Mercur intră în Taur. Ce zodii vor avea noroc la bani în luna mai 2019

De Mădălina Manole, pe
Mercur intră în zodia Taur pe data de 6 mai 2019. Tranzitul său prin acest semn zodiacal va fi unul scurt, până pe data de 21 mai 2019, prin urmare trebuie să profităm din plin de această perioadă pentru a ne îmbunătăți veniturile, și nu numai.

După formarea aspectului de Lună Nouă în zodia Taur, iată că și Mercur va tranzita acest semn și va susține contextul astrologic propus de Luna Nouă, impactul fiind și mai mare pe zona financiară. Mercur este planeta comunicării, a rațiunii, a tranzacțiilor și negocierilor, iar faptul că va tranzita zodia Taur, o zodie care vorbește despre bani și stabilitate financiară, ne va favoriza puternic toate acțiunile întreprinse în acest sens.

Mercur în tranzit prin zodia Taur ne va ancora mai mult în realitate, ne va ține cu picioarele pe pământ, ne va determina să ne punem în practică ideile financiare, dar și ideile artistice. Punctăm că talentele cu care am fost înzestrați vor avea acum ocazia de a fi transformate în surse de venit. Nativii care au parte de tranzitul lui Mercur prin zodia Taur pe o casă financiară vor fi cei mai favorizați în această perioadă. Pe de altă parte, Mercur în zodia Taur ne va face mai comunicativi în zona sentimentală, ne vom exprima cu mai multă ușurință sentimentele și vom fi mai deschiși în declararea iubirii. Iată ce zodii vor avea noroc la bani în luna mai 2019!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Mercur întocmai în sectorul financiar și am putea spune că sunt marii favoriți ai lunii. Nativii pot avea parte de o mărire de salariu și chiar sunt sfătuiți să inițieze negocieri în acest sens, pot semna noi colaborări de natură să le îmbunătățească veniturile și pot primi sume de bani restante. La modul general sunt susținute dialogurile pe teme financiare, dar și investițiile.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin semnul lor. Nativii vor fi mult mai raționali și mai pragmatici în gândire, dar și în dialog, în special când va fi vorba despre planurile de viitor legate de propria lor evoluție. Mercur le poate favoriza negocierile și le poate aduce noi oportunități de îmbunătățire a situației financiare, mai ales dacă își pun mai mult în valoare talentele creative. În zona relațională, comunicarea cu cei din jur va fi bine aspectată, inclusiv cu persoana iubită, capitol la care se pot aborda subiecte sentimentale, de această dată trecute mai mult prin filtrul minții și mai puțin prin cel al inimii.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul subconștientului și al introspecției. Nativii vor fi stimulați de guvernatorul lor să mediteze mai mult la acțiunile și deciziile lor trecute, să poarte un dialog interior în urma căruia să găsească niște răspunsuri la dilemele și confuziile pe care le au, iar sectorul sentimental și cel al banilor pot ocupa loc fruntaș pe lista de priorități.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul prietenilor și al aspirațiilor de viitor. Nativii vor deveni mai raționali în proiectarea propriilor dorințe și vise, mai practici în tot ceea ce ține de planurile de viitor și nu este exclus să demareze proiecte împreună cu persoane din anturaj care să le aducă un venit în plus. De asemenea, comunicarea cu prietenii se va îmbunătăți remarcabil și pot cunoaște în această perioadă noi persoane cu care să lege relații de lungă durată și chiar mai mult de atât, prietenii care să se transforme în povești de iubire, în special după 15 mai, când și Venus, planeta iubirii, le va fi alături în acest sector.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul carierei. Nativii se pot face remarcați prin comunicare în zona profesională și pot fi favorizați în negocierea unui statut. Nu este exclus ca unii Lei chiar să fie avansați în funcție în această perioadă. Moment favorabil îmbunătățirii imaginii profesionale prin dialog rațional și înțelept.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, prin sectorul călătoriilor, al studiilor și al principiilor de viață. Nativii vor analiza în această perioadă evenimentele din viața lor și pot deveni foarte analitici și practici în concluzii, astfel încât nu este exclus ca unele concepții de viață să capete o latură rece, insensibilă, dar foarte rațională. Fecioarele vor fi susținute să plece într-o călătorie, însă vedem să aibă mare legătură cu studiile, un capitol care ar trebui intens analizat acum deoarece nu este exclus ca un curs de dezvoltare profesoinală, o diplomă să le aducă o creștere a veniturilor ulterior.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul financiar, al banilor deținuți împreună cu terți. Nativii vor avea șansa de a intra în posesia unei moșteniri, dacă este vorba de un astfel de context, de a obține cu mai multă ușurință un credit, un împrumut. Sume de bani cu titlu de cadou, premiu, câștig pot veni către aceștia. De asemenea, sunt susținute investițiile și tranzacțiile, mai ales dacă este vorba de o casă, un teren sau obiecte de artă, de patrimoniu.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul parteneriatelor și al căsătoriei. Nativii vor fi puternic susținuți în tot ceea ce ține de negocierea contractelor, pot face investiții avantajoase și astfel își pot îmbunătăți considerabil bugetul. În zona parteneriatelor domestice va fi vorba de o abordare mult mai rațională la nivel de comunicare cu persoana iubită. Nativii vor fi mai practici, mai pragmatici, mai lucizi și mai logici în dialog și mod de acțiune.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor reuși să comunice mult mai bine cu colegii de muncă, își vor îndeplini sarcinile cu mai multă eficiență, mai multă răbdare și vor reuși să obțină prin negociere mici beneficii pe care și le doresc. Cei care-și caută un loc de muncă, acum vor reuși să se angajeze. În zona sănătății sunt sfătuiți să evite stresul și suprasolicitare și să se oedihnească mai mult, dar mai ales să aibă grijă la alimentație.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul sentimental, dar și al activităților creative. Nativii sunt sfătuiți să se folosească de talentele cu care au fost înzestrați pentru a-și consolida veniturile, în această perioadă dând dovadă de o creativitate foarte pragmatică. De asemenea, comunicarea cu persoana iubită se va îmbunătăți remarcabil, iar cei care sunt părinți vor reuși să ajungă la o înțelegere cu copiii, să-și consolideze relația.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul familiei și al locuinței. Dacă o serie de nativi vor fi interesați de rădăcini, de investigarea tradițiilor, a strămoșilor sau, la modul general, de dialoguri cu membrii familiei pe astfel de teme, alți nativi vor fi interesați să vândă, să cumpere o casă, să facă o investiție legată de locuință.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul comunicării, al informării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii vor deveni foarte sociabili, chiar vorbăreți și vor reuși astfel să-și consolideze relațiile cu cei din jur. Aceștia vor avea ocazia să facă drumuri în scopuri administrative sau legate de investiții personale, însă aspectul cu adevărat puternic se va manifesta și va influența zona de cunoaștere, de studiu. Peștii sunt sfătuiți să fie mai responsabili în procesul de învățare și să fie pe recepție la toate informațiile care vin spre ei și care pe viitor ar putea deveni surse inspiraționale pentru a-și îmbunătăți veniturile.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter