Luna Roz, de pe 6 aprilie, vine cu schimbări importante pentru toate zodiile. Vezi ce surprize îți rezervă

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 14:34

Prima lună plină după echinocțiul de primăvară din 2023 va putea fi văzută în noaptea de 6 aprilie.

Cunoscută sub numele de Luna Roz, ea are un rol important în stabilirea Paștelui Catolic. Catolicii sărbătoresc Paștele în prima duminică după ce Luna Roz își face apariția pe cer.

Dar mai este un aspect care trebuie amintit când vorbim despre Luna Roz, acela că are un impact puternic și din punct de vedere astrologic, influențând cele 12 semne zodiacale într-o manieră mai mică sau mai mare.

Haideți să vedem cum sunt influențate zodiile de Luna Roz.

Berbec

Te afli într-un punct cheie în ceea ce privește viața ta romantică. Luna Roz vine cu o mare provocare și ți-ar putea aduce oportunitatea de a trece la următorul nivel în relație. Dacă încă nu ți-ai găsit jumătatea, acum este momentul să deschizi ochii larg și să fii mai atent la semnalele pe care ți le transmit ceilalți. Poate viitorul suflet pereche este chiar în cercul tău de prieteni.

Citeşte şi: Cea mai norocoasă zi a lunii aprilie, în funcție de zodie

Taur

Indiferent dacă ești angajat sau nu, astrologii prevăd „mari schimbări” pentru nativii Taur.  Vei fi mai ocupat ca niciodată, deoarece jonglezi cu multe și diverse responsabilități diferite pentru job, notează People.

Acum este momentul pentru o schimbare a locului de muncă, dacă simți că te-ai plafonat. Sau îi poți sugera șefului să te promoveze la un nivel mai avansat. Atenție la sănătate și la excesele alimentare pe care le-ai tot făcut în ultima vreme. Poate că nu ar fi rău să ții o dietă.

Gemeni

Această perioadă a anului este foarte distractivă pentru tine pe personal și romantic. Nu numai că vei găsi mai mult timp să te bucuri de hobby-uri și sport, dar “vei și avea chef de dragoste”, spun astrologii.

Dacă ești singur, aceasta este una dintre cele mai importante perioade în care îți poți găsi jumătatea. 

Citeşte şi: Horoscop chinezesc aprilie 2023. Ce aduce Luna Dragonului de Foc pentru fiecare zodie. Atenție la sănătate!

Dacă ești într-o relație, legătura cu partenerul/a va deveni din ce în ce mai strânsă. Acum este și momentul oportun să faci un copil, în cazul în care ai în plan acest lucru.

Rac

Pregătește-te pentru un carusel de sentimente. Luna Roz îți readuce în atenție trecutul și anumite situații legate de părinți și rude.  Este un moment oportun să-ți canalizezi energia către o chestiune de casă sau din domeniul imobiliar. Se pare că ar putea avea loc o schimbare semnificativă în viitor în ceea ce privește locuința ta.

Leu

Acum este momentul să-ți expui punctele de vedere. Luna Roz îți va aduce o serie de idei interesante, revoluționare pe care trebuie să le transmiți celorlalți fără amânare.

Fecioară

Se anunță o schimbare garantată a veniturilor în această perioadă. Luna plină influențează în mod pozitiv sectorul tău de prosperitate, oferindu-ți șansa de a genera bani și de a-ți evalua bugetul la un alt nivel.

Schimbarea poate veni sub forma unei măriri de salariu, a unei noi oferte de muncă sau a unei colaborări.

Balanță

Puterea este în mâinile tale! Astrologii spun că Luna Roz te poate duce în punctul culminant al unui proiect sau al unui efort personal semnificativ asupra căruia te-ai concentrat foarte mult în ultima perioadă. A venit momentul să culegi roadele muncii sârguincioase din ultimele lui.

Scorpion

E timpul să iei o pauză și să-ți reîncarci bateriile. Acordă-ți timp și reflectă asupra punctului în care te afli în viață pe plan personal și profesional și stabilește încotro vrei să te îndrepți. Este momentul să-ți asculți inima și sufletul și să-ți restabilești traseul pentru următoarea perioadă.

Citeşte şi: Horoscop chinezesc aprilie 2023. Ce aduce Luna Dragonului de Foc pentru fiecare zodie. Atenție la sănătate!

Săgetător

Viața nu trebuie să fie doar despre muncă, este timpul să te mai și distrezi! Luna Roz îți va influența viața socială și va aduce evenimente interesante în agenda ta.

Există posibilă și șansa de a-ți întâlni marea dragoste, așa că fii atent la oportunitățile care-ți vor ieși în cale.

Capricorn

Pregătește-te pentru schimbări profesionale. Luna Roz este pe cale să-și pună amprenta asupra carierei. Ar putea fi vorba despre o promovare sau chiar o nouă ofertă de muncă. Perioada este prielnică și pentru primirea bonusurilor la locul de muncă.

Citeşte şi: Horoscop: Previziunile lui Neti Sandu pentru luna aprilie. Cum stau zodiile cu dragostea și banii

Vărsător

Este timpul să explorezi noi teritorii și să atingi noi culmi, Vărsător. Deoarece această lună plină te va face să te simțiți deosebit de curios cu privire la viitor.  Este un moment bun pentru acumularea noilor cunoștințe și finalizarea proiectelor lăsate neterminate.

Dacă ești pasionat de călătorii, acum este momentul să-ți iei rucsacul în spinare și să pleci să exploatezi lumea.

Pești

Adevărul este gata să iasă la iveală. Îți va fi scos în față un parteneriat semnificativ în afaceri sau pe plan amoros. De asemenea, dacă relația de cuplu nu mai merge de ceva vreme, acum este timpul să pui punct și să mergi mai departe.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter