un capitol dureros.

Odată ce Mercur va staționa, în data de 18 ianuarie, nativii se pot simți pregătiți să taie legăturile cu ceva ce îi ținea blocați în trecut. În astrologie, a 8-a casa guvernează transformările, ceea ce înseamnă că ceva trebuie dat la schimb pentru a obține altceva mult mai bun. Nativii vor avea șansa să își vindece anxietatea, oricât de mult s-au obișnuit cu ea de-a lungul vremii.

Mercur retrograd în Capricorn. Zodia Fecioară

Pentru nativii acestei zodii, Mercur retrograd poate veni cu sentimentul că lumea din jurul lor se poate destrăma. Chiar dacă această perioadă nu va fi atât de dramatică, acest tranzit va afecta cu siguranță nativii zodiei Fecioară. În momentul în care Mercur, guvernatorul lor, va retrograda în sectorul pasiunii și al plăcerii, nativii vor fi forțați să reevalueze lucrurile care până atunci le aduceau cele mai mari satisfacții Dacă vor observa că nu mai sunt atrași de ceva sau de cineva, acesta poate fi un semn că sunt pregătiți să încerce ceva nou.

După data 18 ianuarie, nativii Fecioară se pot simți inspirați să se exprime într-o modalitate complet nouă. Fie că se vor împăca cu sentimentele pe care le nutresc față de o altă persoană, fie că se vor simți pregătiți să se implice într-un proiect creativ, entuziasmul lor nu va cunoaște limite.

Mercur retrograd în Capricorn. Zodia Capricorn

Mercur va retrograda chiar în semnul lor, transformându-i pe nativii acestei zodii în țintele principale ale acestui tranzit destabilizator. Capricornii ar putea avea o părere deformată despre ei înșiși, mai ales dacă se bazează pe validarea primită din partea altor persoane pentru a se simți împliniți. Nativii vor avea tendința de a pune și mai multă presiune pe ei, în încercarea de a fi perfecți. Este un moment bun să își revizuiască atitudinea față de propria persoană, să încheie o serie de conflicte interioare.

Începând cu data de 18 ianuarie, aceștia vor avea ocazia să se vadă într-o lumină nouă, să simtă că au ajuns să fie o variantă mai puternică și mai iscusită a propriei persoane.

Sursă foto: Shutterstock


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter