Marte, planeta acțiunii, intră în Vărsător. Iată cum îți influențează zodia!

De Mădălina Manole, pe
Luna mai este dominată de aspecte astrologice importante, unul dintre acestea fiind întocmai tranzitul planetei Marte prin semnul Vărsătorului.

Planeta Marte intră în semnul Vărsător pe data de 16 mai 2018 și influențează toate zodiile, aducând dinamism și energie în sectorul astrologic pe care se formează. Marte este planeta acțiunii, a determinării și este denumită și planeta Războiului, deoarece favorizează apariția conflictelor. Când Marte tranziteaza Varsatorul trebuie să ne așteptăm să la un entuziasm crescut în tot ceea ce facem. Aspectul stimulează libertatea de exprimare, nevoia de independență, de inovație, favorizează inițiativa, dar și confruntările și conflictele, în special cu autoritățile. Iată cum înfluențează zodiile în funcție de sectorul astrologic pe care se formează aspectul!

Berbec

Marte, întocmai guvernatorul Berbecului, în tranzitul său prin semnul Vărsătorului va aduce acțiune în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Cei născuți sub semnul Berbec pot să se certe cu prietenii și să devină irascibili cu privire la proiectele pe care le au pe termen lung.

Taur

Marte în Vărsător va tranzita sectorul profesional, iar nativii Taur se pot aștepta la situații neprevăzute și conflicte la locul de muncă, posibil chiar ed natură să le schimbe direcția în carieră.

Gemeni

Marte în Vărsător va tranzita casa călătoriilor, a studiilor și a principiilor de viață, iar nativii Gemeni vor avea parte de acțiune în aceste domenii. Posibil să plece în scurte vacanțe sau deplasări în interes de serviciu, iar conflictele legate de propriile gânduri, credințe și prejudecăți se pot intensifica.

Citește și – Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter