Mercur a intrat în semnul Rac. Sensibilitate, emoție și declarații de dragoste. Cum va influența toate zodiile

De Mădălina Manole, pe
Pe data de 4 iunie 2019, foarte aproape de miezul nopții, Mercur, planeta comunicării, a intrat în zodia Rac. Tranzitul va dura până în data de 26 iunie, urmând ca în luna august să se reîntoarcă aici, însă pentru a retrograda.

Mercur este planeta comunicării, a rațiunii, a intelectului și a gândirii, iar atunci când traversează zodia Rac, o zodie caracterizată de sensibilitate, emoție, romantism și sentimentalism, este lesne de înțeles că influența sa va fi una… plăcută auzului. Pe de altă parte, Mercur este o planetă responsabilă de studiu, de scris, de călătorii, dar și de prietenie, iar tranzitul său prin Rac va aduce o notă proaspătă în aceste segmente de viață.

Mercur în tranzit prin zodia Rac, la modul general, susține puternic exprimarea sentimentelor, a emoțiilor, mai ales a acelor emoții și trăiri interioare pe care le-am negat în mod rațional până acum, susține dialogul intim, cu note sensibile și romantice. Am putea spune că este o perioadă a declarațiilor de dragoste, a scrisorilor de dragoste, însă cu adevărat acestea vor fi auzite începând cu data de 9 iunie, atunci când Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Gemeni, zodie guvernată de același Mercur, aflat în tranzit prin Rac.

Mercur în zodia Rac, pe de altă parte, poate aduce mai multă superficialitate în comunicare, implicit în exprimarea sentimentelor, aspect care, tradus pe scurt, ne cere să nu credem chiar tot ceea ce auzim. În plus, ne poate face mult mai influențabili, prin urmare nu este exclus ca o declarație de dragoste să fie o capcană, nu rău intenționată, dar mânată de sensibilitatea vibrațională a momentului.

Mercur în tranzit prin zodia Rac, zodie în care se găsește și Nodul Nord, – sensul vieții – , pe o casă a filozofiei și a înțelepciunii, ne poate aduce o predispoziție pentru abordarea unor teme de dialog mai elevate legate de familie, de rădăcini, de origini, de trecut, și nu este exclus ca aceste discuții (intuitive) să demareze un adevărat proces de redescoperire a sinelui.

Iată cum vor fi influențate zodiile de Mercur în ytranzit prin zodia Rac! Sfătuim fiecare persoană înparte să-și citească atât previziunile zodiei sale, cât și ale ascendentului.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec îl au pe Chiron, Micul Înțelept și Vindecătorul al zodiacului, în semnul lor și vedem să încerce să rezolve cu multă strădanie niște probleme care țin de familie și de locuință. Nativii pot deschide teme de dialog mai vechi cu cei dragi, pot atinge subiecte sensibilie, însă nu va rămâne bătut în cuie ceea ce vor obține, ce vor rezolva acum, ci mai degrabă totul se va definitiva în luna august, atunci când Mercur va retrograda prin zodia Rac.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor analiza în această perioadă posibilitatea de a-și schimba domiciliu, de a pleca într-o călătorie, poate peste hotare, poate cu locul de muncă sau la studii. Gândurile și planurile de acum se pot reanaliza mai profund în luna august, atunci când Mercur va retrograda în zodia Rac. Pe de altă parte, pentru acești nativi va fi o perioadă favorabilă procesului de învățare și acumulare de cunoștințe. Nu este exclus să reia legătura cu o persoană aflată în străinătate, poate un fost partener de viață, poate un prieten.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, printr-un sector financiar. Astfel, vedem ca nativii în toată această perioadă să aibă parte de idei noi, sclipitoare de a face bani, însă care vor fi puse în practică cu destul de multă dificultate. Cu toate astea, Gemenii au parte de toată energia Soarelui, care se află în semnul lor, pentru a întreprinde noi acțiuni în acest sens. Ceea ce este important de punctat este faptul că nativii care se află într-un proces de partaj, care discută despre moșteniri și bunuri de patrimoniu s-ar putea să nu fie mulțumiți de rezultatul obținut, însă vor trebui să aibă răbdare până în luna august, când Mercur va retrograda în zodia Rac și va aduce reevaluări în acest sens.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin semnul lor, planeta comunicării alăturându-se lui Marte, planeta acțiunii și a determinării care, de asemenea, se găsește în semnul lor. Nativii vor trece printr-o perioadă de profundă conștientizare a sinelui, a principiilor după care se ghidează, a filozofiilor de viață și vor căuta să dea un nou sens, să găsească o nouă direcție care să-i ajute în evoluție. Va fi vorba despre un profund și sensibil, delicat, dialog cu ei înșiși.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de acest tranzit plăcut într-un sector al subconștientului, însă nativii vor purta un dialog cu ei înșiși, își vor analiza în profunzime gândurile și emoțiile cu scopul de a restabili noi direcții profesionale. Chiar dacă acum nu se va contura neapărat o ascensiune, o avansare în funcție, cu siguranță. nativii vor avea șansa de a reevalua situația actuală în luna august, când Mercur va retrograda în zodia Rac.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de dialoguri cu prietenii, însă se întrevede o notă dezamăgitoare, demoralizantă și nu este exclus ca unele planuri de grup să fie reanalizate, puse noi condiții sau chiar pot fi amânate, dacă acestea nu corespund. O serie de nativi își pot pierde încrederea într-o persoană din anturaj, pot simți că nu mai empatizează cu aceasta, iar Mercur, guvernatorul lor, le poate amplifica pofta de analiză, însă inducând și o notă de superficialitate, de aceea deciziile pe care le vor lua acum vor fi, cu siguranță, reevaluate în august, atunci când Mercur va retrpgrada în aceeași zodie, Rac.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de dialoguri legate de direcția în carieră, de ceea ce-și doresc mai departe de la zona profesională. Nativii s-ar putea pune în evidență prin discursuri, negocieri, prin comunicare și astfel să reușească să-și îmbunătățească imaginea. Poate să fie vorba de mai multă autoritate care va trebui canalizată altfel decât până acum.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de situații, evenimente de natură să le pună într-o altă lumină niște principii și convingeri de viață și pentru mulți dintre aceștia va fi o perioadă a transformărilor interioare. Nu este exclus să plece în călătorii de (re)cunoaștere, să fie interesați de studiu, să-și dorească să se documenteze într-o zonă mai elevată, să fie atrași de noi domenii de interes. Nativii vor fi foarte comunicativi și vocali în această perioadă.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de trăiri puternice în această perioadă. Nativii pot trece prin transformări interioare profunde, pot avea parte de dialoguri cu ei înșiși în urma cărora să reușească să dizolve, să vindece niște dureri, emoții și sentimente. Nu este exclus ca acele relații care nu mai funcționează să se încheie în toată această perioadă.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o perioadă în care conflictele și tensiunile cu persoana iubită, dar și cu partenerii de afaceri și colaboratorii vor fi la ordinea zilei. Din păcate, pentru acești nativi comunicarea nu le va fi aliat, iar opozițiile momentului cu Mercur pot favoriza inclusiv dialoguri acide în care se pot arunca cuvinte grele ce cu greu vor fi uitate sau trecute cu vederea. O serie de nativi discută despre căsătorie, însă nu este momentul să ia decizii majore acum deoarece în august Mercur va retrograda prin aceeași zodie și va aduce reevaluări ale contextului actual.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de o comunicare destul de bună la locul de muncă și chiar pot atinge subiecte dintre cele mai sensibile și delicate cu colegii și superiorii. Acest tranzit, însă, le va aduce un mai mare interes față de sectorul sănătății care va fi fragil și va necesita atenție. Nu este exclus ca multe dintre problemele de sănătate cu care se vor confrunta în această perioadă să aibă o cauză pur psihică sau emoțională. Gândirea pozitivă le poate fi un bun aliat.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de trăiri intense și profunde în zona sentimentală. Întreaga perioadă va sta sub semnul marilor declarații de dragoste. Nativii își vor expune cu nonșalanță sentimentele, vor fi visători și vor tinde să viseze la iubirea ideală. Atenție la naivitate! Este o perioadă favorabilă pentru a creiona profilul persoanei lângă care-și doresc să îmbătrânească. O serie de nativi pot deveni părinți acum sau, cel puțin, pot avea parte de dialoguri pe această temă.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter