Lună Plină în Vărsător și Eclipsă totală de Lună. Cum îți influențează zodia aceste aspecte astrologice

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 26 iulie 2018, 21:16
Luna Plină se formează în zodia Vărsător pe data de 27 iulie 2018 și va fi însoțită de o Eclipsă totală de Lună. Luna Plină de acum se numește și lună sângerie deoarece astrul ceresc va avea culoarea roșie, asemenea sângelui. Eclipsa totală de lună va putea fi observată și din România. Fenomenul va începe la ora 21:24 și se va finaliza la ora 01:19, iar la ora 23:22 va fi atins apogeul. Aceasta este cea mai îndelungată eclipsă totală de lună din acest secol, totalizând 103 minute. 

Luna Plină poate aduce încheierea unei etape, este momentul culegerii roadelor și al asumării meritelor, însă de această dată, fiind însoțită de o eclipsă totală de lună va aduce răsturnări de situație și surprize neaștepate, care pot fi deopotrivă bune, cât și rele, pentru toate zodiile, în funcție de sectorul astrologic în care se formează. Iată cum îți influențează zodia Luna Plină din Vărsător din data de 27 iulie 2018!

Berbec

Luna Plină în Vărsător însoțită de Eclipsa totală de Lună le va aduce celor născuți în zodia Berbec răsturnări de situație în planul amoros, dar și surprize neaștepate legate de prieteni sau care vizează niște planuri de viitor pe care nativii și le-au făcut cu cei apropiați.

Taur

Luna Plină în Vărsător însoțită de Eclipsa totală de Lună le va aduce celor născuți în zodia Taur surprize neașteptate legate de casă, de locuință, și răsturnări de situație în ceea ce privește relația cu membrii familiei, în special cu părinții.

Gemeni

Luna Plină în Vărsător însoțită de Eclipsa totală de Lună le va aduce celor născuți în zodia Gemeni surprize neașteptate la drum, legate de o călătorie sau o deplasare. Totodată, nativii pot avea parte de răsturnări de situație care să vizeze niște studii sau cursuri.

Citește și – Cum îți influențează zodia Mercur retrograd în Leu din data de 26 iulie 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter