Mercur în elongație estică pe 24 noiembrie. Care sunt zodiile avantajate

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 28 octombrie 2020, 13:52
Mercur ajunge la cea mai mare elongație în seara de 24 noiembrie 2017, ora 21.

În astronomie, elongația unei planete este unghiul dintre Soare și planetă, așa cum se observă de pe Pământ. Când o planetă inferioară este vizibilă după apus, se spune că se află la elongație maximă estică, iar când se vede la răsărit este în elongație vestică maximă.

Planeta Mercur va putea fi văzută la apus, deoarece va avea elongație estică maximă. Acest fenomen astronomic nu va trece neobservat de două zodii, care vor fi puternic influențate.

Este vorba despre nativii Gemeni și Fecioară, care sunt guvernați de Mercur.

Mercur este considerată o planetă neutră în astrologie, spre deosebire de celelalte planete care sunt fie feminine, fie masculine. Este planeta comunicării, a raţiunii, dar şi a călătoriilor. Este asociată cu gândirea, inteligenţa, informaţiile și, mai nou, cu tehnologia.

Cum sunt avantajați Gemenii de elongația lui Mercur

Pentru Gemeni, elongația lui Mercur din 24 noiembrie va avea o vibrație activă, înclinată spre aflarea de noi informații. Gândirea lor va fi înclinată spre soluții practice, devin mai așezați și ceva mai pragmatici, mai toleranți și cu un nivel crescut al perseverenței.

Au șansa acum să atingă un obiectiv de mult vizat și să descopere anumite informații, care să îi ajute să evolueze personal și profesional. Acest lucru va atrage după sine o responsabilitate foarte mare, însă prilejul afirmării le va schimba destinul.

Cum sunt avantajate Fecioarele de elongația lui Mercur

La rândul lor, Fecioarele vor avea parte de o perioadă bună, Mercur fiind marele benefic al acestora. Acești nativi primesc inspirație, energie și darul de a vedea numai partea bună a lucrurilor. Își pot manifesta din plin talentele native, poate fi un moment de afirmare deplină a personalității lor, chiar un moment de glorie și strălucire.

Nu în ultimul rând, Fecioarele vor fi mai ferme, mai decise și vor lua acele hotărâri la care nici nu aveau curajul să se gândească până acum. Elongația lui Mercur le aduce încredere în propria forță, ambiție, deși nu duceau lipsă până acum. Și mult optimism. Cu alte cuvinte, Fecioarele vor reuși să trăiască o bună perioadă de timp fără gânduri negative.

Citește și – Anul Câinelui de Pământ. Ce îți rezervă horoscopul chinezesc în 2018

Citește și – Cele mai norocoase zodii în 2018

Foto – Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter